Blogg

Bästa ordboksprogram för iPhone och iPad 2021

Oavsett om en student eller en affärsprofessionell är bra kommunikationsförmåga ett måste för alla, och en ordboksprogram hjälper till att lära sig nya ord. Du kan förstå och använda orden bättre. Det hjälper så småningom att bygga ett starkt ordförråd. Här har vi täckt dig av några av de bästa ordboksapparna för iPhone och iPad för att hjälpa dig att uppnå önskat kommando över språket.

 1. Merriam-Webster Dictionary
 2. Ordbok
 3. Oxford Dictionary of English
 4. Dictionary.com: engelska ord
 5. Ordbok offline - Dict Box
 6. U-ordbok
 7. Word Lookup Lite
 8. Urban ordbok
 9. Advanced Dictionary & Thesaurus
 10. WordReference Dictionary

1. Merriam-Webster Dictionary

Denna ordboksprogram är ett komplett paket och ett utmärkt val för referens- och ordförrådsbyggnad. Lär dig ordet ordentligt med snabba definitioner, ljuduttal, exempelmeningar, synonymer och antonymer.

Testa dessutom ditt ordförråd och lär dig nya ord med ordförrådsfrågor och dagliga nya ord. Appen ger också en praktisk widget som hjälper dig att snabbt se dagens ord.

Pris: Gratis (Ta bort annonser 1 års prenumeration - 2,99 USD)

Ladda ner

2. Ordbok

En pärla i en app för alla flerspråkiga användare. Det kan översätta engelska till mer än 40 språk, inklusive franska, spanska, etc. Slå inte bara upp ord; lära dig hur du använder dem korrekt med ljuduttal och exempelmeningar.

Det ger också fri tillgång till flera specialordböcker och uppslagsverk som medicinska, juridiska, akronymer, förkortningar, idiomer och slangordböcker.

Pris: Gratis (Annonsfri uppgradering - $ 1,99)

Ladda ner

3. Oxford Dictionary of English

Oxford Dictionary betraktas ofta som en av de högsta myndigheterna för att referera till och studera engelska. Den smart designade appen har ett användarvänligt gränssnitt komplett med avancerade sök- och inlärningsverktyg.

Det kan förvandla din inlärningsupplevelse med smarta funktioner som en favoritlista, orddelning, senaste lista och en intuitiv hemsida. Det finns också intensiva sökalternativ som kamerasökning, sökord på nyckelord och till och med jokertecken.

Pris: Gratis (månadsabonnemang ODE - $ 2,99)

Ladda ner

4. Dictionary.com: engelska ord

Dictionary.com är en väl optimerad och lättanvänd app designad för att vara med dig vart du än går. Den har ett fantastiskt offline-läge, allomfattande inlärningsverktyg och till och med en praktisk Apple Watch-app.

Funktionslistan innehåller också dagens ord, grammatikhjälp, stavningshjälp, lärarordbok, roliga pussel och frågesporter. Och om du vill ha ytterligare innehåll, köp dem separat i appen eller välj Pro-appen.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 1,99)

Ladda ner

5. Ordbok offline - Dict Box

Dict Box ger kraften i referenser, ordsökning och översättning till över 50 språk offline. Det stämmer, du behöver inte nödvändigtvis en internetanslutning. I själva verket stöder den också offline-uttal uttal.

Appen blandar alla ordböcker i en bekväm och lättanvänd plattform. Och smarta ordförslag hjälper dig att hitta rätt term snabbt. När du är online kan du också översätta text direkt i webbläsaren och andra appar.

Pris: Gratis (Premiumversion varje månad - 5,99 USD)

Ladda ner

6. U-ordbok

U-Dictionary är utformat för resenärer och språkentusiaster. Tack vare en smart AI kan den enkelt översätta text, bilder och konversationer på cirka 108 språk.

Dessutom har det ett objektigenkänningssystem, en grammatikanläggning och accentorienterade ljuduttalanden. Appen tar referenser från utvecklade ordböcker som Concise Dictionary & Collins Advanced Dictionary för exakta definitioner.

Pris: Gratis (U Dictionary PRO-1 vecka - $ 6,99)

Ladda ner

7. Word Lookup Lite

En ordlista utvecklad speciellt för ordspel som Scrabble, korsord, WordFeud, Hanging With Friends, etc. Anagramsökaren hjälper dig att lösa även de mest komplexa utmaningarna.

Och tack vare flera smarta listor som ord på två eller tre bokstäver, ord med höga poäng och mer förbättras ditt spel steg för steg. Tillsammans med spelfärdigheter gör det till och med ditt vokab bättre genom att lära ut nya ord och deras betydelser.

Pris: Gratis

Ladda ner

8. Urban Dictionary

Kan du inte få tusenårsåldern? Eller vill du veta den exakta betydelsen av nästa slangar? Då kan Urban Dictionary och dess ständigt utvecklande popkulturterminologier vara din sanna sak.

Kolla in en fördjupad beskrivning av både slang- och icke-slangord och till och med rösta på din favoritdefinition. Få dagliga Urban Word of the Day och dela det på Facebook, Twitter och annan social media-plattform.

Pris: Gratis

Ladda ner

9. Advanced Dictionary & Thesaurus

Appen har ett avundsvärt bibliotek med över 1,4 miljoner ord. Men det som gör det extra speciellt är dess intelligenta användargränssnitt. Tillsammans med den grundläggande definitionen får du speciella språkanmärkningar och läroplaner.

Varje ord är kopplat till sina synonymer, antonymer, hypernymer, hyponymer och meronymer. Genom att ta med all den informationen till hands hjälper det till att förbättra ditt skrivande och tal.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

10. WordReference Dictionary

WordReference är en kraftfull ordbokssammanställningsapp och ger snabb åtkomst till omfattande ordböcker och forumdiskussioner. Oavsett om det är engelska till spanska eller spanska till franska, det kan hjälpa dig att förstå och lära dig många främmande språk

Förutom ljuduttalanden täcker det ordets böjningar, huvudöversättningar och exempelmeningar. Plus, med över 3 miljoner frågor och svar, är forumen en utmärkt resurs för att lära sig engelska och översättning.

Pris: Gratis

Ladda ner

Loggar ut

Att bygga kunskaper på alla språk är en tidskrävande och krävande uppgift. Men våra smarta enheter har förenklat det lite med dessa praktiska ordboksappar. Jag hoppas att vår lista hjälpte dig att hitta rätt app.

Dela ditt val, åsikter och recensioner med oss ​​i kommentarsektionen nedan. Och om du letar efter mer användbara appar, kolla in dessa:

 • Encyclopedia-appar för iPhone och iPad
 • Ljudbokappar för iPhone och iPad
 • Hur man läser böcker gratis på iPad och iPhone
 • Snabbläsande appar för iPhone och iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found