Blogg

Bästa kortspel för iPhone och iPad 2021

Kortspel är ett av de mest mångsidiga och engagerande sätten att spendera tiden och ha kul. De är också bland de bästa spelen att spela med vänner, oavsett om du är hemma eller på resan. Även om det finns några ålderdomliga som poker eller patiens finns det också många nya typer. Kolla in hela utbudet av dem alla med dessa bästa kortspel för iPhone och iPad.

 1. UNO!
 2. Patiens
 3. Spader +
 4. Se upp! - Trivia på språng
 5. Zynga Poker - Texas Holdem
 6. Hjärtsten
 7. GENT Witcher-kortspelet
 8. Kort ▻ Spel
 9. Pinochle
 10. Exploderande kattungar
 11. Kortfest

1. Redaktörens val: UNO!

Detta familjevänliga kortspel blir aldrig gammalt. Oavsett om du spelar det hemma eller när du är på resande fot är det alltid roligt. Det är lätt men ändå så konkurrenskraftigt att hålla alla engagerade i timmar.

Du kan hålla fast vid det tidstestade spelet i klassiskt läge eller låta appen rekommendera ett nytt innovativt läge för att utmana dig. Det finns till och med ett roligt 2v2-läge som är ett unikt sätt att samarbeta och strategier med en partner.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 1,99)

Ladda ner

2. Solitaire

Här är ett annat klassiskt kortspel som har gjorts så mycket bättre. Det är enkelt och beroendeframkallande att spela. Dessutom ger det dig chansen att tjäna kronor och troféer genom att lösa en unik utmaning varje dag.

Du kan också anpassa ditt däck och bakgrund för en personlig touch. Har bättre chanser att vinna och förbättra din strategi med förmågan att ångra obegränsade drag. Det finns till och med ett ledalternativ som hjälper dig när det behövs.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. Spader +

Om du gillar att spela Spader med fysiska kort bör du prova den här flerspelarversionen online. Den har många spelare runt om i världen och smarta AI-motståndare för att utmana dina färdigheter.

Den har ett realistiskt utseende och ger både enkla och svåra prestationer att låsa upp. Det sparar också ditt spel automatiskt, och det finns en enkel handledning för att hjälpa nya spelare.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

4. Heads Up! - Trivia på språng

Detta är ett wild card-spel för iPhone och iPad skapat av Ellen Degeneres. Det handlar om att välja en kategori och sedan försöka gissa orden eller fraserna beroende på vad dina vänner säger om det.

Några av kategorierna inkluderar Harry Potter, Friends och Marvel, och du kan till och med skapa dina egna. Det är snabbt och roligt, vilket gör det perfekt för alla spelkvällar med nära och kära. Du kan även spela in och dela videor från det roliga spelet.

Pris: $ 0,99

Ladda ner

5. Zynga Poker - Texas Holdem

Njut av ett av de mest populära pokerspelen online som inkluderar Texas Hold'em samt otroligt konkurrenskraftiga turneringar. Den här appen har fler spelare, fler bord, fler turneringar och naturligtvis fler jackpottar!

Du får en välkomstbonus på 60 000 gratis marker, och det spelar ut som en verklig upplevelse. Välj mellan traditionella 9-personersbord eller gå med i de nya 5-personersborden för snabbare spel.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

6. Hjärtsten

Här är ett utmärkt samlarkortspel från studion bakom World of Warcraft. Det handlar om att samla in kraftfulla kort för att skapa däck medan du kallar till hantlangare och trollformler för att ta kontroll över ett ständigt skiftande slagfält.

Din utmaning är att använda en mästerlig strategi för att besegra alla som vågar utmana dig. Du kommer att skämma dig igenom en nyckfull värld av vett och lycka, med möjlighet till förödande resultat för varje kort du spelar.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 1,99)

Ladda ner

7. GWENT The Witcher Card Game

Kolla in detta kortspel baserat på Witcher fantasy-romaner och videospelfranchise. Det är lätt att lära sig men erbjuder djupare utmaningar som håller dig hakad.

Korten och spelbrädet vaknar till liv med häftiga animationer av karaktärer som svänger vapen, slår trollformler och strider mot djur. Gör dig redo att bli nedsänkt i en värld av strategiska möjligheter när du arbetar för att besegra dina fiender.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 1,99)

Ladda ner

8. Kort ▻ Spel

Här är en massa patiens kortspel i ett. Den inkluderar den klassiska klondike patiens, spindel patiens och Freecell patiens med fantastisk grafik och användarvänlighet, samtidigt som det fortfarande är utmanande.

De extra stora kortsymbolerna gör det lätt för ögonen så att du inte känner dig ansträngd efter att ha spelat. Det finns också ett Smart Point-system och flera svårighetsgrader beroende på dina färdigheter.

Pris: Gratis

Ladda ner

9. Pinochle

Detta kortspel spelas med en kortlek på 48 eller 80 kort på 9, 10, knektar, drottningar, kungar och ess. Spelet handlar om att upprepa budsekvensen med spelare som vinner poäng genom att smälta olika kortkombinationer och ta tricks.

Du kan välja att spela enkel- eller dubbeldäck med konfigurerbara alternativ. Du samarbetar med en datorpartner som heter North och två datormotståndare som heter East och West. Appen uppdateras ofta för att bli bättre och underhålla dig.

Pris: Gratis

Ladda ner

10. Exploderande kattungar

Här är ett kortspel för alla kattälskare där ute. Du kan spela med 2 till 5 spelare över flera telefoner i samma rum eller online med vänner eller främlingar. Det är den digitala versionen av ett av de mest backade Kickstarter-spelen någonsin.

Spelet handlar om att rita kort tills någon drar en exploderande kattunge och kastas ut ur spelet om de inte redan har ett Defuse-kort. Du måste använda alla andra kort i dec för att flytta, mildra eller undvika de exploderande kattungarna.

Pris: $ 1,99

Ladda ner

11. Kortfest

Släpp lös det roliga med detta actionfyllda kortspel som du kan spela med vänner eller andra runt om i världen. Ta utmaningen att låsa upp tio specialkort som Dice, Bingo och Wizard.

Den första spelaren måste matcha kortet i kasseringshög efter nummer eller färg. Eller så kan spelaren kasta ett specialkort eller välja ett från kortlek. Du kan tjäna mynt för att höja dig, och den färgglada grafiken och ljudet bidrar bara till upplevelsen.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

Summering 

Har du provat dig på något av dessa kortspel på din iPhone och iPad? Låt oss veta din favorit i kommentarerna. Och glöm inte att förbättra det roliga med de bästa pusselspelen också.

Du kanske också vill läsa dessa:

 • Multiplayer-spel för iPhone och iPad
 • Två spelarspel för iPhone och iPad
 • Escape-spel för iPhone
 • Äventyrsspel för iPhone och iPad