Blogg

Bästa iPhone 6 Plus plånboksfodral 2021

Oavsett om du vill ha ett iPhone 6 Plus plånboksfodral som täcker skärmens framsida eller en som är tunn och stannar på baksidan, det finns många alternativ för dig på marknaden. Varje plånboksfodral hjälper dig att bära en handfull av dina viktiga kort, inklusive kreditkort och en summa kontanter. Detta kommer till nytta när onlinebetalningarna inte fungerar för dig. Du kan betala med dem vart du än går, även i situationer där Apple Pay sviker dig. Vi har plockat upp några av de bästa plånboksfodral för iPhone 6 Plus.

1. Davis-fodral: Lyxigt plånboksfodral i läder

Om du letar efter ett plånboksfodral i äkta läder till din iPhone är det här ett för dig. Daviscase är huggen i förstklassigt italienskt läder och har en vintage design. Den stötdämpande inredningen gör att den tål stötar, medan den gripande utsidan gör det lättare att hålla smarttelefonen.

Med flera kortplatser för kort och kontanter kan locket fungera som en funktionell plånbok för din smartphone. Du kan dra nytta av det självstödande stativet för att placera din 6 Plus i liggande läge för en bekväm medieupplevelse.

USP: Italiensk premiumläder

Kolla in på Amazon

# 2. Docicialan Sport Wallet v5

Docicialan är känd för att producera plånboksfodral av högsta kvalitet för iPhone. Och Sport Wallet v5 har alla kvaliteter för att vara bäst i branschen.

Kvaliteten som gör det värt ett val är läderkonstruktion av högsta kvalitet med raffinerat hantverk. Med flera kortplatser är den utformad för att vara en användbar tillgång under din resa.

Den avtagbara designen ger dig mer flexibilitet, så att du kan skära ned bulk när det behövs. Dessutom kan plånbokskinnet i läder också uthärda chock för att hålla din phablet skyddad.

USP: Högkvalitativt läder

Kolla in på Docgmentan

# 3. Silkevalv

Silks "Wallet Slayer Vol.1" är väl anpassad för människor som inte gillar den traditionella eller skrymmande designen. Det ser ganska kompakt ut och har en dold kortplats som rymmer upp till tre kort och lite kontanter.

Den ergonomiska strukturen gör att du känner dig bekväm att hålla i smarttelefonen. Den hållbara strukturen kan erbjuda önskad skärm till din smartphone och hålla den skyddad mot både droppar och repor. Dessutom kommer Wallet Slayer Vol.1 med ett starkt skärmskydd för att avvärja repor.

USP: Dold kortplats

Kolla in på Amazon

# 4. IZENGATE

Detta är ett väldesignat fodral av IZENGATE som ger gott om skydd för din telefon och har alla funktioner i en fin plånbok. Den är gjord för att passa perfekt på iPhone 6 Plus.

Detta fodral är tillverkat av Premium PU-läder och är enkelt att installera. Den har 3 kortplatser för kreditkort, 1 ID-kortplats och 2 kortplatser för kontanter och räkningar.

Det finns ett integrerat stativ på baksidan av fodralet som kan aktiveras med en enkel vändning och vikning. Du kan stänga fodralet med en innovativ knappknapp. Väskan har också ett avtagbart band som hjälper dig att bära telefonen säkert.

USP: Vintage-profil

Kolla in på Amazon

# 5. SILKE

SILKs kortplånfodral är ett elegant designat fodral i ett stycke som ger din enhet fullskärmsskydd. Det är ett extremt tunt fodral tillverkat av slitstarka material inklusive exklusivt patenterat mjukt gummi och premiumtyg.

Den har gott om platser för 3 kreditkort, ID, etc. och kontanter. Detta premiumfodral består av ett integrerat konverteringsställ med två stående positioner. Det har också ett Lay-flat-screen-skydd som kan skydda din telefons skärm från skador.

