Blogg

Bästa vattentäta fodral för iPhone 6s Plus 2021

Många av användarna tycker om att simma och vill fånga de fantastiska stunderna när man leker med vatten. Så om du alla är redo att ta din iPhone med dig för ett fantastiskt bad i havet, vill du se till att din smartphone har den sköld som behövs för att hålla vattnet borta. För att du enkelt ska kunna ta reda på den mest skyddande dräkten har vi sammanställt en uppskattad lista över de bästa vattentäta fodral till iPhone 6s Plus.

1. Livsäker FRE-SERIEN

När det gäller kvalitet är Lifeproof FRE SERIES vattentät fodral ett av de finaste på marknaden. Med IP68-intrångsklassificering har den förmågan att ge din enhet fullständig säkerhet från vatten. Med den robusta konstruktionen har den styrkan att uthärda stötar.

Väskan har en utskärning för Apple-logotypen på baksidan för att säkerställa att varumärket kan visa upp sin klass utan störningar. Dessutom kommer detta vattentäta fodral i fem färgalternativ inklusive svart, lila, lavin, rosa, banzai etc.

USP:  Solid design

Kolla in på Amazon

2. Meritcase

Vill du att ditt vattentäta fodral ska se snyggt och snyggt ut? Meritcase skulle vara ett fantastiskt val. Tillverkad av det mjuka TPU-materialet, det känns väldigt mjukt vid beröring.

Den smala konstruktionen kan motstå stötar och förhindra repor. Den har gasgenomsläppliga membranventiler längst ner i fodralet som ger klart ljud. Detta attraktiva vattentäta fodral finns i två färgalternativ: svart och blått.

USP:  Smal design

Kolla in på Amazon

3. Temdan

Temdans vattentäta fodral har gjorts speciellt för de som gillar att simma mycket. Förutom att ge ett utmärkt skydd mot vatten är det här fallet tillräckligt starkt för att motverka stöten.

Den har en kickstand så att du kan njuta av media handsfree. Det finns också ett handledsrem så att du enkelt kan bära din enhet. Den är lätt och känns väldigt bekväm i handen.

USP:  Multi-skydd

Kolla in på Amazon

4. Lifeproof NÜÜD SERIES

Detta är ännu ett vattentätt fodral från Lifeproof i den här listan. Tack till stor del till överlägsen kvalitet; det har kunnat hitta ett genombrott. När vi pratar om dess funktioner är det perfekt att låta dig få ut det mesta av dina roliga vattensporter.

Det har också klarat militärt dropptest som gör det exceptionellt skyddande. Det klara bakre skalet förstärker sin stilkvotient. Den finns endast i svart färg.

USP:  nedsänkbar till 6,6 '/ 2 M

Kolla in på Amazon

5. Beasyjoy

Oavsett om du dyker i havet eller i poolen kan det här IP68-certifierade fodralet skydda din enhet upp till 10 fot i två timmar. Bortsett från det har den militärskydd tillsammans med robust tredelad design.

Skydda inte bara från vattenskador; med det här fodralet kan du skydda din iPhone från vanliga fall, damm, smuts och stötar. Slutligen får du också välja mellan fyra färgalternativ.

USP: Militärt skydd

Kolla in på Amazon

6. ImpactStrong

Som själva namnet antyder tål det här vattentäta fodralet några allvarliga fall. Tack vare högkvalitativa stötfångare överför den inte påverkan på iPhone. Dessutom, även med vattentäta funktioner, möjliggör fodralet sömlös åtkomst till alla portar, funktioner och till och med Touch ID.

Sammantaget har fodralet en robust design och gör båda jobben korrekt - att säkra en enhet utanför vattnet och även i vattnet. Det finns också en mängd olika färgval tillgängliga.

USP:  Brett utbud av färgval

Kolla in på Amazon

7. OUNNE

Vattentäta fodral är vanligtvis lite skrymmande, men om du letar efter en enkel och snygg design tillsammans med skydd mot vatten är detta fallet värt att titta på. Fodralet skyddar din iPhone effektivt från vatten, snö, damm, smuts och även från repor.

Även med alla ovanstående funktioner är portarna och knapparna lättillgängliga utan att du behöver ta bort fodralet. I slutändan är den endast tillgänglig i svart färg och inga val är närvarande.

USP:  Snygg profil

Kolla in på Amazon

8. LONTECT

Med Lontect vattentät fodral kan du dyka så djupt som 6,6 fot i upp till tre timmar utan att behöva oroa dig för vattenskador på din iPhone. Det är IP65-certifierat och skyddar din enhet från repor, damm, smuts, vatten och även snö.

Överlägset är det ett av de tunnaste vattentäta fodralet på listan. När det gäller skydd erbjuder det 360 graders skydd till din iPhone. Slutligen finns det en färg och ett designalternativ.

USP: tunnaste vattentäta fodral

Kolla in på Amazon

9. CellEver

CellEver vattentät fodral kan sänka upp till 6,6 fot under vatten i en timme utan att skada iPhone. Detta är lite mindre jämfört med andra fall på listan. Men designen är det som fick detta fall att listas. Det är attraktivt, färgstarkt och elegant.

Som de flesta fall är även detta IP68-certifierat tillsammans med andra skyddande funktioner. Till skillnad från andra fall erbjuder CellEver ett brett utbud av ljusa färgalternativ som passar din stil.

USP: Elegant och färgstark design

Kolla in på Amazon

10. Yuker

Gå för att surfa eller klättra upp på berget, Yuker tar hand om din iPhone. När det gäller vatten är fodralet IP68-certifierat och skyddar effektivt enheten från vattenskador i nästan en timme. När det gäller skydd har fodralet överskridit militära standarder, och det kan skydda din iPhone även om du faller ner den 100 gånger.

När det gäller design har det inget snyggt utseende. Men det gör jobbet att säkra enheten ganska bra. Äntligen finns det inga färgval förutom svart.

USP:  Överstiger militärstandard 810G-516

Kolla in på Amazon

Det är allt!

Avslutar!

Vilket vattentätt fodral har du valt för att skydda din iPhone under din underbara simningstid? Det skulle vara kul att veta något om ditt favoritval. Det finns tre kvaliteter som jag gillar i dessa vattentäta fodral till iPhone 6s Plus. Den kompakta designen betrodda skyddet från vatten och förmågan att motstå chocken. Dessutom ser de ganska imponerande ut på smarttelefonen.

Du vill också få en glimt av:

  • Bästa iPhone 6s Plus Kickstand Fodral
  • Små fodral till iPhone 6s Plus
  • Bästa iPhone 6s Plus Folio-fodral
  • Bästa iPhone 6s Plus armband
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found