Blogg

Bästa videoredigeringsappar för iPhone och iPad 2021

Video tar över världen och med rätta, med tanke på hur roligt och engagerande det är. Det bästa är att du inte behöver någon snygg utrustning för att skapa dina videor för att dela med vänner och familj eller ladda upp online. Det finns massor av fantastiska appar som är lätta att använda och ger dig professionellt resultat på några minuter. Om detta låter spännande har vi sammanfattat några av de bästa videoredigeringsapparna för iPhone och iPad.

 1. InSHot
 2. Video butik
 3. Filmskapare Pro
 4. Splitsa
 5. KineMaster
 6. iMovie
 7. Clips
 8. LumaFusion
 9. Adobe Spark Video
 10. PowerDirector

1. InSHot 

InShot är en praktisk app som gör att du snabbt kan redigera videor. Du kan klippa klipp och lägga till filter och musik samt ändra hastigheten. Du kan också lägga till en bakgrund eller skapa en överlappning av bilder, vilket är ganska populärt online. Detta gör det bäst lämpligt att skapa korta videor att dela på sociala medier.

Dessutom är gränssnittet lätt att använda, och det tar inte mycket tid att lära sig runt appen. Det erbjuder obegränsat roligt med de olika anpassningarna du kan göra, som att lägga till emojis och text. Det är också ett användbart verktyg för att skapa videor i olika bildförhållanden, som fyrkantiga för Instagram.

Den fria versionen har en vattenstämpel, men det finns flera prisvärda köp i appar och planer för mer anpassning.

Pris:  Gratis (InShot Pro (1 månad) - $ 3,99)

Ladda ner

2. Videoshop

Med en betyg på 4,9 och över 200 000 i App Store är det omöjligt att förbise denna gratis videoredigeringsapp. Den har ett imponerande utbud av funktioner utöver den vanliga trimningen, titlar, övergångar, ljud och specialeffekter.

Till exempel kan du skapa stop-motion-animationer och vända din video för att spela den i omvänd ordning. Dessutom kan du ändra skalan på dina bilder inom ramen och lägga på filter med inspiration från Instagram.

Du behöver inte någon tidigare redigeringsupplevelse eller speciella färdigheter för att skapa fantastiska videor med den här appen. Det går igenom stegen, och de flesta funktioner tar bara ett par kranar. Så om hastighet och användarvänlighet är en prioritet, ge den här ett skott.

Pris: Gratis (Månadsvis Videoshop Pro - 3,99 USD)

Ladda ner

3. Filmskapare Pro

Som namnet antyder hjälper den här appen alla att bli en professionell filmskapare. Det är en av de enda videoredigeringsapparna på iPhone och iPad som har en chroma-tangentfunktion. Sådana premiumfunktioner är dock bara tillgängliga i den betalda versionen av appen. På samma sätt måste du betala för att ta bort vattenstämpeln.

Den fria versionen har dock alla vanliga verktyg du kan förvänta dig, till exempel trimning, delning, justering av hastigheter etc. Samtidigt har appen många coola videofilter, övergångar, textöverlägg, klistermärken, illustrationer och mer .

Du kan göra att dina videor sticker ut genom att välja rätt ljud och musik från ett stort ljudbibliotek. Om du verkligen vill uppgradera ditt videoredigeringsspel, är det värt att sprida på proversionen av den här utmärkta appen.

Pris: Gratis (gratis tillgång varje månad - 5,99 USD)

Ladda ner

4. Skarv

Packad med alla de kraftfulla verktygen för en skrivbordsredigerare är Splice en rolig app som har fått en entusiastisk grupp av användare som heter Splicers. En av de faktorer som gör detta till en av enkla videoredigeringsappar på iOS och iPadOS är det omfattande utbudet av gratis musik och ljudeffekt.

Dessutom kan du också lägga till berättelser eller anpassade ljudeffekter med den inbyggda röstinspelaren. Splice erbjuder också många olika effekter och filter som du kan lägga till i dina videoklipp så att de sticker ut.

Slutligen förenklar den här appen social delning för dina projekt. Det vill säga att du kan ladda upp din video direkt till Facebook, Instagram och andra plattformar. Det finns olika köp i appen och prenumerationsalternativ för att få ut mer av den här appen.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från - $ 1,99)

Ladda ner

5. KineMaster

Är du en perfektionist när det gäller att redigera dina videor? Då är KineMaster den perfekta appen för dig. Den har en rad verktyg för exakt redigering av bild för ram. Detta är särskilt användbart när du arbetar med långsamma klipp i en längre video.

Du kan skapa och slå samman flera lager med bilder, videor, text, ljudeffekter, voiceover och musik. Du kan sedan lägga till rörelse i lager med Keyframe-animeringsverktyget. Färgfilter gör att dina skapelser sticker ut ännu mer.

Appens Asset Store erbjuder en utmärkt samling av ljud, grafik, teckensnitt, klistermärken, övergångar och mer för att förbättra ditt projekt. Dessutom uppdateras dessa varje vecka så att du alltid har något nytt att experimentera med.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från - $ 0,99)

Ladda ner

6. iMovie

Om du inte vill gå till några videoredigeringsappar från tredje part är Apples iMovie ett ganska tilltalande alternativ. Den har en strömlinjeformad design och intuitiva multitouch-gester som gör det enkelt att skapa nästan alla typer av video, inklusive trailers i Hollywood-stil.

