Blogg

Bästa videochattappar för iPad och iPhone 2021

Att ringa ett videosamtal hade aldrig varit enklare. Och med dessa bästa videochattappar för iPad och iPhone kan du hålla kontakten med vänner, familj, kunder, kollegor och mer. Så, låt oss ta en titt och välja det bästa!
 1. WhatsApp
 2. Marco Polo - Håll kontakten
 3. Facebook Messenger
 4. Google Duo
 5. ZOOM molnmöten
 6. WeChat
 7. Skype
 8. Hangouts
 9. JusTalk
 10. Viber Messenger

1. WhatsApp

WhatsApp är den överlägset mest populära meddelandeprogrammet älskat av miljontals användare runt om i världen. Nu låter det dig också ringa ett videosamtal med dina vänner och nära och kära. Om du är en förstklassig app för att låta dig videochatta med vänner med nödvändig känsla, måste WhatsApp vara den bästa utmanaren för ditt val.

När det gäller kvaliteten på videosamtalet skulle jag betygsätta WhatsApp i nivå med det bästa. Det mest intressanta med det är att det erbjuder ett relativt bättre samtal än de flesta andra appar även på 2G / 3G än mindre 4G.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Marco Polo - Håll kontakten

Marco Polo är mer än bara en videosamtal-app. Det hjälper dig att få kontakt med människor som verkligen betyder något för dig. När du inte kan prata med någon på grund av olika scheman eller tidszoner kan det hjälpa.

Skicka ett videomeddelande till dem! De kan kontrollera och svara på sin fritid. För att blanda ihop saker, lägg till roliga filter och rösteffekter.

Dessutom finns det ingen gräns för din videotid. Och alla meddelanden sparas på molnet så att du kan besöka när du vill.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från 9,99 USD)

Ladda ner

3. Facebook Messenger

Med mer än 1000 miljoner användare är Facebook Messenger enkelt en av de mest eftertraktade apparna. Det erbjuder en fantastisk videosamtalupplevelse.

Jag har haft videosamtalet med mina Facebook-vänner. Gruppvideosamtalet ger det nödvändiga roliga med i pjäsen. Kvaliteten på samtalet är ganska bra. Andra spännande funktioner i den här meddelandeprogrammet är Instant Video, Instant Games, Secret Conversation och mer. Om du letar efter en app för att göra videosamtal extremt bekvämt bör Messenger vara ett genomförbart alternativ.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. Google Duo

Google Duo behövde inte arbeta hårt för att gå in i den här speciella listan. Vad som skiljer det ut är möjligheten att göra ditt videosamtal absolut roligt. Jag blev verkligen förvånad över att se dess videosamtalskvalitet.

Medan många andra rivaler behöver internetanslutning när de är som bäst för att förbli stabila under samtalet, lider dess kvalitet inte mycket även när du har en dålig internetanslutning. Ännu bättre, det låter dig växla från cell till Wi-Fi med bara ett tryck.

Den har en intressant funktion som heter “Knock Knock” som ger en videoförhandsgranskning av inkommande samtal. Därför kan du enkelt ta reda på vem som ringer och varför innan du går vidare med samtalet.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. ZOOM molnmöten

Ett ganska populärt videosamtal för proffs. Först och främst är video- och ljudkvaliteten ganska bra. Zoom erbjuder direkt skärmdelning, virtuell bakgrund, whiteboard i realtid, Apple CarPlay-stöd och till och med en webinarfunktion.

Och tack vare stöd för Siri genvägar kan du använda röstkommando för att starta, gå med och lyssna på ett möte. Dessutom kan du bjuda upp till 100 personer att gå med dig på video!

Pris: Gratis

Ladda ner

6. WeChat - Videochattappar för iPad och iPhone

WeChat är en oerhört populär meddelandeapp i Kina. Det ger videosamtal av hög kvalitet. Vad som gör det till en riktig affär för användarna är att det tillåter användare att skapa gruppchattar med upp till 500 personer. Tack vare främst användarvänliga funktioner anses det allmänt vara en av WhatsApps främsta konkurrenter. Du kan helt lita på att det livar upp videotiden med dina vänner och nära och kära.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

7. Skype

Memes har gjort Skype bakom några skämt men jag skrev bara med någon, och lyckligtvis fungerade det perfekt. Skype stöter ibland på problem och det finns problem trots uppdateringar, men Skype är appen för många som vill göra videosamtal. Och eftersom det körs på allt - iOS, Android, Mac, PC, WP, etc. - behåller det fortfarande topplaceringen bland de icke-tekniskt kunniga människorna.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 3,49)

Ladda ner

8. Hangouts

Medan Google Duo uteslutande är en videochattapp har Hangouts också möjlighet att skicka och ta emot chattmeddelanden. Innan du börjar ett videosamtal med dina vänner kan du skicka en text så att de är beredda att möta dig och kameran. Med Hangouts kan du ringa ett gratis videosamtal med upp till tio vänner.

Hangouts har möjlighet att förvandla din konversation till ett videosamtal. med ett enda tryck kan du starta en videochatt med dina kontakter. Du kan skicka meddelanden till dina vänner även om de är offline. Använd Google Cloud för att hantera din mobilapp.

Pris: Gratis

Ladda ner

9. JusTalk

Överens, JusTalk är inte känd som några av sina mer framstående konkurrenter, men det betyder inte att det inte kan konkurrera med dem när det gäller att låta dig videosamtal med den komfort som behövs. Jag har inte använt det mycket, men dess enkla användargränssnitt och tillförlitliga videosamtal har imponerat på mig. Du kan välja teman, skapa klotter och till och med lägga till dina favorit ringsignaler. Det krypterar all din data för att erbjuda den nödvändiga säkerheten.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

10. Viber Messenger - Videochattappar för iPad och iPhone

När det gäller funktioner och användarupplevelse har Viber länge varit en förstklassig app för meddelanden. Även om det kanske inte ser lika elegant ut som WhatsApp och Facebook Messenger, har det vad som krävs för att göra ett fantastiskt jobb.

Det låter dig enkelt ringa ett videosamtal med dina vänner. Kvaliteten på videochatten är helt tillfredsställande. Med flera andra viktiga funktioner som gör att du enkelt kan kommunicera med dina vänner kan Viber vara ett elegant alternativ om du bestämmer dig för att ta en paus med FaceTime på din iOS-enhet.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

Vad är ditt val?

Jag är verkligen imponerad av alla dessa videochattappar eftersom de låter dig kommunicera med absolut frihet. Beroende på ditt personliga intresse kan du välja den som uppmuntrar dig mest. Vilken av dessa appar sticker ut ur ditt perspektiv? Låt oss veta det i kommentarerna nedan.

Du kanske också vill läsa dessa inlägg:

 • Bästa FaceTime-alternativ
 • Kameraappar för iPhone
 • Bästa fotoredigeringsappar för iPhone och iPad
 • Bästa videoredigeringsappar för iPhone