Blogg

Bästa iPhone 5 / 5s skärmskydd 2021

Det är alltid säkrare och bättre att ha din iPhone 5s glansiga skärm täckt säkert av ett transparent och starkt skal. Ett skärmskydd är ett måste om du frågar mig och andra som har en iPhone. Det är så lätt att tro att den här lilla delen av ett plastskydd faktiskt inte skulle orsaka stor skillnad men pojkar har vi fel! (Här är listan över bästa iPhone 6 skärmskydd.)

Ett iPhone 5 / 5s skärmskydd är din första försvarslinje från många saker:

  • Feta eller smutsiga fingertoppar
  • Konstant ström av damm från exponering utanför
  • Repor orsakade av föremål som nycklar, mynt etc.
  • Fuktighet och ibland till och med oavsiktligt vatten (regn)

Skärmskydd är därför en obligatorisk sak för din iPhone. Det spelar ingen roll om du har ett fodral eller inte, men ett skärmskydd är något som borde finnas på din iPhone.

Så ut går du och försöker ta reda på vilken som är den bästa av partiet. Uppenbarligen producerar stora varumärken de bästa grejerna, så du tittar på exempelvis Otterbox, Belkin och andra. Det är då du inser att iPhone 5 / 5s skärmskydd som listas där kostar lika mycket som det fall som din granne precis köpte till sin iPhone. Ibland, ännu mer!

Jag gillar inte tanken på att spendera $ 30 eller till och med $ 25 för skärmskydd. Jag menar kom igen! vet att kvaliteten talar för sig själv men jag vill inte ha det så högt ändå. Grundläggande skärmskydd gör tricket på samma sätt.

Så här är en samling av de bästa iPhone 5 / 5s skärmskydd som inte släpper en atombomb i dina fickor. Där det bränner ett hål, pratar vi om något som är väldigt viktigt - som borstat aluminium. Om inte, ska vi gå för den optimala samlingen.

1 AmFilm

Skärmskyddet är tillverkat med kvalitetsfilm i tre lager och erbjuder din iPhone-pekskärm ett komplett skydd från grunden, damm och repor. Den fästs smidigt på skärmen och lämnar inga rester när du tar bort den.

Den levereras med en mikrofiberrengöringsduk och borttagning av bubblor. Om du vill ha ett trevligt fungerande skärmskydd för din iPhone bör AmFilm göra ett smart val.

Pris: $ 9,95 [$ 5,99 på Amazon medan vi skriver detta.]

Köp det från Amazon

2. OMOTON

OMOTON skärmskydd kommer med rund kant som hjälper dig att enkelt installera och ge helskärmskydd till din iPhone. 9H-hårdheten gör den robust nog för att skydda skärmen från början. Det högkvalitativa materialet är fingeravtrycksbeständigt.

Eftersom det är bubbelfritt kommer du inte att ha några besvär när du installerar det på din enhet. Eftersom den är väldigt tunn känns den väldigt smidig vid beröring Ännu bättre, det ger högupplöst klarhet så att du njuter av att använda din enhet.

USP: Högupplöst klarhet

Pris: $ 7,99 på Amazon medan vi skriver detta.

Köp det från Amazon

3. ÖVERSIKT

Detta skärmskydd från UPPERCASE har tillverkats av premium härdat glasmaterial. Du installerar enkelt det här tunna skärmskyddet på din enhet. De rundade kanterna gör att den rullas ut smidigt.

Det erbjuder en fullfjädrad skydd för pekskärmen. Drivs av 9H-hårdhet, den är fullt kapabel att motstå stötar från repor. Den oleofoba beläggningen förhindrar fingeravtryck och oljefläckar.

USP: Fullfjädrad skydd

Pris: $ 7,95 på Amazon medan vi skriver detta.

Köp det från Amazon

4. JETech

JETech skärmskydd är bara 0,33 mm tjockt och erbjuder ultra-transparens. Med rund kant och helt bubbelfri, ger det problemfri installation.

Det erbjuder bara den jämnhet du vill använda din enhet med lugn och ro. Den branschledande hårdheten säkerställer att den kan skydda pekskärmen från alla brutala repor. Det här skärmskyddet är beständigt mot fingeravtryck och damm och ger bättre användarupplevelse och finns i tre färger - klart, blått och svart.

USP: Extremt lyhörd

Pris: $ 7,99 på Amazon när detta skrivs.

Köp det från Amazon

5. MoboZx

Med bara 0,3 mm tjocklek ger MoboZx skärmskydd högsta klarhet. Det lämnar inte rester och snäpper perfekt på alla kanter på skärmen. Det är väldigt känsligt för beröring. Branschstandardens hårdhet förstärker styrkan och gör den tillräckligt stark för att klara repor.

Hydrofob och oleofob beläggning förhindrar oljor, smuts från att förstöra klarheten och lyhördheten.

USP: Premium tempererat glas

Pris: $ 14,99 [$ 8,99 på Amazon när detta skrivs.]

Köp det från Amazon

Loggar ut

Vilket av dessa skärmskydd har klarat ditt syratest? Vilken är den kvalitet du vill se i varje skärmskydd av högsta kvalitet för iPhone?

Personligen vill jag att ett skärmskydd ska vara helt motståndskraftigt mot repor och erbjuda hög transparens samt respons. Men din preferens kan skilja sig från min.

Du skulle vilja ta en snabb titt på:

  • Bästa iPhone 5 / 5s / SE-fodral
  • Läderfodral för iPhone 5 / 5s / SE
  • Bästa iPhone 5 / 5s / SE plånboksfodral
  • Bästa iPhone 5 Transparent Skins
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found