Blogg

Bästa Photo Vault-appar för iPhone 2021

Medan stock Photos-appen på iPhone har sett många funktionsförbättringar genom åren saknar den fortfarande en foto- eller videovaultfunktion. Lyckligtvis kan många alternativ från tredje part hjälpa dig. De erbjuder möjligheten att låsa foton med ett lösenord eller mönster för att förhindra oönskad åtkomst. Detta är otroligt användbart om du vill hålla några bilder borta från dina barn eller någon annan som använder din telefon. Välj bland några av dessa bästa fotovalv-appar för iPhone.

 1. Privat Photo Vault - Pic Safe
 2. Secret Photo Vault - Keepsafe
 3. Hemligt fotoalbum: Hide Vault
 4. Lås foton hemligt fotovalv
 5. Safe Lock: hemligt fotoalbum
 6. Bästa hemliga mappen
 7. Photo Vault Dölj fotoalbum
 8. GalleryVault -Göm fotovideo
 9. VAULT - Browser & File Manager

1. Privat Photo Vault - Pic Safe

Här är ett pålitligt sätt att skydda dina foton med ett lösenord eller mönster. Du kan skapa och organisera separata album i appen för att hantera dina privata bilder och dela dem via meddelande och e-post när du vill.

Vidare kommer den med en privat webbläsare som låter dig ladda ner bilder direkt till appen. Du kan också skapa bildspel och importera, exportera och titta på videor från appen Foton.

Pris:  Gratis (Privat Photo Vault Upgrade - $ 4,99)

Ladda ner

2. Secret Photo Vault - Keepsafe

Lås dina foton och videor med en hemlig PIN-kod med Keepsafe. Genom att skapa anpassade album kommer du att kunna hantera dina media och få tillgång till det på ett bekvämare sätt. Vidare låter den integrerade kameran ta bilder direkt inifrån appen.

Det finns också ett bildspel alternativ för att presentera dina bilder vackert. Och vid behov kan du snabbt ta bort dina bilder och dela dem med dina vänner via sociala nätverkssajter.

Pris:  Gratis (KeepSafe Premium - 4,99 USD)

Ladda ner

3. Hemligt fotoalbum: Hide Vault

Med kryptering av industristandard är detta en av de bästa fotovaultapparna för att hålla dina bilder säkra. Du kan också använda ytterligare skydd i form av en pinkod eller fingeravtryck.

Använd dessutom den inbyggda kameran för att ta bilder diskret eller flytta bilder från din kamerarulle till ditt hemliga fotovalv. Det finns också krypterat molnlagring för att komma åt dina privata album från flera enheter.

Pris:  Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

4. Lås foton hemligt fotovalv

Kolla in den här praktiska appen för att låsa och hantera allt från privata foton och videor till textmeddelanden, anteckningar, röstinspelningar, dokument etc. Den stöder undermappar och låter dig söka efter snabb åtkomst till vad du behöver.

Dessutom kan den hantera olika filtyper, från PDF-filer till vanlig text, filer på PowerPoint, Word, Excel, Pages, Numbers och till och med ljud och video. Detta gör det till en kraftfull allt-i-ett-app som låter dig göra flera saker på ett ställe för att göra livet enklare.

Pris: Gratis (Pro-version - $ 2,99)

Ladda ner

5. Safe Lock: hemligt fotoalbum

Dölj dina foton och videor i hemliga mappar med den här iOS-valvappen. Du kan också ta nya foton direkt från appen för att behålla din integritet.

Dessutom är det bästa med det att du kan ta bort bilderna från originalalbumet när du överför eller tar ett foto från appen. Du kan välja mellan olika säkerhetsalternativ som DotLock, Numerisk, Alfabetisk, Lösenord, Touch ID, Face ID.

Pris: Gratis (Premiumkonto - $ 1,99)

Ladda ner

6. Bästa hemliga mappen

Som namnet antyder skapar denna applikation en hemlig mapp för att lagra dina bilder och videor. Du måste ange ett lösenord när du startar appen för första gången. Om någon anger fel lösenord fyra gånger i rad, fångar appen bilden av inkräktarens bild och skickar ett e-postmeddelande tillsammans med deras plats.

Dessutom kan du också direkt ta nya foton eller videor med hjälp av de inbyggda funktionerna eller importera från ditt fotobibliotek. Den fria versionen har begränsade funktioner och annonser, så överväg att uppgradera till den betalda för bättre funktionalitet

Pris:  Gratis (Ta bort annonser - $ 0,99)

Ladda ner

7. Photo Vault Dölj fotoalbum

Den här fotovault-appen levereras med en inbyggd webbläsare som låter dig ladda ner bilder från webben privat. Naturligtvis kan du också lägga till och hantera foton från ditt iPhone-bibliotek.

Du kan välja att ställa in dina mappar osynliga så att de förblir säkra. Samtidigt stöder den alfanumeriska, mönsterlås och stiftlås samt Touch ID och Face ID för idiotsäkert skydd.

Pris:  Gratis (Pro-version - $ 2,99)

Ladda ner

8. GalleryVault -Göm fotovideo

"GalleryVault" är tillräckligt bra för att ge alla dina foton och videor en stark sköld. Som ett resultat håller de sig borta från nyfikna ögon. En anmärkningsvärd funktion i den här appen är den integrerade privata webbläsaren som låter dig enkelt ladda ner dina favoritbilder.

Dessutom stöder den visning och gömning och GIF-filer också. Dessutom ger GalleryVault även inbrottsvarningar så att du vet vem som försöker stöta på ditt hemliga fotobibliotek.

Pris:  Gratis (Premium varje månad - $ 1,99)

Ladda ner

9. VAULT - Browser & File Manager

Här är ett annat problemfritt sätt att säkra alla dina privata foton, videor och dokument. VAULT fungerar som en avancerad filhanterare som låter dig importera och organisera filer i olika format.

Du kan också zipa och packa upp filer och överföra dem till din Mac eller molnlagringstjänster som Google Drive. Du kan använda TouchID / FaceID för att låsa upp valvet och ställa in ett applås för mer skydd.

Pris: Gratis

Ladda ner

Summering

Vilka av dessa bästa fotovalvappar för iPhone har du testat? Dela dina tankar och erfarenheter med oss ​​i kommentarerna nedan. Och glöm inte att kolla in några fotoredigerare för att ge dina bilder ett felfritt utseende.

Du kanske också vill läsa dessa

 • Lösenordshanterare iPhone-appar
 • Fotofilter och Effektappar för iPhone
 • Logotypdesignappar för iPhone och iPad
 • Appar för grafisk design för iPhone
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found