Blogg

Bästa iPhone X Slim-fodral 2021

IPhone X är den mest omtalade smarttelefonen idag och visar en kant-till-kant-skärm tillsammans med flera toppmoderna funktioner. En sådan dyr pärla förtjänar nödvändig vård för att förbli säker. Om du vill prata med smarttelefonen utan att helt täcka dess avundsvärda design, kolla in dessa bästa iPhone X-skal.

 1. CrayCases
 2. VANMASS Slim Case
 3. Ringke AIR PRISM Thin Case
 4. Ansiwee Slim Case
 5. Spigen tunn passform
 6. ESR Thin Case
 7. TORRAS Slim Fit
 8. Speck CandyShell iPhone X Slim skal
 9. totallee iPhone X tunn skal
 10. Xoomz Slim Case
 11. Caseology Apex-serien

1. CrayCases

CrayCases ger dig en specialutgåva av ärenden som är unika för dig. När allt kommer omkring är de skräddarsydda för att möta ditt stiluttal och har också ditt namn. Du kan antingen välja ett ljust, tryckt eller färgat fodral och få ditt namn på det typsnitt du älskade.

EasySnap-serien är tillverkad av härdat polykarbonat, vilket gör dem lätta och bulkfria. Även med den smala profilen får du en hög rep- och korttoppsskydd. Dessutom behöver du inte vänta på ditt anpassade fodral eftersom varumärket garanterar leverans inom 24 timmar.

USP: Det har ditt namn!

Kolla in på CrayCases

2. VANMASS

VANMASS har den tunnaste designen och den tunnaste iPhone X-skalen . Den är tillverkad av högkvalitativt TPU-material. Mjuk texturerad yta förbättrar inte bara dess utseende ytterligare utan ger också ett bättre grepp.

Det finns en upphöjd kant för att skydda den vertikala kameran. Gå inte efter den snygga designen, eftersom den kan skydda din smartphone mot repor. Dessutom kommer detta snygga tunna fodral i två färger som svart och rött.

USP: Ultratunn design

Kolla in på Amazon

3. Ringke AIR PRISM

Ringke AIR PRISM har den kompakta profilen som ser tilltalande ut på iPhone. Det geometriska mönstret förstärker sin design samtidigt som det ger önskat grepp så att du säkert kan hålla din smartphone. Tillverkad av högkvalitativt TPU-material, den är extremt mjuk och flexibel.

Trots att den har tunn konstruktion kan den absorbera mindre fall. De bild-perfekta utskärningarna för kamera, portar och knappar ger det ett formanpassat utseende. Slutligen kommer detta smala fodral i sex fängslande färger som rosaguld, grå, svart.

USP: Geometriskt mönster

Kolla in på Amazon

4. Ansiwee

Vill du inte ha ett typiskt tunt fodral? Ansiwee kan vara en stjäl för dig om du inte bara vill utforma din smartphone utan också vill ha ett par kort.

Detta iPhone X-fodral är tillverkat av högkvalitativt kohudläder vilket gör det mycket slitstarkt. Filtens innerfoder hjälper det att motstå repor. Den har ett par kortplatser på baksidan. Du kan välja detta tunna plånboksfodral i två färger: svart och brunt.

USP: Kohudläder

Kolla in på Amazon

5. Spigen tunn passform

Välj detta smala fodral från Spigen för att inte bara ge din smartphone ett elegant utseende utan också hålla den skyddad mot chock. Den hårda datorn förstärker dess hållbarhet. Den har QNMP-kortplats som gör det fullt kompatibelt att arbeta med det magnetiska bilfästet.

Exakta utskärningar gör att den passar exakt, medan halksäker yta ger bättre grepp. Täckta knappar har den naturliga känslan. Förbi funktionerna har du fem vackra färger som rodnad fet, champagneguld, jetvit, matt svart, metallröd att välja mellan.

USP: QNMP-kortplats

Kolla in på Amazon

6. ESR - Smala fodral till iPhone X

ESR är ett imponerande tunt fodral för iPhone X med en smal design . Klar med mjuk TPU, den har en slät yta. Med tillstånd av den matta ytstrukturen ger det ett bättre grepp.

