Blogg

Bästa Bluetooth-tangentbord för iPhone 7 och 7 Plus 2021

Du är ute av stationen och kommer plötsligt ihåg att du inte kunde skicka ett viktigt e-postmeddelande till din affärspartner. Jag är säker på att du inte skulle hitta att skriva ett långt e-postmeddelande på det virtuella tangentbordet för enkelt på din iPhone. Det är därför; Du kanske behöver ett av dessa bästa iPhone 7 och 7 Plus Bluetooth-tangentbord för att enkelt skriva en lång iMessage eller brådskande e-post. Ärligt talat är det lite svårt att välja de bästa tangentborden eftersom det finns massor av fantastiska val. Beroende på din budget kan du köpa ett bra tangentbord som bara kan göra jobbet åt dig. Låt oss simma över listan för att handplocka den som passar bäst för din iPhone.

# 1. Microsoft

Detta vikbara Bluetooth-tangentbord för iPhone 7 och 7 Plus från Microsoft är hållbart, smalt och extremt bekvämt att använda. Prata mer om designen, tangenterna är spillbeständiga och tyget skyddar tangentbordet från normala stötar och fall.

När det gäller batteri kan det hålla i tre månader efter full laddning. Den använde Bluetooth 4.0 som möjliggör sömlös anslutning. Sammantaget, med tanke på produktens varumärke och kvalitet, är det säkert värt priset.

USP: Spilltåliga nycklar

Kolla in på Amazon

# 2. Logitech

Ingen lista över de bästa tangentborden är komplett utan detta märke - Logitech. Den är utformad för att erbjuda fullfjädrad typupplevelse. Tangenterna är väl placerade och i full storlek med iOS-genvägar för snabb och exakt skrivning.

Den har ett uppladdningsbart batteri med lång livslängd, vilket gör att du kan skriva i upp till tre månader mellan laddningarna. En anmärkningsvärd egenskap hos detta tangentbord är att det lätt passar i din kappficka, väska eller portfölj. Bortsett från detta är tangentbordet tåligt och spillbeständigt; en torkbar tyghud skyddar tangentbordet från spill och droppar.

USP: Spillbeständig

Kolla in på Amazon

# 3. iClever

iClever Bluetooth-tangentbord är utmärkt för problemfri typning. Hela tangenterna i standardstorlek tillsammans med 166-graders vinkeldesign ger den komfort som behövs för att du ska kunna skriva snabbt. Det inbyggda uppladdningsbara batteriet är utrustat för att hålla i upp till 40 timmar på en enda laddning.

Den vikbara designen gör den mycket bärbar. Tangentbordet levereras med ett mjukt PU-läderfodral för att ge det behov av vård och skydd från grunden. Det är kompatibelt att arbeta med iOS, macOS, Windows och Android.

USP: Mycket lyhörda nycklar

Kolla in på Amazon

# 4. Jelly Comb

Jelly Comb Bluetooth-tangentbord gör skrivningen ganska smidig tack vare de mycket lyhörda tangenterna. Den har en kompakt design och är mycket lätt. Med god uppbyggnad har den fått kvaliteten att vara din långvariga typtillgång.

Det finns ett integrerat stativ som låter dig placera både din iPad och iPhone och kunna växla mellan dem sömlöst. När tangentbordet är fulladdat kan det vara mer än 40 timmar. Med automatisk viloläge förhindrar det onödig batteriförbrukning.

USP: Integrerat stativ

Kolla in på Amazon

# 5. MoKo

Om du föredrar den ultrakompakta designen bör MoKo vara värt att överväga. Den har en praktisk vikbar design och kan lätt glida i fickan. Tangentuppsättning i full storlek säkerställer att din skrivning förblir en vanlig seglingsaffär.

Den är utrustad med ett 110 mAh batteri som kan ta upp till 40 timmar, vilket är ett anständigt antal för normal användning. Det finns också automatisk viloläge för att förlänga batteriets livslängd. Dessutom kan du använda MoKo med inte bara iOS, Android utan även Windows-enheter.

USP: Ultrakompakt design

Kolla in på Amazon

# 6. OMOTON

OMOTON är en av de finaste Bluetooth-tangentborden med låg profil. Jag gillar dess känsliga tangenter som känns ganska lyhörda. QWERTY-layout med snabbtangenter påskyndar din skrivning.

När det gäller batteriets livslängd kan den gå i upp till 30 när den är fulladdad. Den levereras också med automatiskt viloläge för att förhindra värdelös strömförbrukning. Slutligen kommer Bluetooth-tangentbordet OMOTON i två färger: svart och vitt.

USP: QWERTY-layout

Kolla in på Amazon

# 7. Arteck HB030B

Jag betygsätter “Arteck HB030B” mycket högt. Kvaliteten som gör den till en användbar tillgång är den ergonomiska designen. Om du är villig att påskynda din typning kan den här övervägas på allvar.

Den har 7 LED-bakgrundsbelysning för att säkerställa att din typ inte stoppas även i svagt ljus. Auto-sleep-tekniken fungerar pålitligt för att maximera batteriets livslängd. Eftersom den är tunn och lätt kan du bära den var som helst bekvämt. Utöver allt stöds Arteck HB030B av två års garanti.

USP: 7 LED-bakgrundsbelysning

Kolla in på Amazon

# 8. PFCKE

Om du har flera enheter att arbeta på är PFCKE-tangentbordet bara perfekt. Du kan ansluta upp till tre enheter samtidigt och växla mellan dem med funktionsknappen. Bortsett från det innehåller det också ett fodral som fungerar som ett stativ för din iPhone 7 eller någon annan enhet.

Batteriet kan hålla i 60 timmar kontinuerligt och nästan en månad i viloläge. När det gäller att skriva är tangenterna mjuka att använda och känner lätt av det lättaste slaget. Detta är ett perfekt tangentbord för att resa eller använda flera enheter samtidigt.

USP: Anslut 3 enheter samtidigt

Kolla in på Amazon

# 9. Nulaxy

Nulaxys Bluetooth-tangentbord är perfekt för affärsmän som kontinuerligt är på språng. Detta bärbara och uppladdningsbara tangentbord är ultratunnt; du kan bära den med din ryggsäck för att göra din affärsresa bekväm.

Denna produkt ger dig KM12 universaltangentbord i full storlek, vilket ger dig tyst och enkel skrivupplevelse. Om du tar en paus i 15 minuter går tangentbordet automatiskt i viloläge. Detta sparar batteritid på detta Bluetooth-tangentbord.

USP: 60 dagars batteritid

Kolla in på Amazon

# 10. FosMon

Tangentbordet "Fosmon" är gjort för att låta dig skriva med den komfort du behöver. Den har QWERTY-tangentbord och pekplatta som gör skrivningen lite smärtfri. Knapparna för hem, Page Up / Down, volymkontroll, sök gör din uppgift mycket enkel.

LED-bakgrundsbelysningarna blir väldigt praktiska i svagt ljus. Med den lätta designen kan du enkelt bära den var du vill. Det inbyggda uppladdningsbara litiumjonbatteriet är starkt för att hålla länge. Det är kompatibelt att arbeta med iOS, Windows och Android.

USP: Inbyggd styrplatta

Kolla in på Amazon

Det är allt!

Har jag glömt att inkludera några av dina favorittangentbord hela tiden i den här speciallistan? Låt mig veta det i kommentarerna.

Du vill ha en snabb titt på dessa speciallistor

  • Bästa Kickstand-fodral för iPhone 7 Plus
  • VR-headset för iPhone 7 och 7 Plus
  • Bilfästen för iPhone 7 och 7 Plus
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found