Blogg

Bästa datingappar för iPhone 2021

Teknik förändrar flera aspekter av våra liv, och dejting är inget undantag. Precis som de många AI-appar som gör livet bekvämare, har dejtingsappar sofistikerade algoritmer som kan hjälpa dig att träffa potentiella kompatibla partners, oavsett om det är avslappnad eller seriös relation. Dessutom har de integritets- och säkerhetsfunktioner på plats för att skapa ett säkert och pålitligt sätt att möta andra. Så ta en chans på kärlek och kolla in dessa bästa dejtingsappar för iPhone.

  1. Massor av fisk
  2. Bumble - Dating. Vänner. Chatt
  3. Gångjärn: Dating & Relationer
  4. OkCupid: Online Dating App
  5. MeetMe - Gå live, chatta och träffa
  6. Kaffe möter Bagel
  7. Zoosk: Match, Chat, Date, Love
  8. Badoo - Dating. Chattar. Vänner
  9. Match
  10. Mingle2 Online Dating Chat App
  11. happn - Datingapp
  12. eHarmony
  13. Tinder
  14. Lovoo
  15. YoCutie

1. Massor av fisk

Med över en miljon recensioner i App Store har den här verkligen fått mycket fisk som söker efter deras match! Det sticker ut med helt gratis meddelanden som gör det 2,7 gånger mer troligt att du pratar med någon under de första 24 timmarna efter att du har använt appen!

Det har också många andra användbara gratisfunktioner som den avancerade matchningsalgoritmen och fri tillgång till alla dina matchningar. Du kan bläddra bland potentiella matchningar i närheten av din plats och skapa verkliga anslutningar.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 1,99)

Ladda ner

2. Bumble - Dating. Vänner. Chatt 

Bumble har revolutionerat dejtingsvärlden genom att vända traditionella normer för att uppmuntra kvinnor att göra det första steget. När du väl har matchat med någon måste du inleda en konversation inom 24 timmar, annars försvinner matchen.

Detta uppmuntrar dig att prata med människor och bygga relationer. Så det är inte bara utmärkt för matchmaking utan också vänskap och affärer. Det fungerar också som en vänskapsapp och en plattform för nätverkande och karriärbyggande.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 1,99)

Ladda ner

3. Gångjärn: Dating & Relationer

Gångjärn är bland de snabbast växande dejtingsapparna i USA, Storbritannien, Kanada och Australien. Det har till och med nämnts i New York Times bröllopsavdelning och är utformat för att tas bort efter att du har hittat din själsfrände.

Detta gör att den skiljer sig från "swipe to match" -kulturen för andra tjänster eftersom den fokuserar på att bygga en djupare anslutning från början. Detta uppnås genom att ge dig en känsla av människors personligheter genom information om deras preferenser och ideologier.

Pris: Gratis (medlemskap - 9,99 USD)

Ladda ner

4. OkCupid: Online Dating App

OkCupid är ett av de mest etablerade namnen i dejtingsappar, och det låter dig hitta matchningar baserat på vem du är. Du kan skapa en profil som är mycket mer än bara ett foto och låter din personlighet lysa igenom.

Dessutom har den ett unikt meddelandesystem som låter dig bara fokusera på dina mest intressanta anslutningar. Det är perfekt för att hitta någon för avslappnad dejting såväl som långvarigt engagemang. Det är också lämpligt för LGVTQ-communityn.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

5. MeetMe - Gå live, chatta och träffa

Letar du efter roliga, vänliga och gratis dejtingar? Då bör du prova MeetMe - det hjälper dig att hitta likasinnade människor i närheten som matchar dina intressen och vill chatta. Skaffa vänner, bilda kontakter och kanske till och med bli kär på vägen.

Dessutom uppdateras den och förbättras konsekvent för bättre, säkrare och lyckligare användarupplevelse. Det kan till och med hjälpa människor att hantera svåra tider genom att göra det lätt att hitta stöd och prata saker med andra.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 2,99)

Ladda ner

6. Kaffe möter Bagel

Precis som kaffe och bagels är avsedda för varandra, kommer den här appen att hjälpa dig att möta den du är avsedd för. 86% av appens användare söker något seriöst, och det fungerar som startplattan för många långvariga relationer.

När din profil har godkänts får du dina bästa matcher varje dag vid middagstid, vilket minimerar behovet av att fortsätta svepa. Du kan istället fokusera på att chatta, lära känna människor och naturligtvis dejta!

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

7. Zoosk: Match, Chat, Date, Love

Detta är en av de bästa iPhone dejtingsapparna för både raka och HBTQ-personer. Det är roligt, säkert och lättanvänt för att hitta en avslappnad partner eller till och med något mer långsiktigt. Grundläggande medlemmar kan se andras foton, skicka blinkningar och hjärtan och upptäcka nya människor.

