Blogg

Bästa armband för iPhone 7 2021

Människor älskar att använda iPhone; oavsett var de är och vad de gör. Och varför skulle de göra det? iPhone förtjänar att vara vid din sida för att komplettera alla dina aktiviteter; håller dig grundligt underhållen. Om du är en fitnessälskare och tycker om att träna väldigt hårt för att vara på ditt allra bästa, skulle du vilja köpa ett armband av ny ålder för att liva upp din träning. Med den toppmoderna designen och den fantastiska funktionaliteten kan det hjälpa dig att göra allt du kan göra under din träning. Låt oss ta en titt innan vi tar den mest passande till din helt nya iPhone 7.

# 1. Stam

Medan du tränar bör du vara uppmärksam på din träning och inte din iPhone 7. Tribe förstår dina krav och därför har den noggrant designat detta extra tjocka armband från mjuka Lycra.

Tribes armbandskal erbjuder en perfekt handsfree-lösning för din iPhone. Med sin väderbeständiga teknik har Tribe skapat ett armband som skyddar din iPhone från regn eller svett. Du kan också fortsätta träna i regnet.

USP: Halkfri design

Kolla in på Amazon

# 2. Tune Belt

Den här har utformats för att vara ett fantastiskt sportarmband. Det högkvalitativa mjuka materialet andas och ger den väsentliga komforten att bära armbandet under en intensiv träning. Krok och ögla material sträcker sig så att du kan röra dig fritt.

Det skyddar din smartphone från svett. Fönsterhöljet skyddar inte bara skärmen på din enhet från grunden utan erbjuder också full pekskärmsfunktion.

USP: Svettbeständig

Kolla in på Amazon

# 3. Revere Sport

Revere Sport armband har en lätt design. Beredd med det vattenbeständiga materialet skyddar den din smartphone från svett.

Den har den dubbla justerbara armremmen för att hålla kardborrbandet tätt och tillåter inte någon glidning. Tack vare förlängningsremmen kan den passa 9-20 tum armstorlekar. 3M-reflektorremsan ger hög synlighet för att se till att din jogging fortsätter att segla jämnt även i svagt upplysta områden på natten.

USP: Neoprenmaterial av hög kvalitet

Kolla in på Amazon

# 4. DanForce

Jag gillar DanForce-armbandets snygga design. Den är gjord av ett otroligt mjukt material som tål svett. Du kan bekvämt justera den enligt din armstorlek. Svettbeständigt foder håller din smartphone torr. Den tydliga fronten säkerställer att du har obehindrad tillgång till enhetens pekskärm.

Dessutom kan du välja DanForce i fyra snygga färger: himmelblå, midnattblå, USA-upplagan och lila. Det är inte allt; detta armband levereras med livstidsgaranti från tillverkaren.

USP: Polyamidlycra av högsta kvalitet

Kolla in på Amazon

# 5. Stallion

Stalion armband har en elegant design. Eftersom den är mycket andas gör det att din arm sträcker sig bekvämt under träning.

Med tillstånd av premium neoprenmaterial; det kan hålla svett borta från din enhet. Den dubbla rempositioneringen gör att den lätt passar 10-15 armstorlekar. Det finns en nyckelhållare och en ficka för att hålla dina kreditkort säkert. Vad mer; Stalion finns i tre imponerande färgvarianter som jet svart, cyanblått och fuchsia rosa.

USP: Sportig design

Kolla in på Amazon

# 6. Gear Beast Premium Plus

"Gear Beast Premium Plus armband" har konstruerats med det svettbeständiga neoprenmaterialet. Den har elastisk armrem samt ett slitstarkt spänne som inte kläms fast för att säkerställa att det passar perfekt.

Detta armband har byggts för att stödja armar med 8 till 20 tum. Den flexibla remdesignen håller den på plats under din rigorösa träning. Premium Plus är lätt och ger inte mycket bulk till din iPhone.

USP: Helskärmsfunktion

Kolla in på Amazon

# 7. Gear Beast (designad för att passa din iPhone med smala fodral)

"Gear Beast Slim Case armband" kan enkelt passa din iPhone även med ett tunt fodral. Tillverkad av det finaste svettbeständiga neoprenmaterialet, det är extremt elastiskt.

Det flexibla armbandet i kombination med det långvariga spännet som inte kläms fast gör att det stannar på plats under träningen. Ännu bättre, den böjer sig med armen för att undvika att begränsa din rörelse. Den mycket förbättrade pekskärmskänsligheten gör att du kan använda din enhet utan besvär. Slim Case kan passa arm med 8-20 inches.

USP: Reflekterande säkerhetslist

Kolla in på Amazon

# 8. Xboun

Xboun armband är mycket bekvämt att använda. Tillverkad av förstklassigt neoprentyg, det kan passa fast i dina armar. Att vara svettbeständig och vattentålig (till viss del) sträcker sig inte Xboun ur form; håller din smartphone intakt. Den har ett genomskinligt skydd som gör att du enkelt kan använda din enhet.

Det sportiga armbandet har en fickpåse som låter dig behålla kort, pengar och nyckel. Dessutom stöder Xboun armar upp till 8-16 tum i storlek och kommer i två fina färger: svart och grönt.

USP: Mycket känsligt pekskärmsskydd

Köp det från Amazon

# 9. SUPCASE

SUPCASE armband har elegans överallt. Den har en attraktiv silikonhud som är utrustad för att hålla din smartphone på sin plats även under träning med hög oktan.

Det justerbara kardborrbandet kan passa armar i storlekar från 9-21 tum. Det låter dig komma åt alla knappar och portar på din iPhone utan krångel.

Den största höjdpunkten i detta armband är att dess flexibla TPU-fodral är löstagbart och också fungerar som ett fristående fodral för din iPhone. Dessutom är SUPCASE tvättbar för hand och finns i två färger: svart och rosa.

USP: Avtagbart TPU-fodral

Kolla in på Amazon

# 10. TechMatte

Det jag gillar mest med TechMatte Sport-armband är den bekväma designen. De fantastiska lycratygsmaterialen gör det inte bara mycket elastiskt utan också slitstarkt.

Detta armband har gjorts för att vara exceptionellt svettbeständigt och vattentätt. Det finns inga svårigheter att komma åt ström- eller volymknappen på din smartphone. Den har en inbyggd ficka så att du kan behålla kort, pengar och nyckel. Med de justerbara kardborrebanden kan du enkelt ta av eller på dem efter behov.

USP: Lycra tygmaterial

Kolla in på Amazon

Loggar ut

Jag hoppas att du har valt ut det mest lämpliga alternativet att para ihop med din smartphone under ditt träningspass. Håll enheten torr medan du svettas i gymmet. Interagera bekvämt med din enhet och ställ in dina favoritlåtar för att hålla dig kyld i gymmet.

Vilket av dessa armband har klarat ditt test? Låt mig veta det i kommentarerna nedan.

Du kanske vill kolla in:

  • Bästa kickstand fall
  • Bästa träväskor
  • Bästa marmorfodral för iPhone 7
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found