Blogg

Bästa ställen för din MacBook Pro och Air 2021

Det har gått ungefär ett år sedan jag började använda MacBook Pro. Även om jag verkligen njuter av min tid med MBP och bara inte verkar bli trött även efter att ha arbetat i timmar, vill jag ge lite tröst i spelet. Gissa vad? Jag planerar att köpa ett användbart stativ till min MacBook Pro.

När jag letade efter ett kvalitetsställ för MacBook Pro har jag hittat en rad värdiga utmanare. Verkligen. Ärligt talat skapade det en sund konkurrens; vilket gör det mycket svårt att handplocka det mest lämpliga alternativet. Förhoppningsvis kommer det inte att vara så spännande en uppgift för dig att välja den mest förtjänande utmanaren för den övre platsen. Här har du!

1. Tolv södra HiRise

Tillverkad av högkvalitativt aluminium, "Twelve South HiRise" är ganska robust och hållbart. Den håller säkert din MacBook; erbjuder den komfort som behövs för att använda den bärbara datorn.

Bakre kolv gör det enkelt att justera höjden på din MBP upp till sex tum. Stativet lyfter perfekt din bärbara dator för bättre luftflöde. Den rymmer MacBook / MacBook Air med en storlek på 11 till 15 tum.

USP: Bekväm höjdjustering

Kolla in på Amazon

2. Tolv South BookArc

Det här är ännu en monter i denna lista från Twelve South. Tack främst till kvaliteten som det ger till bordet, jag kunde inte förbise det. Träbordstativet är exceptionellt användarvänligt. Den är lätt och håller MacBook Air eller Pro säkert utan någon glidning.

Med den lilla dynan under vart och ett av hörnen placeras den exakt på vilken yta som helst. BookArc har inbyggd kabelhantering för att hålla kablarna på ett ställe. Du kan enkelt installera och ta bort din bärbara dator.

Dessutom kan du välja BookArc i tre färger: silver, björk och silvergrå.

USP: Integrerad kabelinfångningsdesign

Kolla in på Amazon

3. Lamicall

Det finns mycket att tycka om i Lamicall. Först och främst erbjuder MacBook-stativet 360-graders rotation, så att du enkelt kan vrida den bärbara datorn till önskad vinkel.

Stativet lyfter den bärbara datorn till ögonhöjd, vilket gör det bekvämare för dig att se skärmen. Som ett resultat har du inte nackstyvhet.

På grund av den solida aluminiumkonstruktionen i kombination med den släta kanten ser den ganska bra ut. Och med den antiskridiga gummikudden förblir Lamicall-stativet stadigt medan du håller din bärbara dator.

USP: 360 graders luftcirkulation

Kolla in på Amazon

4. Bestand

Bestand har en ergonomisk design som ger önskad synvinkel. Därför kommer du inte att ha nacksmärta även efter att ha arbetat i timmar på din MacBook.

Tack vare det mjuka gummit runt botten förblir stativet stabilt medan du håller din bärbara dator. När det gäller uppbyggnad gör den högkvalitativa aluminiumlegeringen den extremt hållbar. Dessutom är den ganska lätt; så du kommer inte ha något problem att bära den någonstans. Med två fina färgvarianter som grå och silver har du inga problem att välja en fin matchning för ditt hem eller kontor.

USP: Ergonomisk design

Kolla in på Amazon

5. iQunix

Det är den mer funktionella designen som gör iQunix till en idealisk tillgång för din MacBook Pro. Kvaliteten som jag har sett märkbar i detta stativ är ramkonstruktionsdesignen, som erbjuder förbättrad ventilation. Som ett resultat blir din bärbara dator inte överhettad även efter att ha körts i långa timmar.

iQunix höjer din bärbara dator till 16 ° vinkel för enkel skrivning och tittning. Därför känner du dig inte trött även efter full tilt. Med de halkfria kuddarna förblir stativet stadigt medan du håller din bärbara dator. Slutligen kan du välja den i två färger som silver och svart.

