Blogg

Bästa iPhone 6 Plus-fodral 2021

En så bedårande smartphone som iPhone 6 Plus förtjänar varje möjlighet att visa upp sin klass. Men det är riskfylld att hålla phablet utan hylsa. Så, hur skulle du skydda din smartphone, samtidigt som du fortfarande ger den en fullständig licens för att visa upp sin profil utan störningar? Köp enheten en skyddande transparent kostym från den här unika samlingen av de bästa genomskinliga fodral till iPhone 6 Plus.

Dessa genomskinliga fodral är snidade med premiummaterialet och kan lätt utstå mindre stötar. Till stor del tack vare den stötdämpande designen är de mycket slitstarka. Ultra-transparent utseende ser till att din iPhone fortsätter att stoppa ögonen även när fodralet är på. Ta reda på mer om vad dessa topp 10 tydliga fodral för iPhone 6 Plus har att erbjuda.

 1. JETech
 2. CaseHQ
 3. Coolden
 4. LUVVITT
 5. i-Blason
 6. iXCC
 7. Spigen
 8. SUPCASE
 9. OtterBox
 10. CISTOID
 11. MOSNOVO
 12. CellEver
 13. Trianium klar kudde

# 1. JETech

JETech clear case har tillverkats av premium PC och TPU material. De luftdämpade fyra hörnen gör att den tål chock. Eftersom det är repskyddsmedel ger det det skydd som krävs för din enhet för att behålla sin glans länge. Klart har perfekt utskärningskamera, portar och sensorer och passar tätt på iPhone 6 Plus. Dessutom finns det här fodralet från JETech i fem färgalternativ.

USP: Anti-rep

Kolla in på Amazon

# 2. CaseHQ

Om du är någon som ofta faller på iPhone, så är det fallet du behöver. Med extra upphöjda kanter med luftdämpning är din iPhone 6 Plus säker från vanliga fall. Att vara reptålig är också en extra fördel. Tillverkad av mjukt TPU-material, det ser till att det inte finns några repor på din iPhone medan den är i fodralet.

Exakta skärningar möjliggör enkel åtkomst till alla portar och funktioner på iPhone 6 Plus. På en avslutande anteckning finns det tre färgvarianter att välja mellan.

USP: Luftdämpade hörn

Kolla in på Amazon

# 3. Coolden

Till skillnad från de flesta fall där ute är den här något upphöjd på framsidan. Den här funktionen ger skärmen extra skydd vid normala fall eller stötar. Det genomskinliga fodralet är tillverkat med PC och TPU vilket ger en hållbar livslängd. När det gäller utseendet ser den här lite skrymmande ut, men dess hållbarhet är det som får det på listan.

Fallet kommer också med livstidsgaranti. Slutligen finns det fyra ljusa färgalternativ tillgängliga för att göra ditt val enkelt.

USP: Extra upphöjd framsida av fodralet

Kolla in på Amazon

# 4. LUVVITT ClearView

LUVVITT hybridvy-fodralet bevarar din iPhones naturliga utseende när det är som bäst. Premium PC- och TPU-materialet har gett höljet den nödvändiga förmågan att klara tuffa tider. Med de upphöjda kanterna och den stötdämpande designen är denna hybridväska gjord för att vara ganska skyddande.

Det kristallklara fodralet ger också ett bättre grepp för att hålla iPhone bekvämt. Framför allt får du sex färgalternativ för att handplocka den mest önskvärda kostym för din enhet.

USP: Slagfast

Kolla in på Amazon

# 5. i-Blason

i-Blason är ett av de bästa varumärkena att gå efter när det gäller att köpa ett iPhone-fodral. Detta tydliga fall från företaget är vackert och hållbart samtidigt. Den är tillräckligt tunn för att du ska känna att din iPhone 6 Plus är utan fodral. Med halkskyddande material tappar du inte greppet om telefonen medan du håller i händerna.

Fodralet skärs exakt var som helst för att ge dig enkel åtkomst till alla portar på telefonen. Väskan har också en 3H-klassad reptålig yta som ett stort plus. Slutligen finns det två varianter: Clear och Clear Black.

USP: 3H-värmebeständig yta

Kolla in på Amazon

# 6. iXCC

I likhet med CaseHQ har detta också lagt volym på kanterna, vilket ger det ett extra skydd mot normala fall och stötar. Den är tillverkad av stark PC och mjukt TPU-material vilket ger en perfekt säkerhets- och hållbarhetsfunktion.

Väskan höjs också något på framsidan och ger skydd på skärmen om iPhone faller direkt på skärmen. Slutligen finns det inga färgvarianter tillgängliga.

