Blogg

Bästa roliga väderappar för iPhone och iPad 2021 -%

iPhone-väderappar är något, du kommer att kontrollera två eller tre gånger om dagen, men varje gång du ser appens samma tråkiga gränssnitt. Det finns bara siffror och prognoser för dagen / veckan. För att göra väderprognoser kryddiga har vi samlat några av de bästa roliga väderapparna för iPhone och iPad. Eftersom vädret har förlorat sin plats i avslappnade samtal, kommer kryddor att läggas till sin virtuella avatar uppmuntrar fler människor att prata om det. Väderappar som listas här är roligt roliga eftersom det finns humor och sarkasm i dem.

1. MÖRTVädret

Den här prisbelönta appen ger dig en exakt och detaljerad väderrapport på din iPhone eller iPad. För att beskriva oförutsägbart väder använder CARROT Weather dialoger, karaktärer och landskap förändras. Ett sådant dynamiskt gränssnitt får folk att vänta på en snöstorm eller stora duschar för att se hur appen beskriver det.

Om du går för ett premiummedlemskap skickar väderappen appen vädervarningar och dagliga sammanfattande aviseringar. Har du en Apple Watch? Du kan få varningar om inkommande nederbörd.

Pris: $ 4,99

Ladda ner

2. Grumpy Cat's Funny Weather

Få den grymaste prognosen någonsin! Denna app ger dig väderinformation varje timme på din iOS-enhet. Få också en sju dagars väderprognos, som presenteras på den animerade radaren. Känn vädret i alla hörn av världen.

Berätta för dina vänner att du använder en rolig väderapp; dela väderprognosen med dina vänner på Facebook, Instagram och Twitter.

Pris: Gratis / $ 1,99 - Ta bort annonser

Ladda ner

3. Vad är prognosen? !!

Vädret kan vara trevligt och obehagligt, så är ditt språk att beskriva det. Vad är prognosen? !! inte bara ger dig exakta förutsägelser utan ger dig flera stötande fraser för att berätta det otäcka vädret. Aktivera svordomfunktionen och använd motbjudande fraser.

Den här perfekta väderappen ger det senaste väderordet med olika röster. Få vädervarningar från NOAA i tio dagar och 48 timmar.

Pris: Gratis / $ 1,99 - Ta bort annonser

Ladda ner

4. HumorCast - Roligt väder

En väderrapport fylld med humor! Detta är skönheten i HumorCast, som hjälper dig att börja dagen på höger fot. Om du är förbannad över det dåliga vädret kan du använda HumorCasts rika bibliotek med tusentals fraser för att beskriva hemskt väder.

Den här appen har en toppmodern vädermotor, som också inkluderar NOAA. Hela tekniken är insvept i ett tydligt gränssnitt. Du kan använda vackra bakgrunder skapade av världsberömda fotografer.

Pris: Gratis / $ 1,99 - Superanvändare

Ladda ner

5. Weather Up

Nästan fyra tusen betygsgaranti för Weather Ups popularitet. Öppna ett fönster för aktuella väderförhållanden i din ort och var redo att möta dagen framåt. Appen ger dig prognoser per timme och tio dagar. Det finns olika ikoner för väderprognoser, men alla ikoner är begripliga för alla användare.

Istället för att skicka onödiga aviseringar visar Weather Up dig vad du vill se. Det är enkelt, kraftfullt och vackert. Det finns köp i appen, och du kan prenumerera på månatliga och årliga prenumerationer.

Pris: Gratis / Pro-uppgradering börjar från $ 1,99

Ladda ner

6. Weather Duck

Barn älskar att se hur väderand berättar om klimatförändringar på en dag eller vecka. Innan du lämnar hemmet måste du veta vad du ska ha på dig - en T-shirt eller en regnrock. Du är alltid beredd att möta naturens svagheter när Weather Duck finns på din iOS-enhet.

Den visuella guiden för denna app intresserar barnet i alla åldrar. Nästa gång du går ut vet du vad du ska ha på dig.

Pris: Gratis

Ladda ner

Det är alla vänner!

I alla väder…

En rolig iOS-app för väder är din bästa följeslagare i alla väder - ingen mer tråkig väderprognos. Vänskapskontroll och delning av sociala medier är två av de viktigaste funktionerna som väderappar har.

Ta också en titt på följande inlägg:

  • Bästa nedräkningsappar för iOS
  • Inbjudningskorttillverkningsappar för iPhone och iPad
  • Bästa musikinlärningsappar för iOS
  • Bästa Cricket Live Streaming-appar för iPhone och iPad

Vilken rolig väderapp vill du installera på din iPhone och iPad? Dela din feedback i kommentarsektionen.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found