USP: Förbättrad ventilation

Kolla in på Amazon

6. Steklo X-stativ

Steklo X-Stand är ett bra valuta för pengarna. Den är gjord av högkvalitativt aluminiummaterial och har ett attraktivt utseende. Den sandblästrade och metalliska silveranodiserade ytan ger mer känsla för den.

Stativet lyfter den bärbara datorn för bättre visning; erbjuder förbättrat luftflöde. När den inte används kan du fälla den. Den är kompatibel med MacBook Pro och Air med 12-17 tum i storlek.

USP: Imponerande kompakt design

Kolla in på Amazon

7. Rain Design mTower

Rain Design mTower-stativ håller inte bara din bärbara dator för perfekt visning utan sparar också gott om skrivbordsutrymme. Byggd med premiumaluminium är den mycket robust. Den har ett hål som är tillräckligt stort för att hantera kablar och hålla skrivbordet rörigt.

Den anodiserade ytan förstärker sitt utseende. Aluminium absorberar som standard värmen från din MacBook, men genom att förbättra luftflödet ser det till att den bärbara datorn förblir sval. Dessutom kommer Rain Design i två färger: silver och rymdgrå.

USP: Aluminiumdesign i ett stycke

Kolla in på Amazon

8. Vogek

Vogek MacBook-stativ är mycket användarvänligt. Den är tunn och snygg, vilket gör den till en perfekt viloplats för din MacBook. Den högkvalitativa aluminiumkonstruktionen förstärker både design och styrka. Silikonfötterna erbjuder den väsentliga stabiliteten.

Det är ett vertikalt stativ, och det betyder att du inte kommer att kunna arbeta på din MacBook med det här stativet. Det är mer ett säkert och säkert stativ för din bärbara dator och håll ditt skrivbord snyggt och rent. Förutom design finns Vogek i tre snygga färger.

USP: Vikbar design

Kolla in på Amazon

9. AmazonBasics

Öka din produktivitet genom att dra nytta av AmazonBasics märkbara ergonomiska design. Stativet höjer din bärbara dator 6,1 tum för att se till att dina ögon har bättre synvinkel.

Enkel metallplåtstruktur med slät yta ger det ett professionellt utseende. Med de mjuka silikonplattorna förblir stativet intakt medan du håller i din MacBook Pro. Snygg kabelhantering tillåter inte kabeltrång på skrivbordet. Dessutom har du två märkbara färger att välja mellan: silver och svart.

USP: Förbättrad betraktningsvinkel

Kolla in på Amazon

10. OMOTON

Om du älskar den minimalistiska designen vill du ha OMOTON på ditt skrivbord. Det vertikala stativet har den justerbara bredden vilket gör det kompatibelt med de flesta bärbara datortjocklekar med 0,55 tum / 14 mm –2,71 tum / 69 mm.

Aluminiumlegeringskonstruktion har berikats med borstad yta. Den är reptålig och exceptionellt hållbar. Silikonmatta ger den stabiliteten som behövs för att hålla sig stadigt på den plana ytan. Utöver allt kommer OMOTON i fyra färger: roséguld, silver, guld och svart.

USP: Minimalistisk design

Kolla in på Amazon

11. Roost

Roost har en unik design. Det finns ett par saker som gör det värt att titta. För det första den ergonomiska profilen som erbjuder förbättrad betraktningsvinkel. Du kan justera höjden från 6 till 12 tum för att hålla den bärbara datorn i önskad ögonhöjd.

Den andra, vikbara designen gör att du bekvämt kan bära den under din resa. När vi pratar om byggkvaliteten är bärbar datorstativ ganska lätt. Det är dock tillräckligt robust för att motstå stötar.

USP: Höjdjustering från 6 till 12 tum

Kolla in på Amazon

Det är allt, vänner!

Vad är ditt val?

Förhoppningsvis kommer dina långa timmar på MacBook inte att ge smärta i nacken och tröttna på dina ögon längre. Låt oss veta vad du tycker om bärbara stativ som nämns ovan.

Missa inte:

  • Bästa ärmar för MacBook Pro
  • Bästa MacBook Pro-väskor
  • Task Management Apps för Mac
  • Bästa MacBook Air 2020-fodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found