USP: Hållbar konstruktion

Kolla in på Amazon

# 6. i-Blason

i-Blason Premium Slim Book Läderfodral är tillverkat av högkvalitativt vegansk läder med egenskaper som en plånbok. Detta är ett fodral i bokstil med tillräckligt med kortplatser för ID-kort, kreditkort etc. plus kontanter eller räkningar. Detta läderfodral innehåller också ett flexibelt skalfodral som är fäst vid det. Detta inre hårda fodral erbjuder utmärkt stötdämpning och reptålighet samtidigt som den bibehåller en tunn profil. i-Blasons plånboksfodral kan också förvandlas till ett kickstand genom att fälla det för handsfree-användning.

USP: Smal profil

Kolla in på Amazon

# 7. Stony-Edge

Detta iPhone 6 Plus plånboksfodral från Stony-Edge är tillverkat av finaste läder av konstläder med järnets robusthet. Detta syntetiska läder är inte blekande. Detta plånboksfodral lättar din belastning eftersom det inte gör din telefon större.

Den har integrerade kortspår, ett kassafack och ett transparent ID-fönster. Det är enkelt att installera och passar din telefon perfekt. Detta fall kommer också med ett adekvat skärmskydd.

USP: Material av högsta kvalitet

Kolla in på Amazon

# 8. TORRO

TORRO iPhone 6 Plus plånboksfodral är designat med äkta, premium svart italienskt djurläder. Designen inuti är minimalistisk, vilket ger full och tydlig åtkomst till Retina HD-skärmen.

Detta fodral har kortplatser och kontanter som kan stängas med magnetlås. Det kan rymma upp till 3 kort och kontanter. Det är ett tunt fodral som låter dig styra alla telefonens kontroller, kameran utan problem samtidigt som du skyddar den.

USP: Executive design

Kolla in på Amazon

# 9. Belemay

Jag har hittat detta erbjudande från Belemay bedårande. Folioskyddet är huggat av äkta kohudläder och sportig förstklassig utförande.

Med äkta läderstruktur passar folioskyddet bekvämt i din handflata. Mjuk TPU-interiör ger den mer hållbarhet och hjälper också locket att överleva stötar.

En stor ficka för kontanter och tre kortplatser kan vara till nytta när du vill resa med fullständig sinnesro. Dessutom omvandlar framsidan också fodralet till ett stativ så att du enkelt vill ha media.

USP:  Anmärkningsvärd handgjord design

Kolla in på Amazon

# 10. LUPA

Om du vill välja ett av de mest prisvärda plånboksfodralet till din iPhone 6 Plus, gå till LUPA. Jag säger det eftersom det här foliofallet har fått ett högt betyg (fyra och en halv stjärnor av över 1400 kundrecensioner.)

Prata om designen. locket ser ganska smalt ut och snäpper helt runt smarttelefonen. Konstruktionen i konstläder har en raffinerad design. På insidan kan du lagra upp till 3-4 kort och upp till 4 dollarsedlar.

LUPA levereras med ett högkvalitativt skärmskydd för att skydda pekskärmen mot repor. Dessutom gör sju attraktiva färger som svart, guld, vinrött och mer det lite lättare för dig att välja rätt matchning.

USP: Elegant och sofistikerad design

Kolla in på Amazon

Det är allt, folkens! Så det här är mina bästa plånboksöverdrag för iPhone 6 Plus. Vilken har fångat dina ögon?

Håll koll på mer ...

Jag valde plånboksfodralen baserat på flera saker som design, hållbarhet och bekvämlighet. Vi såg också till att välja både billiga och lyxiga sviter för att möta olika krav. Men om du hittar ett förstklassigt alternativ som saknas i ovanstående sammanfattning, låt oss också veta om det.

Du kanske också vill läsa dessa inlägg:

  • Bästa iPhone 6 Plus läderfodral
  • iPhone 6 Plus Bluetooth-hörlurar
  • Bästa iPhone 6 Plus smala fodral
  • Bästa iPhone 6 Plus bilfästen
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found