Blogg

Bästa radioappar för iPhone och iPad 2021

Radio är ett medium som inte har tappat sin relevans även i dagens digitala tidsålder. Det är ett roligt sätt att få nyheter, lyssna på spännande talkshow och upptäcka ny musik. Dessutom har tekniken gjort det enkelt att lyssna på internationella stationer och hitta nya artister och shower över hela världen. Om det låter intressant kan du ställa in de här bästa radioapparna för iPhone och iPad.

 1. Pandora
 2. SiriusXM
 3. TuneIn Radio
 4. iHeart Radio
 5. Enkel radio
 6. myTuner-radio
 7. Radio FM
 8. LiveXLive
 9. RadioApp
 10. Stitcher
 11. Beats 1 (Apple Music)

1. Pandora

Varje lista över de bästa iPhone- och iPad-radioapparna är ofullständig utan att nämna Pandora. För miljontals musikälskare är det ett måste på grund av dess förmåga att tillhandahålla mycket personliga musikupplevelser. Börja med att skapa en anpassad radiostation enligt dina favoritartister, genrer eller länder.

Du kan också skapa en speciell spellista för att enkelt komma åt låtar du gillar. Dessutom kan du välja premiumversionen för att låsa upp många andra funktioner. Du kan till exempel spela musik utan annonser, har obegränsade hopp och till och med ladda ner låtar för offline-lyssnande.

Pris:  Gratis (Pandora Plus - 3,99 USD)

Ladda ner

2. SiriusXM

Med denna radioapp kan du lyssna på mer än 300 kanaler med reklamfri musik, sportkommentarer, komedi, nyheter och mer på din telefon, online och hemma. Dessutom ger det dig personliga rekommendationer för att upptäcka nya kanaler.

Du kan också skapa egna stationer med all din favoritartisters musik för en vacker ljudupplevelse på begäran. Dessutom kan du titta på videor med exklusiva intervjuer och underhållande musikföreställningar.

Pris : Gratis

Ladda ner

3 TuneIn Radio

Höjdpunkten i TuneIn Radio är den gigantiska samlingen med 100 000 stationer. Du kan ställa in live-radioprogram från hela världen. Oavsett om du gillar nyheter, sport, musik eller pratradio, har det allt för att leva upp till dina intressen.

Dessutom har appen också ett stort bibliotek med över 60 000 ljudböcker. Kom ikapp med poddsändningar när det passar dig. Dessutom kan du också ladda ner musik på Wi-Fi för att lyssna på dem när din enhet är utan internet.

Pris:  Gratis (TuneIn Premium - 4,99 USD)

Ladda ner

4. iHeart Radio

IHeartRadio anses allmänt vara en av de bästa strömmande radioapparna för iOS, och det är vad du ska använda för att få tillgång till ett massivt musikbibliotek. Utforska massor av lokala AM- och FM-radiostationer och välj de som är perfekt utformade för att passa dina önskemål.

Du kan strömma podcaster från kända personligheter, inklusive Ryan Seacrest, Elvis Duran, Bobby Bones och Colin Cowherd. Dessutom kan du finjustera musikstationer baserat på flera faktorer som genrer, länder etc.

Pris:  Gratis (iHeartRadio Plus - 5,99 USD)

Ladda ner

5. Enkel radio

Det här är en fantastisk radioapp som ger ett pålitligt och enkelt sätt att lyssna på ett brett urval av AM-, FM- och online-radiostationer på din iPhone, iPad och till och med Apple Watch. Du kan spela 50 000+ globala radiostationer!

Spara dina favoritstationer och lyssna på dem med bara ett knapptryck. Det är ett utmärkt sätt att upptäcka ny musik, hålla kontakten med andra länder, öva ett främmande språk eller göra din dagliga pendling roligare.

Pris : Gratis (Simple Radio Unlimited - $ 0,99)

Ladda ner

6. myTuner-radio

myTuner Radio är ett perfekt val för dem som älskar radio eftersom den har över 40 000 stationer från 200 länder. Appen är utformad för att vara din bästa följeslagare när du behöver ljudunderhållning.

Med ett brett utbud av radiostationer från nyheter till sport kan du välja vilken typ av stationer du gillar att lyssna på. Du kan också skapa en lista och lägga till dina favoritstationer i den. Slutligen få ut det mesta av mer än en miljon podcasts också.

Pris:  Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

7. Radio FM

Njut av en mängd olika stationer, inklusive nyheter, sport, musik, komedi, konserter, sport och andra program på denna toppradioapp för iPhone. Det finns direktsändningar och möjligheten att söka i olika genrer som pop, rock, reggae, metal, etc.

En anmärkningsvärd funktion i den här appen är möjligheten att lyssna på din favoritstation när du ska sova. Du kan använda Sleep Timer-funktionen utan att oroa dig för att tömma din mobildata om du nickar bort.

Pris : Gratis

Ladda ner

8. LiveXLive

Drivs av Slacker, det här är en helt nyföreställd musikströmningsapp som låter dig lyssna på dina favoritlåtar och titta på liveuppträdanden gratis. Den har global täckning och ett massivt urval av musik.

Det finns hundratals interaktiva, handplockade stationer och livestreamar av globala festivaler och konserter från hela världen. Ha kul att skapa och dela dina favoritlåtar och spellistor.

Pris : Gratis (LiveXLive Plus - 3,99 USD)

Ladda ner

9. RadioApp

Om du föredrar ett rent användargränssnitt, prova den här gratis radioappen som har en unik FM / AM-tuner i analog stil. Detta känns som en traditionell radio samtidigt som du ger dig global tillgång till massor av stationer.

Dessutom är det ett utmärkt verktyg för att upptäcka ny musik eftersom det visar namnet på spåret som spelas. Flera länder stöds samtidigt, och det har några ytterligare funktioner som en väckarklocka och vilotimer.

Pris : Gratis (RadioApp varje månad - $ 2,49)

Ladda ner

10. Stitcher

Stitcher är bland de bästa radio- och podcastapparna på iOS. Det låter dig anpassa förstasidan. Denna internetradioapp spelar dina poddsändningar och radio. För din helgglädje kan du skapa en personlig spellista för radiostationer.

Stitcher Premium-tjänsten ger dig exklusivt innehåll från shower du älskar. Dessutom är ditt premiummedlemskap ett pass till exklusivt originalinnehåll. Hemma kan du lyssna på Stitcher-innehåll på Sonos-högtalare med Amazon Alexa också.

Pris:  Gratis (Stitcher Premium - $ 4,99)

Ladda ner

11. Beats 1 (Apple Music)

Apple Music är främst en musikströmningsapp men den innehåller också en radiotjänst som heter Beats 1. Med nätverk över 100 länder och streaming 24/7 är det verkligen värt att kolla in för lojala Apple-entusiaster.

Det underhåller dig med exklusiva låtar från toppartister. Dessutom kan du titta på musikvideor, liveshower, TV-program och filmer, speciellt för Apple Music-användare. Naturligtvis kommer det till ett litet pris men är värt det.

Pris:  $ 9,99 / månad

Ladda ner

Summering!

Finns det några andra bra radioappar för iPhone eller iPad som vi inte inkluderade i vår lista? Dela dem i kommentarerna nedan och låt oss veta dina preferenser.

Du kanske vill ta en titt på:

 • Bästa DJ-appar för iPhone och iPad
 • Apple Music Alternativ
 • Bästa appar för iPhone och iPad för musikredigerare
 • Bästa musikinlärningsappar för iPhone och iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found