Blogg

Bästa pusselspel för iPhone och iPad 2021

Pusselspel erbjuder roliga sätt att träna din hjärna i alla åldrar. De finns i många olika former och tilltalar varierad smak, så det är inte lätt att välja vilka som mest förtjänar din tid och uppmärksamhet. Men vi har gjort benarbetet åt dig och valt några av de mest spännande och engagerande alternativen. Så säg adjö till tristess och kolla in dessa bästa pusselspel för iPhone och iPad.

 1. Monument Valley 2
 2. Pussel
 3. Word Search Pro
 4. Två prickar
 5. Blockera! Hexa pussel
 6. Rummet tre
 7. Flödesfritt
 8. Avblockera mig
 9. Brain It On!
 10. Var är mitt vatten?

1. Editor's Choice: Monument Valley 2

Detta spel stjäl showen tack vare dess otroliga visuella tilltalande och gameplay. Målet är att vägleda en mor och ett barn på deras resa genom en magisk arkitektur. Du kommer att avslöja hemligheterna i den heliga geometrin när du löser de pussel du möter och går på illusionära vägar.

Det är en uppföljare till det prisbelönta originalet Monument Valley, med en helt ny historia och levande konstverk. Fördjupa dig i nivåer fulla av illusoriska, meditativa pussel och njut av det melodiska soundtracket att matcha.

Pris: $ 4,99

Ladda ner

2. Bäst för alla åldrar: Pussel

Gamla bra sticksågar går aldrig ur stil, och du kommer att få en viskning med denna vackra, mest omfattande samling pussel i App Store. Du kan välja mellan 9 och 400 bitars pussel på din iPhone, vilket ökar till 1024 bitar på en iPad. Så det är lämpligt för alla färdigheter och åldersnivåer.

Det finns över 23 000 fantastiska bilder och massor av gratis nedladdningsbara pusselpaket. Du får också ett gratis nytt pussel varje dag. Dessutom tjänar du belöningar när du slutför fler pussel. Spara dina framsteg och arbeta med flera pussel samtidigt om du vill. Det finns inget slut på variationen i det här spelet, vilket gör att det hamnar på vår lista!

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

3. Bästa Word Puzzle Game: Word Search Pro

Om ordspel är din sylt, prova den här färgstarka ordsökning extravaganza. Testa dina observationsförmåga och identifiera de dolda orden genom att dra fingret över dem. Att bygga din ordförråd och stavningsförmåga har aldrig varit så kul!

Dessutom finns det fyra spellägen och fyra svårighetsgrader som håller dig engagerad i timmar i sträck. Och om du känner dig fast, finns det tips som hjälper dig på vägen. Utforska 50 ordkategorier och tappa dig själv i detta beroendeframkallande spel.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 1,99)

Ladda ner

4. Bästa matchande pusselspel: Two Dots

Om du älskar match-tre pusselspel kommer du att njuta av det liknande konceptet i detta minimalistiska spel. Den är fylld med tillgängliga och tillfredsställande utmaningar för att hålla dig ansluten. Du måste ansluta matchande prickar för att gå igenom vackra världar som den arktiska tundran, eldiga djungler och yttre rymden!

Det har fångat människors fantasi i över hundra länder med pussel som både slappnar av och utövar din hjärna. Du kan spela i din egen takt och till och med utmana dina Facebook-vänner att delta.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

5. Bästa mönsterpusselspel: Blockera! Hexa pussel

Testa din rumsliga intelligens och geometriska färdigheter i det här tillfredsställande spelet med att passa in bitar i givna ramar. Över 300 unika pussel kommer att kittla och reta dig när du går igenom nivåerna. Det är precis rätt blandning av avslappnat spel och en verklig utmaning.

Dessutom, om du fastnar, finns det tips som hjälper dig. När du löser fler pussel samlar du in tips som du kan använda när du vill. De lugnande ljudeffekterna och de underbara bilderna förstärker bara upplevelsen.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

6. Bästa Mystery Puzzle Puzzle: The Room Three

Det här är en del av en prisbelönt trilogi av fysiska pusselspel som ligger i en taktil värld. Målet är att utforska olika platser genom hjärnböjande pussel. Du förlorar dig själv i fängslande miljöer fyllda med mystiska föremål.

Ett väldesignat ledningssystem säkerställer att du alltid kan hitta lösningar för att fortsätta att röra sig genom olika områden. Dynamiska ljudeffekter och spökande musik ökar atmosfären för att skapa en unik och oförglömlig spelupplevelse.

Pris: $ 3,99

Ladda ner

7. Bästa lugnande pusselspel: Flödesfritt

Lugna ditt sinne med färgterapin i detta spel, där målet är att ansluta de färgade prickarna med rör. Var dock försiktig eftersom rören går sönder om de överlappar varandra eller korsar varandra.

Du kan ta dig igenom hundratals pussel i din egen takt eller tävla mot klockan i Time Trial-läget. Det finns tio olika brädstorlekar för olika skicklighetsnivåer. Och den rena grafiken, animationerna och ljuden kommer att lugna dina sinnen.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

8. Bästa logiska pusselspel: Avblockera mig

Här är ett iOS-pusselspel som kan förbättra dina kognitiva och problemlösande färdigheter. Den har över 18ooo utmaningar som passar alla åldrar. Målet är att skjuta blocken för att ge plats för den röda att lämna lådan.

Utmaningsläget begränsar antalet rörelser du kan göra medan Relax-läget tar bort detta tryck och låter dig skjuta blocken så mycket du vill. Det finns också nya dagliga pussel som håller saker fräscha och spännande.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

9. Bästa pusselspel för hjärnan: Brain It On!

Om du är en pusselmästro, kommer det här spelet att vara din ultimata utmaning! Den är full av realistiska fysikbaserade pussel som verkligen testar dina tankar och logiska förmågor.

Du måste rita former för att skapa en rörelse som uppnår varje mål. Låt till exempel ett glas vända upp och ner, lyft bollen från marken etc. Det finns flera lösningar på varje hjärnspolare, men kan du hitta den snabbaste eller bästa?

Pris: Gratis (Ta bort popup-annonser - $ 0,99)

Ladda ner

10. Bästa pusselspel för barn: Var är mitt vatten?

Det här erbjudandet från Disney är ett av de bästa spelen för barn, med fyra originalberättelser och roliga karaktärer som heter Swampy, Allie, Cranky och Mystery Duck. Det finns över 500 fysikbaserade pussel för att hålla alla barn förtrollade i timmar samtidigt som de bygger kognitiva och resonerande förmågor.

Målet är att leda sötvattnet till duschen och bli av med smutsigt vatten och ånga. Nivåerna blir alltmer utmanande, och realistisk mekanik kommer att hålla barnens kreativitet flytande.

Pris: $ 1,99

Ladda ner

Summering 

Gillar du att spela pusselspel på din iPhone och iPad? Låt oss veta dina favoriter i kommentarerna nedan, och glöm inte att kolla in de bästa gratis iPhone-spelen som kommer att lägga till din underhållning.

Du kanske också vill kolla in dessa spel

 • Bästa Tower Defense-spel för iPhone och iPad
 • Schackspel för iPhone och iPad
 • Skateboard-spel för iPhone
 • Sudoku-spel för iPhone och iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found