Blogg

Bästa tunna fodral för iPhone 8 år 2021

Trots att den inte har en ny design får iPhone 8 mycket kärlek från fans. Och allt tack vare de kraftfulla inre. Om du just har presenterat dig för den här nya smarttelefonen kan du mycket väl leka med tanken på att köpa ett coolt fodral till den. Om du tänker på snygga fodral, titta igenom det här fantastiska sortimentet av de bästa tunna fodralet till iPhone 8.

1. totallee

Totallee har bara 0,02 tum tjocklek och är ett av de tunnaste fodralet för iPhone 8. Det är tillverkat av högkvalitativt polypropenmaterial. Den halvtransparenta strukturen låter din smartphone glöda. Borstad yta förbättrar inte bara sitt utseende ytterligare utan ger också bättre grepp.

Gå inte efter den snygga designen, eftersom den kan skydda din smartphone mot repor. Det finns också en upphöjd kameraring för att skydda skytten. Dessutom kommer detta snygga tunna fodral i åtta färger, inklusive vit, grå, marinblå, svart och djupgrön.

Pris: $ 24,99 [$ 16,99 på Amazon medan vi skriver detta.]

Kolla in på Amazon

2. AnsTOP

AnsTOP har en mycket snygg profil som ser tilltalande ut på iPhone. Med bara 1 mm tjocklek och elegant design gör det en fantastisk matchning med din smartphone. Den är skapad med förstklassigt PC-material och sportmatt finish.

Trots att den har tunn konstruktion kan den absorbera mindre fall. De bild-perfekta utskärningarna för kamera, portar och knappar ger det ett formanpassat utseende. Logoutskärning på baksidan säkerställer att varumärket kan lysa igenom med stil. Slutligen kommer detta tunna fodral i fyra fängslande färger som rött, guld, svart och rosaguld.

Pris: $ 22,99 [$ 12,99 på Amazon när detta skrivs.]

Kolla in på Amazon

3. TORRAS låsserie

TORRAS Lock-serien betyder elegans. Plastbaksidan och metallkonstruktionsplattor i plast ser riktigt iögonfallande ut. Formanpassad design gör ett bedårande par med din smartphone.

Det finns en speciell utskärning för Apple-logotypen på baksidan, vilket ger den mer charm. Det tunna fodralet tål fall och motstår skrapning. Förhöjd kant fungerar som en pålitlig sköld för enhetens kamera. Dessutom kommer detta underbara tunna fodral i fem färgvarianter som rosaguld, silver, champagneguld, jet svart och rött.

Pris: $ 24 [$ 12,99 på Amazon medan vi skriver detta.]

Kolla in på Amazon

4. TORRAS Flytande silikongel i gummi

Så mycket om snygg design? Caseology Envoy-serien är vad du bör välja för att inte bara ge din smartphone ett modernt utseende utan också försvara den från oavsiktliga fall. Tillverkad av förstklassigt PU-läder, PC och TPU-material, det är mycket skyddande.

Luftdämpade hörn stärker dess konstruktion ytterligare; gör det möjligt att motstå stötar. Det bästa med det här militärfallet är att det inte ser skrymmande ut för alla för att vara så hållbara. Dessutom har du sex färgalternativ att välja mellan.

Pris: $ 13,99

Kolla in på Amazon

5. VANSIN

VANSIN är det mest snygga tunna fodralet för din iPhone 8. Eftersom det är väldigt tunt och kompakt, matchar det din smartphone. Galvaniserad ram uppe och nere, samt logotyputskärning på baksidan, ger ett mer tilltalande utseende.

Den gummerade matt ytan känns väldigt känslig vid beröring och ger ett bättre grepp. För alla är så smala kan det ge det skydd som behövs för din smartphone från grunden. Framför allt har du sex vackra färger inklusive svart, guld och silver.

Pris: $ 29,99 [$ 13,99 på Amazon medan vi skriver detta.]

Kolla in på Amazon

6. CASEKOO

Med bara 0,5 tum tjocklek och 0,1 tum bredd är det ett av de tunnaste iPhone 8-fodralen på listan. Även med en sådan tunnhet skyddar den hårda plasten din iPhone effektivt från lätta fall, repor och stötar. Det öppna utrymmet på baksidan låter dig vackla med Apple-logotypen vackert.

Enfärgad färg med matt yta tillför din iPhone skönhet utan att lägga till bulk. Om du gillar ljusa och solida färger har fodralet tre tillgängliga färgval.

Pris: $ 9,89 på Amazon när detta skrivs.

Kolla in på Amazon

7. TOZO

Dags att pryda din smartphone med en halvgenomskinlig profil! TOZO är grundad på att samarbeta med din smartphone med den avundsvärt smala designen. Den matt finishen förskönar sin konstruktion.

Med tillstånd av den släta strukturen kommer du att känna dig bekväm att hålla din enhet i dina händer. Att vara anti-fingeravtryck kan det behålla sin charm länge. Den upphöjda ramen håller kameran skyddad från början. Slutligen kan du välja det här fängslande fodralet i sex färger som roséguld, matt vit etc.

Pris: $ 22,99 [$ 8,99 på Amazon medan vi skriver detta.]

Kolla in på Amazon

8. Spigen flytande kristall

Vill du ge din iPhone fullständig frihet att visa upp sin klass? Med den kristallklara och tunna designen låter Spigen Liquid Crystal din smartphone lysa i sin fullvärdiga form.

Beredd med premium TPU-material kan det hålla längre. Den tål mindre fall och slår ner repor. Den gummerade ytan ger bättre grepp för att minska glidningen. Tidigare funktioner kommer Liquid Crystal i sex attraktiva färger.

Pris: $ 14,99 [$ 12,99 på Amazon när detta skrivs.]

Kolla in på Amazon

9. EasyAcc

Med tillstånd av det otroligt mjuka TPU-materialet är EasyAcc väldigt flexibel. Den gummerade strukturen känns bra att röra vid. Genom att inte låta fett och fläckar byggas upp kan det behålla sin glans länge.

Med de exakta utskärningarna passar det här tunna fodralet tätt på iPhone. Knapparna har en naturlig känsla och är ganska lätta att trycka på. Förhöjd kant för kamera och skärm se till att din enhet har den nödvändiga vården och håll skrapan på rätt avstånd. Det är inte allt; den har också stöd för trådlös laddning. Du kan utnyttja 30% rabatt genom att använda kupongkod: RBDZOT2I

Pris: $ 19,99 [$ 8,59 på Amazon medan vi skriver detta.]

Kolla in på Amazon

10. HUMIXX

När du tänker på att gå ensam bör du inte förbise HUMIXX. Med tunn design ser detta tunna fodral iögonfallande ut på iPhone. Matt-strukturerad yta förstärker inte bara dess design utan säkerställer också att du har det väsentliga greppet.

Du kan lita på det här tunna fodralet för att hålla fingeravtryck borta. Den har en avfasad kant för kameran så att skytten förblir skyddad från början. Bortsett från det har du 11 förtrollande färger att välja mellan.

Pris: $ 25,99 [$ 11,99 på Amazon när detta skrivs.]

Kolla in på Amazon

Din favorit?

Om du antar att din sökning efter ett fint smalt fodral just har slutförts. Har du något emot att låta oss veta namnet och den kvalitet du gillade i det?

Du vill ta en titt på:

  • Bästa iPhone 8 batterifodral
  • Bästa iPhone 8-fodral
  • iPhone 8 Bumper Fodral
  • Bästa plånboksfodral för iPhone 8
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found