USP: Upphöjda kanter med extra kudde

Kolla in på Amazon

# 7. Spigen

Detta genomskinliga fodral från Spigen har robust luftkuddsteknik som skyddar din iPhone från skador när den faller. Bortsett från det är Spigen känt för sina högkvalitativa produkter. Kanterna runt skärmen och kameran är också upphöjda för extra skydd mot repor.

Förutom skyddet är fodralet otroligt tydligt och gör det perfekt att designa iPhone 6 Plus. Det hårda PC-materialet på baksidan är också tillräckligt starkt för att motstå normala fall. Slutligen finns det få ljusfärgsvarianter tillgängliga för din iPhone 6 Plus.

USP: Luftdämpad teknik

Kolla in på Amazon

# 8. SUPCASE

SUPCASE klarar uppgiften både när det gäller att ge din smartphone ett snyggt utseende och skydda mot stötar. Snap-on design hjälper väskan att installeras enkelt.

Denna klarhet är klar med det mest utmärkta TPU- och PC-materialet och håller länge. Skrapbeständig beläggning ger rustningen mer skydd. SUPCASE clear case finns i flera färgalternativ.

USP: Reptålig beläggning

Kolla in på Amazon

# 9. OtterBox SYMMETRY CLEAR SERIES

Jag betygsätter detta tydliga fall från OtterBox Symmetry Clear Series mycket högt. Sportig snygg design, väskan ser riktigt fantastisk ut. Konstruktion med dubbla material har gett den styrkan att skydda din enhet från stötar.

Den upphöjda avfasade kanten säkerställer att pekskärmen har den säkerhet som krävs för att undvika repor. Ännu bättre, du har fem färgalternativ inklusive grön, grå, rosa och mer.

USP: Konstruktion med dubbla material

Kolla in på Amazon

# 10. CISTOID

När det gäller att låta din iPhone lysa i fullfjädrad form är CISTOID rätt på pengarna. Den är gjord av högkvalitativt mjukt silikongummigel och passar fläckfritt runt phableten.

Eftersom fodralet är ganska smidigt och flexibelt kan du snabbt installera och ta bort det. En annan anmärkningsvärd funktion är att den inte blir gul.

Du kan lita på det här tydliga fodralet för att uthärda oavsiktliga droppar och också hålla repor i schack. Slutligen finns den i två färger svart och klar.

USP: Mjuk gel av silikongummi

Kolla in på Amazon

# 11. MOSNOVO

Den här är speciellt utformad för att folk vill ha ett attraktivt tydligt fall. Vad som gör den så elegant är henna mandala blommig spetsdesign. TPU-ramen är stötdämpande, medan bakpanelen av polykarbonat är robust och skyddar din phablet från stötar.

Den upphöjda ramen lyfter skärmen och kameran så att de inte rör marken. MOSNOVO clear case finns i femton färgvarianter.

USP: Blommig spetsdesign

Kolla in på Amazon

# 12. CellEver

När det gäller transparenta ärenden är de nästan identiska. Men CellEver har gjort ett bra jobb med att designa ett tydligt fall med så många andra funktioner. Till att börja med är detta fodral vattentätt med IP68-certifiering, samtidigt som det håller en transparent rygg. Den är också stötsäker, testad med ett falltest på 6 fot.

Förutom det är den smal och ser snygg ut. Om du frågar mig är detta ett av de bästa tydliga fallen för iPhone 6 Plus på den här listan. Det enda negativa är att det inte finns några färgalternativ att välja mellan.

USP: IP68-certifiering

Kolla in på Amazon

# 13. Trianium klar kudde

Detta stötsäkra design är detta genomskinliga fodral från Trianium en pålitlig försvarare för iPhone. Med den extremt tydliga designen låter den smarttelefonen glöda elegant.

Den har en speciell beläggning för att förhindra repor. Därför kan den behålla sin glöd länge.

Med den taktila återkopplingen låter knapparna dig styra din enhet bekvämt. Fyra färgalternativ inkluderar klar, godis, blå och jet svart. Dessutom kommer Clear Cushion med livstidsgaranti.

USP: Hållbar stötfångare

Kolla in på Amazon

Det är allt!

Avslutar!

Dessa tydliga fodral har alla egenskaper för att vara iögonfallande kostymer för din smartphone. Förutom att vara så imponerande är de tillräckligt skyddande för att uthärda chock. Dessutom erbjuder de tillräckligt med frihet för din smartphone att lysa igenom. Vilket tydligt fall har du valt för att pryda din enhet? Det skulle vara fantastiskt att veta namnet på ärendet som kommer att paras ihop med din phablet. Om något av dina genomskinliga favoritfall saknas i listan, låt oss också veta namnet.

Du vill också titta på:

 • Bästa iPhone 6 Plus plånboksfodral
 • Bästa iPhone 6 Plus smala fodral
 • iPhone 6 Plus Kickstand Fodral
 • Bästa iPhone 6 Plus-fodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found