Blogg

Bästa fakturaprogram för iPhone och iPad 2021

Det finns massor av appar för företag som gör livet enklare för företagare eller egenföretagare. En av de viktigaste aspekterna att hantera är ekonomi, och en pålitlig faktureringsapp kan göra en värld av skillnad. Det kan hjälpa dig att skapa professionella fakturor som är snabba och enkla att spåra. Vidare är det oerhört användbart att hålla alla dina ekonomiska poster på ett ställe. Så säg adjö till tidskrävande manuella processer och ta hand om ditt kassaflöde med de bästa fakturaprogrammen för iPhone och iPad.

 1. QuickBooks bokföring
 2. Faktura Enkel, uppskattningsmakare
 3. Faktura & uppskattning - Billdu
 4. Invoice2go Easy Invoice Maker
 5. FreshBooks Cloud Accounting
 6. Invoice Maker från NorthOne
 7. Liten faktura
 8. Månefaktura - Enkel bokföring
 9. Faktura och tidsspårning av Zoho
 10. Invoice Maker PRO - Fakturering
 11. Faktura ASAP

1. Redovisning av QuickBooks

Detta är en allt-i-ett-redovisningsapp för hantering av kostnader och kassaflöde. Du kan skapa fakturor och spåra körsträcka och skicka och skanna kvitton för skatteändamål. Det är praktiskt för att träna och titta på din vinst eller förlust med en överblick.

Fakturatillverkaren låter dig spåra skickade fakturor (i flera valutor och ta emot betalning via kreditkort eller banköverföringar. Detta kräver att QuickBooks Payments-funktionen aktiveras. En mängd olika alternativ gör detta till en utmärkt app för alla småföretag.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från 9,99 USD)

Ladda ner

2. Faktura Enkel, uppskattningsmakare

Om du är frilansare, entreprenör eller småföretagare gör den här appen det enkelt att spåra din ekonomi. Det låter dig snabbt skapa och skicka professionellt utseende fakturor som du också kan spåra för att säkerställa att du får betalt.

Dessutom kan du lägga till så mycket eller så lite information som krävs, till exempel förfallodatum, foton, rabatter, signaturer, betalningsinformation, leveransinformation etc. Smarta aviseringar gör den här appen till en lek att använda.

Pris: Gratis (mobilabonnemang - $ 2,99)

Ladda ner

3. Faktura & uppskattning - Billdu

Den här lättanvända faktureringsappen sparar mycket tid och ansträngning. Du kan skapa inköpsorder, uppskattningar och fakturor som ser professionella ut inom några sekunder. Det låter dig också acceptera betalningar från kunder direkt på plats.

Dessutom kan du spåra kostnader och hantera flera företag samtidigt. Dina data lagras säkert och synkroniseras över dina anslutna enheter. För att lära dig mer om alla fantastiska funktioner, kolla in vår detaljerade recension av Billdu.

Pris: Gratis (månadsstartare - $ 2,99)

Ladda ner

4. Invoice2go Easy Invoice Maker

Som namnet antyder låter den här appen dig skapa och skicka vackert utformade fakturor när du är på språng. Det finns professionella mallar som underlättar ditt jobb. Dessutom kan du också skapa andra dokument, inklusive kvitton och uppskattningar.

Samtidigt hantera dina utgifter, ta emot betalningar, schemalägg möten och ordna din dag. Det är en idealisk one-stop-lösning för alla typer av egenföretagare som vill hantera sina order och kassaflöde.

Pris: Gratis (Lite - 5,99 USD)

Ladda ner

5. FreshBooks Cloud Accounting

Att hantera ditt lilla företag är en lek med denna redovisningslösning. Det är ett lättanvänt, snabbt och säkert sätt att hantera fakturering, registrera kostnader, spåra tid och få betalt bekvämt.

Vad som gör att denna app sticker ut är hur den fungerar helt i molnet. Detta säkerställer att all din data sömlöst och säkert synkroniseras över dina enheter. Så oavsett var du är kan du spåra och uppdatera ditt företags ekonomi när du är på språng.

