Blogg

Bästa iPhone 6/6 Plus plånboksfodral 2021

Plånboksfodral är användbara på många sätt. De erbjuder en säker plats för din iPhone att vila samtidigt som de erbjuder flera platser för att bära kontanter och kort. Här är några av de bästa plånboksfodral för iPhone 6/6 Plus. Plånboksöverdrag finns i en mängd olika mönster. Medan vissa är redo att vara en praktisk reskamrat, är andra utformade för att se smala ut för vardagligt bruk.

1. Dock Artisan Sport Wallet v5

Doc Artisan "Sport Wallet v5" har en elegant design. Fullkornsläder tillsammans med det raffinerade hantverket ger det en estetisk känsla.

Den levereras med flera kortplatser för att erbjuda en säker plats för dina kort. Dessutom finns det en ficka för att hålla lite pengar. Tack vare RFID-blockeringssystemet har dina kort extra skydd.

Det bästa med detta fodral är den löstagbara designen, som ger dig friheten att minska volymen när du inte behöver bära plånboken.

Du kan dra nytta av stativfunktionen för att förbättra din landskapsvisning. Dessutom kommer den med ett skärmskydd för att ge pekskärmen den nödvändiga vården.

USP: Snygg profil med löstagbart fodral

Kolla in på Docartisan

# 2. LUPA - iPhone 6/6 Plus Plånboksfodral

Det som gör "LUPA" till ett rimligt köp är möjligheten att erbjuda de flesta av de stora biljettfunktionerna trots att de är tillgängliga till ett överkomligt pris.

PU-läderfodralet har ett sofistikerat utseende och visar en snygg design. Den har en Apple-logotyputskärning på baksidan och har hållbart hölje.

Med den stötdämpande inredningen bör fodralet överleva regelbundna stötar. Ett stort fack för kontanter och tre kortinnehavare säkerställer att du inte behöver en traditionell plånbok under långa resor. Ännu bättre kan du välja LUPA plånboksöverdrag i flera färgvarianter som guld, svart och mer.

USP: Prisvärd men ändå mycket imponerande

Kolla in på Amazon [iPhone 6] | Kolla in på Amazon [iPhone 6 Plus]

# 3. Dreem Fibonacci

Letar du efter ett lyxigt plånboksfodral? Dreem Fibonacci har tillräckligt för att stå högt på dina förväntningar. Den är handgjord av premium konstläder och har djärva sömmar.

Tack vare TPU-höljet kan plånbokskåpan absorbera stötar. Med inkluderingen av flera slots och en kontantficka kan den bära upp till 3-6 kort och 5-10 räkningar. RFID-stöldskydd ger korten en viktig sköld.

Du kan ta bort plånboken för att hålla väskan bekvämare. Och med kickstand-funktionalitet levererar Fibonacci också dina handsfree-videosamtal. Det är inte allt; de starka magneterna gör att locket fungerar med magnetiska bilfästen.

USP: Lyxig design

Kolla in på Amazon [iPhone 6] | Kolla in på Amazon [iPhone 6 Plus]

# 4. Vena vCommute

Om du vill att ditt plånboksfodral ska se mindre skrymmande ut men utan mycket kompromiss, ge Vena vCommute en närmare titt. Väskan är gjord med kombinationen PC och TPU.

Tack vare den robusta ramen har den fått styrkan att överleva oavsiktliga fall och erbjuda det certifierade militära försvaret till smarttelefonen.

Det finns en dold plats på baksidan så att du kan hålla upp till tre kort säkert. Och ja, det erbjuder också kickstand-funktionalitet för att öka din landskapsvisning.

USP: Certifierat militärskydd

Kolla in på Amazon [iPhone 6] | Kolla in på Amazon [iPhone 6 Plus]

# 5. Distilunion

Wally-plånboken för iPhone 6 är inte som någon annan plånbok med mycket bulk. Den är snygg och har en ganska tunn profil. Du kan ha upp till 4 kort och några vikta dollarsedlar i läderfickan på baksidan av fodralet.

Alla kort förblir undercover. Med dragflikens åtgärd kan du ta korten ur fickan ganska enkelt. Dra bara i fliken så kommer alla kort och kontanter som är förvarade inuti.

Skalet är tillverkat av kvalitetsläder och ger ett skydd som behövs och kommer att ha ett passande företag med din iPhone. Alla exakta utskärningar säkerställer bekväm åtkomst till alla knappar och portar. Om du är redo att gå vidare från konservativa, traditionella fall kan Wally vara den perfekta lösningen.

USP: Minimalistisk profil

Kolla in på Distilunion

# 6. Zover

Om du vill köpa ett äkta läderfodral med vintagedesign till ett överkomligt pris ($ 29,99), gå till Zover. Väskan har enkel design och har en robust stötfångare för att bekämpa oavsiktliga fall.