Det tunna fodralet kan lita på för att hålla skrapan borta. Upphöjd läpp för skärm och kamera gör den mer skyddande. Med exakta utskärningar passar den felfritt på enheten. Dessutom har du två färger att välja mellan svart och rosaguld.

USP: Matt finish

Kolla in på Amazon

7. TORRAS Slim Fit

TORRAS visar en ganska tunn profil och gör en fantastisk matchning med din iPhone. Det sveper sömlöst på smarttelefonen. Courtesy matt finish, du får ett mycket bättre grepp. Därför finns det ingen chans att glida upp.

Gå inte efter den snygga designen eftersom den enkelt kan bekämpa repan. Den har upphöjd läpp för både skärm och kamera för extra skydd. Stödet för trådlös laddning säkerställer att du inte behöver ta bort locket innan du laddar enheten trådlöst. Utöver allt kommer TORRAS i sex förtrollande färgvarianter som violettrött, roséguld, marinblått etc.

USP: Matt finish

Kolla in på Amazon

8. Speck CandyShell

Speck CandyShell kanske inte är ett extremt snyggt fodral, men det ser inte heller tungt ut. Det bästa med det här fallet är att det erbjuder skydd av militär kvalitet (MIL-STD-810G droppteststandarder) till din smartphone i en tunn formfaktor.

Det robusta polykarbonatets yttre gör att det sprids inslag. Med det mjuka akrylskiktet kan det absorbera stötar. Med tillstånd av den upphöjda ramen, rör inte kameran och skärmen marken. Dessutom kommer CandyShell i fem färgvarianter inklusive mörk vallmoröd, svart.

USP: Militärt skydd

Kolla in på Amazon

9. totallee

Vill du gå ultra-svelte? Du behöver inte leta längre än detta tunna fodral från totallee. Med bara 0,02 tum tjocklek är det förmodligen det tunnaste fallet på marknaden. Den är gjord av mjukt polypropenmaterial. Den borstade ytan erbjuder halkskydd som minskar risken för oavsiktligt fall.

Den har kameraringen för att ge extra skydd åt den. Framför allt kommer detta snygga fodral med 2 års garanti och finns i två färger: tonhöjd och jetrött.

USP: tunnaste design

Kolla in på Amazon

10. Xoomz

Enkelhet och stil går aldrig ihop, men Xoomz gör det möjligt i det här tunna iPhone X-fodralet. Det finns en överlägsen nivå av minimalism och rent utseende i det här fallet. Designers på Xoomz tror att enkelhet är den ultimata formen av sofistikering. Det lätta fodralet lägger inte till bulk med sin 0,8 mm storlek.

För extra grepp har Xoomz avslutat detta fodral av matt och frostat; en lätt borstad yta förhindrar att din iPhone X glider av händerna. Den matta ytan skyddar din telefon mot fläckar av fingeravtryck och fett.

USP: Enkel men snygg

Kolla in på Amazon

BONUS

Caseology Apex-serien

Om du kan bära med mindre bulk kan Caseology Apex Series-fodral vara en fantastisk följeslagare för din iPhone. Det verkliga skönheten i detta fodral ligger i möjligheten att ge kompromisslöst skydd till din smartphone utan att offra på tunnhet. Den perfekta blandningen av PC och TPU har förstärkt strukturen för att besegra stötarutmaningen.

Trots att det är så hållbart känns det dubbla lagerhöljet inte skrymmande i händerna. Ett geometriskt mönster ger extra grepp så att det inte glider bort från din handflata. Ännu bättre, du kan välja det här Caseology-fodralet i fem färger inklusive vinrött och havsgrått.

USP: Geometriskt mönster

Kolla in på Amazon

Det är allt, folkens!

Din favorit?

Om du antar att din sökning efter ett fint smalt fodral just har slutförts. Har du något emot att låta oss veta namnet och den kvalitet du gillade i det?

Du vill ta en titt på:

 • Bästa iPhone X-fodral
 • Bästa iPhone X Läderfodral
 • iPhone X Bumper Fodral
 • Bästa iPhone X plånboksfodral

Obs: Priserna som anges här nämns på affiliate-portaler när du skriver den här artikeln.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found