Pris: Gratis (Lite - 14,99 USD)

Ladda ner

6. Fakturamakare från NorthOne

Effektivisera ditt arbetsflöde med den här kostnadsfria appen som låter dig göra och dela fakturor, offert och uppskattningar på mindre än två minuter. Det håller alla dina dokument ordnade effektivt, så att de är lätta att komma åt när du behöver.

Du kan även skicka vänliga påminnelser till dina kunder för att se till att du får betalt i tid. Det bästa är att den här appen är helt gratis utan dolda kostnader, prenumerationer eller köp i appen. Det är dock bara tillgängligt på iPhone och inte på iPad.

Pris: Gratis

Ladda ner

7. Liten faktura

Digitalisera ditt företag med den här snygga lilla appen som håller dina relevanta finansiella register ordentligt organiserade. Med de anpassningsbara mallarna kan du skapa, skicka och spåra märkesfakturor eller uppskattningar på bara några få kranar.

Vidare skapar den intuitiva, lättförståeliga rapporter för artiklar, kunder eller kategorier när du vill, till exempel dagligen, månadsvis, kvartalsvis eller årligen. Du kan också synkronisera dina data över dina enheter för bekvämlighet när du är på språng.

Pris: Gratis (månatlig Pro + prenumeration - $ 2,99)

Ladda ner

8. Månefaktura - Enkel bokföring

Denna faktura-app för iPhone och iPad har över 66 professionella PDF-mallar som du kan anpassa efter dina behov. Du kan hantera obegränsat antal företag från samma app och arbeta offline också.

Dessutom stöder det tyska, spanska, italienska, franska språk, så det är lämpligt för olika kundbaser. Det låter dig spåra tid, skapa och skicka fakturor, ta emot betalningar och visa periodiska finansiella rapporter.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från 9,99 USD)

Ladda ner

9. Faktura och tidsspårning av Zoho

Spåra tid enkelt för dina projekt, skicka offert, övervaka företagskostnader, skapa fakturor, acceptera betalningar och till och med skicka tack till dina kunder med den här appen från Zoho.

Det erbjuder vackra mallar och låter dig enkelt spåra utgifter inom olika kategorier, såsom transport, mat och bränsle. Flerspråkig och flervaltsstöd gör denna faktura-app för iOS till ett enastående val för småföretag med globala kunder.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från 6,99 USD)

Ladda ner

10. Invoice Maker PRO - Fakturering

Här är ett annat praktiskt verktyg för att generera professionella PDF-fakturor, uppskattningar, offertar, inköpsorder, kvitton och tidrapporter. Håll koll på alla dina pappersarbete för enkel uppföljning och ekonomisk bokföring.

Den gratis versionen låter dig skapa upp till 5 stubdokument. Och premiumversionen är full med ytterligare funktioner som spårning av utgifter och rapporter varje månad, kvartal och år. Du kan också enkelt synkronisera data mellan enheter.

Pris: Gratis (obegränsat antal dokument - 5,99 USD)

Ladda ner

11. Faktura ASAP

Den här är mycket mer än en fakturaprogramapp. Det fungerar som ett nav för att hantera dina försäljnings-, kunder- och ekonomiska rapporter. Det passar särskilt bra för företag som har säljteam som arbetar i fält.

Du kan få omedelbar försäljningsinformation från lagkamrater via appen och synkronisera med QuickBooks på din dator. Appen uppdateras genomgående och låter dig skapa upp till 5 fakturor eller uppskattningar gratis varje månad.

Pris: Gratis (FakturaASAP Base - $ 3,99)

Ladda ner

Summering

Har du provat någon av dessa praktiska fakturaappar på din iPhone eller iPad än? Dela dina insikter med oss ​​i kommentarerna nedan. Kolla också in de bästa lagerapparna för att hantera ditt lager.

Du kanske också vill läsa dessa:

 • Appar för skanning av visitkort
 • Lagerhanteringsappar
 • Kataloghanteringsappar
 • Appar för dokumentskanner
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found