Du kan arbeta med ett anpassat projekt från grunden eller använda en av de förinställda mallarna. Det finns massor av alternativ när det gäller titlar och effekter. För den professionella touchen kan du också använda bilder i bild, grön skärm och delad skärm.

När du har skapat din film kan du exportera och dela den på olika sätt, inklusive uppladdning till YouTube eller skicka via e-post eller meddelanden. En betydande fördel med iMovie är att du inte behöver oroa dig för några vattenstämplar. Med Apples egen videoredigeringsapp skapar du videor utan vattenstämpel och kan ha fullständig frihet att lägga till dina egna logotyper och branding om det behövs.

Pris: Gratis

Ladda ner

7. Klämmor

Om du letar efter en enkel att använda och gratis videoredigeringsapp som låter dig snabbt skapa roliga videor för vänner och familj, kolla in Klipp från Apple. Det är ett smidigt verktyg som gör att du kan lägga till titlar, klistermärken, bildtexter, filter och ljudspår till video.

Det är super lätt att använda, vilket gör det perfekt för nybörjare. Du kan importera klipp från din kamerarulle eller spela in direkt i appen. Dessutom kan du bättre uttrycka dig med Animoji och Memoji.

Vidare låter Selfie Scenes-funktionen infoga uppslukande 360-graders miljöer runt dig själv, till exempel yttre rymden eller fiktiva världar. En anmärkning är rubriker för Live-titel, som genereras automatiskt på skärmen när du spelar in en voiceover för dina videor.

Pris: Gratis

Ladda ner

8. LumaFusion

Den här populära videoredigeraren har en mängd kraftfulla redigeringsfunktioner och ett elegant användargränssnitt. Tidslinjen är intuitiv, men det finns också handledning, hjälplådor för överlägg och en detaljerad användarhandbok för att peka dig i rätt riktning.

Denna app låter dig redigera sex spår för foton, videor, ljud, titlar och grafik. Det erbjuder också ytterligare sex ljudspår för berättande, musik och ljudeffekter. Det finns en rad högspecifika trimningsverktyg, övergångar och effekter, inklusive en fem-punkts färgkorrigeringsredigerare, live-ljudspårblandare och en smart titelgenerator.

Dessutom kan du sömlöst dela dina redigerade filmer var som helst och styra upplösning, komprimeringskvalitet, bildhastighet och format. Med en så imponerande mängd funktioner är den här appen bäst lämpad för journalister och professionella videoskapare.

Pris: $ 29,99

Ladda ner

9. Adobe Spark Video

Adobe är ett ledande namn när det gäller kreativ programvara. Och Adobe Spark lever upp till rykte med sina kraftfulla möjligheter att skapa övertygande videoberättelser på några minuter.

Tillsammans med möjligheten att redigera dina egna media får du tillgång till över en miljon vackra bilder och distinkta ljudspår som hjälper dig att skapa fängslande innehåll. Det är särskilt användbart för alla som vill sticka ut på sociala medier, och det bästa är att ingen designupplevelse behövs för att få ut det mesta av den här appen.

Du kan lägga till anpassade logotyper, färger och teckensnitt för att skapa en varumärkesidentitet. Så det är perfekt för att skapa allt från marknadsföringsvideor till produktdemos, meddelanden och mer. Slutligen har Adobe Spark erkänts som App Store Editors Choice för den bästa nya appen.

Pris:  Gratis (Spark Månadsprenumeration - $ 9,99)

Ladda ner

10. PowerDirector

Oavsett om du vill skapa filmvideor, redigera resevloggar eller kombinera olika klipp till ett, har PowerDirector för iPhone och iPad en rad funktioner för dina behov. Den har ett imponerande urval av redigeringsverktyg som uppdateras varje månad för bästa användarupplevelse.

Det enkla, intuitiva gränssnittet gör det enkelt att skapa videor som kommer att förvåna alla omkring dig. Du kan redigera och exportera videor i upp till 4K-kvalitet och göra en rad anpassningar som hastighet och filter. Det finns hundratals gratis mallar också.

Om du prenumererar på premiumversionen av den här appen får du tillgång till ännu fler funktioner och lagermedieinnehåll som du kan redigera som du vill. Så fortsätt och släpp lös din kreativitet med den här utmärkta appen.

Pris: Gratis (månadsprenumeration - 4,99 USD)

Ladda ner

Summering! 

Vilken videoredigeringsapp älskar du att använda på din iPhone och iPad? Testa några av våra rekommendationer och låt oss veta vad du tar i kommentarerna nedan. Alternativt, om du föredrar att arbeta på din dator, kolla in det bästa videoredigeringsprogrammet för Mac.

LÄS MER: 

 • VITA Video Editing App för iPhone & Android: Redigera videor gratis
 • Hur man ändrar inspelningshastighet för slow motion-video på iPhone

Copyright venicebiennalesiria.com 2024

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found