Blogg

Bästa iPhone 7 skärmskydd i härdat glas 2021

iPhone 7 har lyckats klara syratestet med glans. Att vara mer vattentålig, 40 gånger snabbare än sin föregångare, har Apples senaste flaggskeppssmartphone fått kvaliteten att slå de bästa i branschen med aplomb. Förhoppningsvis skulle du verkligen älska vårt fortsatta arbete för att se till att du har massor av alternativ för att välja det önskade valet. Låt oss ta en titt på de bästa iPhone 7 skärmskyddet i härdat glas utan att göra mycket.

1. JETech

JETech är känt för att tillverka robusta skärmskydd för iPhones. Detta skärmskydd i härdat glas har 9H hårdhet med 0,33 mm tjocklek. Din iPhone 7 är väl skyddad mot repor och skärpa på en kniv.

Hårdheten avvärjer inte svar och öppenhet. Du kommer att njuta av hög respons och bättre transparens när du använder din iPhone 7 under alla förhållanden. Håll din enhets skärm dammfri och fingeravtrycksfri med det här skärmskyddet.

USP: Installation med ett tryck

Kolla in på Amazon

2. Kraftteori

en av de främsta anledningarna till att skydda din iPhone är att öka återförsäljningsvärdet. Det första en köpare märker är telefonens skärm, och om han / hon hittar en enda repa på skärmen kan köparen avslå ditt erbjudande. Av just denna anledning har Power Theory tillverkat ett iPhone-skärmskydd av högkvalitativt japanskt Asahi-härdat glas.

Power Theory erbjuder dig en installationssats tillsammans med detta skärmskydd. För en perfekt, bubbelfri installation, följ guiden och njut av kristallklar transparens. Det bästa med detta glasskärmskydd är att det inte påverkar känsligheten för 3D-pekskärm.

USP: platt design

Kolla in på Amazon

3. AILUN

AILUN erbjuder dig bättre pekskärmsnoggrannhet och HD-kvalitet i sina skärmskydd för iPhone 7. Den här har 99,99% pekskärmsnoggrannhet och lika stor HD-klarhet med hydrofoba och oleofoba beläggningar. Telefonen är skyddad mot vattendroppar, oljefläckar och fingeravtryck.

Den här 0,33 mm tjocka härdade glasfilmen ger maximalt skydd mot repor, repor och oavsiktliga stötar. Observera att rundad design inte täcker hela skärmen på din iPhone 7

USP: 99,99% noggrannhet på pekskärmen

Kolla in på Amazon

4. Trianium

"Trianium" presenterar en av de tunnaste skärmskydden för iPhone 7. Den är 0,2 mm tjock men levereras med 9H hårdhet. Den smala strukturen ger hög genomskinlighet och känns också smidig vid beröring.

När det gäller reptålighet kan det göra ett ganska bra jobb tack vare det starka härdade glaset. Den hydrofoba och oleofoba skärmbeläggningen förstärker konstruktionen ytterligare för att hålla bort flera oönskade saker som svett och smuts. Därför förblir Trianium skärmskydd beröringskänsligt och tydligt för loggen.

USP: tunn och slät struktur

Kolla in på Amazon

5. Maxboost

Detta erbjudande från “Maxboost” förtjänar att få högt beröm. Så, vad gör det till den starka skölden för pekskärmen?

Först och främst är skärmskyddet förstärkt av härdat glas av högsta kvalitet. Därför har den extra hållbarhet för att bekämpa repan.

Det hydrofoba och oleofoba skiktet låter inte smuts samlas upp på skärmen. Således förblir skärmen orörda klar länge. Dessutom erbjuder Maxboost livstidsgaranti på sitt skärmskydd.

USP: Hydrofobt och oleofobt skikt

Kolla in på Amazon

6. TheCoos

Enkelhet är en bedårande dygd. TheCool tror på enkelhet och har därför skapat ett mycket enkelt men ändå elegant glasskärmskydd för din iPhone 7. För den här filmen har TheCoos använt material av hög kvalitet med en 9H + reptålig yta för att hålla repor borta.

Ge ditt telefon maximalt skydd mot repor, repor och stötar. Kontrollera dess öppna design, vilket gör det här skärmskyddet kompatibelt med alla iPhone 7 fodral och skal.

USP: Öppen kant design

Kolla in på Amazon

7. NEARPOW

NEARPRO har designat ett lättare, tunnare och ljusare skärmskydd än de flesta av sina konkurrenter. Glasskärmskyddet är 26% lättare, 33% tunnare och 28% ljusare härdat glasskydd.

Tillverkad av magnetisk absorptionsteknik kommer limbeläggningen på bottenskiktet att fästa automatiskt på skärmen. du behöver inte göra något för att installera filmen. En anmärkningsvärd egenskap hos detta skydd är explosionssäker 9H-hårdhet, som ger motstånd från repor och slitage.

USP: Explosionsskyddad hårdhet

Kolla in på Amazon

8. Supershieldz

Grundat med bäst tempererat glas kan Supershieldz skärmskydd vara det rätta valet. Det ger fullständig bubbelfri installation och det finns inget lim alls när det tas bort.

9H-hårdheten gör Supershieldz mot repor och fingeravtryck. Skärmskyddet levereras med hydrofoba och oleofoba beläggningar som skyddar mot svett och oljerester.

USP: Original touch-upplevelse

Kolla in på Amazon

9. LK

Inte alla skärmskydd fungerar sömlöst med fodral. Den här från LK är dock utformad för att vara fallvänlig för att stödja de flesta omslag på marknaden.

Det robusta härdat glaset är välsignat med branschstandard för att avvärja utmaningen från även fula skrapor. Därför har pekskärmen ett tillförlitligt skydd mot nötning.

Med anti-fingeravtrycksbeläggningen kan LK skärmskydd också hålla oönskade saker som smuts och svett borta. Som ett resultat kan den behålla inte bara jämnheten utan också transparens under lång tid.

USP: Fallvänligt

Kolla in på Amazon

10. VK Voxkin

VK Voxkin erbjuder ett reptåligt skärmskydd som levererar helskärmsskydd till pekskärmen. Vid 0,3 mm tjocklek är det härdade glaset lite på den tjockare sidan. Så det har lite mer motstånd mot att stöta.

När det gäller klarhet ger försvararen förstklassig klarhet och känns också ganska lyhörd. Förmågan att förhindra smuts och svett från att byggas upp på ytan gör det mycket märkbart. Slutligen kommer VK Voxkin skärmskydd i dubbla förpackningar som stöds av en solid livstidsgaranti.

USP: förstklassig klarhet

Kolla in på Amazon

Det var allt tills vidare!

Loggar ut

För mig är hög känslighet och transparens samt kompromisslöst skydd från grunden de bästa egenskaperna hos ett skärmskydd. Vilka är de tre egenskaperna du vill se i varje skärmskydd? Har något av dessa skärmskydd passerat ditt test? Dela dina åsikter i kommentarerna nedan.

Du skulle vilja titta på

  • Bästa iPhone 7 skärmskydd
  • Små fodral till iPhone 7 för iPhone 7
  • Bästa iPhone 7-fodral
  • Bästa iPhone 7 Folio-fodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found