Vidare säkerställer verifieringsverktyget att personen du pratar med matchar deras profilfoto. Men du måste uppgradera till det betalda medlemskapet för att chatta med dina intressen och till och med skicka presenter.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från 8,99 USD)

Ladda ner

8. Badoo - Dating. Chattar. Vänner

Det är dags att vara den verkliga, unapologetic du och hitta någon som uppskattar och värderar dig för det. Den här iOS-dejtingsappen är ett utmärkt ställe att vara ärlig om vad du letar efter och sedan gå vidare och hitta den genom autentisk anslutning.

Det fungerar som ett socialt nätverk som låter dig matcha och hitta en partner, eller hitta vänner och chatta med människor nära dig. Dessutom prioriterar det säkerhet och respekt för alla medlemmar i samhället. Profiler är verifierade för att hålla saker verkliga.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 1,99)

Ladda ner

9. Matcha

Här är en dejtingsapp som lockar över 25 000 nya medlemmar varje dag. Denna otroliga popularitet är tack vare många års förtroende för kvalificerade singlar att hitta, chatta och träffa varandra.

Den har en premium matchande algoritm som hjälper raka, homosexuella och lesbiska singlar att hitta högkvalitativa potentiella partners baserat på en rad kriterier. Det finns kraftfulla filter som hjälper dig att hitta din typ av person och dagliga toppval för att hjälpa dig.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 2,99)

Ladda ner

10. Mingle2 Online Dating Chat App 

Att träffa likasinnade människor, upptäcka nya vänner, träffa och till och med bara chatta - allt är enkelt, säkert och roligt i den här appen. Oavsett om du letar efter ett datum, ett förhållande eller ett äktenskap finns det något för alla.

Du kan chatta gratis och skicka och ta emot ett obegränsat antal knuffar / blinkningar / kramar också. Dessutom kan du snabbt hitta personer nära dig och se vem som är online för att börja chatta direkt. Du får också rekommenderade matchningar varje dag gratis.

Pris: Gratis (3 månader MingePlus-rabatt - 4,99 USD)

Ladda ner

11. happn - Datingapp

Den här är en ganska innovativ app som bokstavligen låter dig hitta alla som du har korsat vägar med i verkliga livet. Du kan gilla de profiler som intresserar dig, och om de gillar dig tillbaka får du chansen att träffa och träffas.

Det bästa är att appen är baserad på ömsesidighet, så att du aldrig får ett meddelande från någon du inte är intresserad av. Dessutom är sekretess också en prioritet, och andra medlemmar kommer aldrig att få tillgång till din plats.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 1,99)

Ladda ner

12. eHarmony

Denna dejtingsapp för iPhone har ett kompatibilitetssystem som har hjälpt över 2 miljoner människor att hitta kärlek! Det fokuserar på att hjälpa dig skapa meningsfulla kontakter som kan leda till långvarig kärlek och sällskap.

För att börja måste du ta Kompatibilitetsquizet från vilket dina svar kommer att kopplas in i det intelligenta matchningssystemet. Sedan finns det olika kommunikationsalternativ som Icebreakers och Smiles som gradvis leder dig mot riktiga dejtingar.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från 59,99 USD)

Ladda ner

13. Tinder

Kanske den mest ökända dejtingsappen där ute, Tinder, är värt att kolla in om du letar efter lite luftig romantik eller roliga flingar när som helst och var som helst. Du kan träffa nya människor, utöka ditt sociala nätverk och mer.

Det förvandlade online dating-utrymmet med sitt berömda svepgränssnitt som kräver snabba ja eller nejbeslut om du gillar någon. Dessutom har den en global närvaro, så den är också perfekt för resenärer.

Pris: Gratis (Tinder Plus - $ 0,99)

Ladda ner

14. Lovoo

Hej intressanta människor, spännande datum och - med lite tur - sann kärlek! Denna app underlättar 35 miljoner matcher och 250 miljoner meddelanden per månad för kvalificerade singlar som letar efter roliga men meningsfulla kontakter.

Det hjälper dig inte bara med ditt flirt- och dejtingspel, men det guidar dig också i din sökning efter något seriöst. Hitta kompatibla matchningar, njut av att flirta och njut av processen att hitta kärlek i den digitala världen!

Pris: Gratis (obegränsat gillar - $ 0,99)

Ladda ner

15. YoCutie

Upplev dejting på ett nytt sätt med obegränsade matcher och roligt chatt i den här appen. Det är helt gratis och innehåller en unik videofunktion för att enkelt ansluta och kommunicera med de personer du är intresserad av.

Den har också en Berättelser-funktion som ger dig friheten att visa upp din personlighet och öka dina chanser att hitta en själsfrände. Du kommer säkert att ha en blast genom att svepa igenom foton och videoklipp av söta som kommer att fånga ditt hjärta.

Pris: Gratis

Ladda ner

Summering 

Är du redo att lägga ditt hjärta där ute och utforska något nytt med dessa bästa iPhone-dejtingsappar? Låt oss veta i kommentarerna nedan vilken du gillade bäst. Och när du landar ett datum, glöm inte att kolla in några fantastiska modeappar som ser bäst ut och gör intryck.

Du kanske också vill läsa dessa

 • Bästa videochattappar
 • Bästa livsstilsappar
 • iPhone- och iPad-appar för att organisera din garderob
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found