Med läderstrukturen ger folioöverdraget mycket bättre håll. Interiören rymmer tre kortplatser och ett stort fack för att lagra några dollarsedlar.

På grund av den starka magnetiska förslutningen är dina värdesaker säkra inuti. Dessutom väljer du Zover i flera färgalternativ inklusive rosa, vinrött och mer.

USP: Vintage-profil

Kolla in på Amazon [iPhone 6] | Kolla in på Amazon [iPhone 6 Plus]

# 7. Silke

Silks Wallet Slayer är utformad så att du kan bära kort utan att göra din iPhone skrymmande. Så, om du vill göra det bästa av två världar, överväga detta genomtänkta fall.

Väskan har en slagtålig ram och har en dold spår på baksidan där upp till tre kort kan stashas. Eftersom de täckta knapparna är rörliga kan du bekvämt trycka på dem.

Den har en främre läpp för att skydda skärmen mot repor. Dessutom kan du välja Wallet Slayer i några attraktiva färger som rött, grönt och mer.

USP: Skyddsfodral med kickstand

Kolla in på Amazon [iPhone 6] | Kolla in på Amazon [iPhone 6 Plus]

# 8. Nouske

Vad sägs om att köpa ett prisvärt plånboksfodral som kan göra mer än bara jobbet? Skuren med PU-läder av hög kvalitet, "Nouske" plånboksfodral har både utseende och förmågan att erbjuda nödvändigt skydd mot oavsiktligt fall eller skada. Det inbyggda stativet gör att du enkelt kan titta på videor.

Det finns magnetförslutning som låser fodralet automatiskt. Det kan enkelt bära upp till 3 kort. Det snygga utseendet ger en vacker fjäder i locket.

USP: Sofistikerad design

Kolla in på Amazon [iPhone 6] | Kolla in på Amazon [iPhone 6 Plus]

# 9. Vaja plånboksfodral

Vaja plånboksfodral är ett av de dyraste fodral som finns. Även om du kan argumentera för att det är prissatt lite för högt, har det verkligen den kvalitet som kan fånga dina ögon. Den levereras med ett vackert lock med inbäddade jordmagneter. Med skärmskydd med fyra hörn och magnetisk förslutning kommer din telefon att ha en sofistikerad tid när den är inne i fodralet.

Den unika läderaromen skiljer den från varandra. Den hårda polykarbonatkärnan täckt med premium vegetabiliskt garvat läder gör att den ser elegant ut. Det mjuka läderfodret ger delikatess i sin snygga profil.

USP: Vegetabiliskt garvat läder

Kolla in på VajaCases

# 10. OtterBox STRADA-SERIEN

För mig är det som gör ”OtterBox Strada Series” -fodral så anmärkningsvärt den exceptionellt skyddande designen i tunn formfaktor. Så din smart har det pålitliga försvaret mot stötar utan att ge upp stilen.

Det äkta läderytan kombineras med den robusta ramen. Det finns en vertikal kortplats som rymmer ett par kreditkort.

Tack vare det halkskyddade yttre skalet är det mindre risk för glidningar. Dessutom är Strada-seriens fodral fickvänliga och har ett års garanti.

USP: Mycket skyddande design i tunn formfaktor

Kolla in på Amazon [iPhone 6] | Kolla in på Amazon [iPhone 6 Plus]

BONUS

ZVEdeng

ZVEdeng plånboksfodral tar hand om de flesta av dina behov och håller också elegansfaktorn intakt i stor utsträckning. Väskan har PU läder exteriör och stötdämpande TPU ram.

Det finns också en upphöjd TPU-läpp för att skydda pekskärmen mot repor. Den har ett par kortplatser och en pengarficka på baksidan.

Magnetluckan fäster säkert för att hålla dem perfekt på plats. Slutligen väljer du ZVEdeng plånboksöverdrag i några fina färger som mintgrön, svart, roséguld etc.

USP: Elegant profil

Kolla in på Amazon [iPhone 6] | Kolla in på Amazon [iPhone 6 Plus]

Det är allt, vänner! Förhoppningsvis har din iPhone 6 / 6Plus äntligen fått det perfekta paret.

Håll koll på mer ...

Av dessa högkvalitativa iPhone 6/6 Plus plånboksfodral, vilka har du hittat värt att ge ett skott? Glöm inte att dela dina två cent och de saker som du vill se i dina favoritfall.

Du kanske vill utforska:

  • Bästa iPhone 6 Plus läderfodral
  • Träfodral för iPhone 6 Plus
  • Bästa iPhone 6 träfodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found