Blogg

Bästa Selfie-appar för iPhone för att ta perfekta selfies 2021

Selfies har tagit över världen och omdefinierat hur vi uttrycker oss och kommunicerar. Oavsett om det är för sociala medier eller för att chatta med nära och kära tar vi alla selfies hela tiden. Självutlösarkameraappar har gjort processen enkel. Men det är också trevligt att förbättra dina bilder med filter, effekter, korrigeringar och förbättringar. Om det låter som kul, låt oss kolla in vår sammanfattning av de bästa selfie-apparna för iPhone.

 1. BeautyPlus
 2. snapchat
 3. Airbrush
 4. Perfekt 365
 5. Facetune 2
 6. Kamera 360
 7. B612
 8. Du kom
 9. VSCO
 10. Selfie Editor
 11. Retrica
 12. Picr

1. BeautyPlus: Editor's Choice

BeautyPlus är din go-to selfie-kamera för att ta attraktiva bilder. Få ut det mesta av flera AR-filter för att dekorera dina bilder. Det finns flera redigeringsverktyg som låter dig designa foton efter vad du vill. Du kan till exempel radera fläckar, slät hud, ljusa ögon, vitare tänder och konturhud. Det låter dig också suddiga bakgrunden och använda förbättrad belysning.

Du kan också använda sminkeffekter för att höja ditt utseende. Dessutom finns det över 200 temafilter och effekter som gör att dina bilder ser unika ut. Det uppdateras också regelbundet med bedårande AR-klistermärken för att lägga till lite kul. Det är super enkelt och roligt att använda, varför det är ett av våra toppval.

Pris: Gratis (BeautyPlus Premium - månadsvis - 5,99 USD)

Ladda ner

2. Snapchat

Snapchat är den ursprungliga selfie-appen som förändrade sättet vi kommunicerar med foton på. Oavsett om det är roliga ansiktsfilter eller roliga bildtexter till foton, det här är en av de mest fängslande sociala medieapparna som finns.

Dessutom läggs nya självlinser och filter till varje dag. Så det är otroligt roligt att ändra hur du ser ut, dansa med din 3D Bitmoji och till och med spela spel med ditt ansikte! Chatta och videosamtal med vänner och uttrycka dig med Friendmojis. Dessa är exklusiva Bitmojis gjorda bara för dig och en vän.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från 5,99 USD)

Ladda ner

3. Airbrush

Uppnå perfektion och ta dina sociala medier till nästa nivå med Airbrush. Det är en utmärkt app som gör att dina selfies ser felfria ut. Det är snabbt, kraftfullt och enkelt att använda, vilket gör det till ett utmärkt verktyg för alla selfieälskare.

Gå vidare och säga adjö till finnar, rynkor, ojämn hudton och andra brister. Vitare tänder, släta ut huden och se bäst ut i varje foto. Redigeringsverktygen är naturliga och enkla att använda. Dessutom kan du dela dina AirBrush-foton på dina favoritkonton på sociala medier.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 5,49)

Ladda ner

4. Perfekt 365

Kolla in en av de bästa sminkapparna som kan förvandla dina selfies till konstverk. Prova olika utseende som skapats av skönhet och kolla in de senaste modetrenderna som röda mattan och mer.

Det finns mer än 20 smink- och skönhetsverktyg till ditt förfogande, från skuggor och liners till läppstift och mer. Dessutom finns det över 200 förinställda utseende med ett tryck för att höja ditt utseende på ett ögonblick.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 1,99)

Ladda ner

5. Facetune 2

Den berömda Facetune-appen har nu fått en andra version som är fylld med en ny samling av de bästa pro-retuscheringsfunktionerna. Oavsett om det är en naturlig look utan smink så siktar du på glamorös Hollywood-stil.

Den avancerade tekniken är otroligt enkel att använda och med bara en beröring kan du ta bort fläckar, korrigera blixtar, lägga till smink, bleka tänderna och mycket mer. Facetune är känt för att vara älskat av några av de ledande stilpåverkarna på Instagram. Så det är säkert att wow dina följare och vänner.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 1,99)

Ladda ner

6. Kamera 360

Den här appen är en komplett lösning för att försköna dina selfies smart. Den erbjuder 21 mikrojusteringsalternativ för ansiktsegenskaper och ser till att din hud ser naturlig ut men ändå felfri. Du kan också smala ner ditt ansikte och din kropp på ett subtilt sätt.

Det finns andra roliga alternativ som att få ditt foto att se ut som en målning med Great Artist-filtret. Dessutom finns det över 300 filter, söta klistermärken och fler utsmyckningar för dina bilder. Slutligen stöder appen också video på 10 till 60 sekunder.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 1,99)

Ladda ner

7. B612 - Skönhet & filterkamera

Oavsett om du vill förbättra dina selfies, göra häftiga videor eller prova dumma filter, det här är en app för rolig fotoredigering. Skönhetsfiltret är på plats och ser inte konstigt ut. Justera nyanser, smink, mättnad, skärpa, ansiktsform, hudfilter och mer för att uppnå ditt perfekta utseende.

Vad mer är att det kan analysera ditt ansikte och välja ett filter som är perfekt för dig. Och när du öppnar appen går det sista skönhetsfiltret du hade där automatiskt till dig, vilket sparar tid och ansträngning.

Pris: Gratis

Ladda ner

8. YouCam Perfect: Fotoredigerare

Denna app fungerar elegant för att låta dig ta selfies som kan fånga mycket uppmärksamhet på sociala nätverkssajter. Du kan lysa upp dina ögon, ta bort fläckar, jämna ut rynkor och till och med smala ansiktet så att dina bilder ser fantastiska ut. Använd ett brett utbud av avancerade filter för att lägga till önskad charm till dina foton.

Det finns också en automatisk försköna funktion, som säkerställer att dina bilder ser tilltalande ut även utan redigering. Dessutom kan du låsa upp kraftfullare verktyg som mono-toneffekter, sakuraeffekter, sagaeffekter och mer genom köp i appen.

Pris: Gratis (Premiumversion per månad - 2,99 USD)

Ladda ner

9. VSCO

Bland de mest berömda fotoredigeringsapparna där ute är VSCO ett perfekt val för att göra dina selfies tydliga. Du får tio gratis förinställningar och kan gå för ett medlemskap för att komma åt ett bibliotek med över 200 + förinställningar.

En av de bästa funktionerna är att återskapa vintageutseende med Film X. Du kan till och med redigera dina videoklipp och berätta en videohistoria genom att skapa ett rörligt collage med lagervideor, bilder och former.

Pris: Gratis (årligt VSCO-medlemskap - 19,99 USD)

Ladda ner

10. Selfie Editor

Från att justera hudtonen till att lysa trötta ögon, ta bort fläckar, utjämna rynkor och banta ditt ansikte, är den här appen en komplett porträttredigerare. Du kan göra effektiva spotbehandlingar som att ta bort finnar eller bleka tänderna.

Dessutom finns det ett brett utbud av skönhetskamerafilter för perfekta selfies, semesterbilder och vardagliga bilder. När du väl har uppnått den perfekta bilden kan du omedelbart dela dina redigerade foton med dina vänner och familj via Facebook, Instagram eller e-post.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 1,99)

Ladda ner

11. Retrica

Skaffa den här appen för mer än 190 fantastiska filter så att dina selfies sticker ut. Lägg till vinjett, filmkorn eller suddighet för att skapa en attraktiv retrovibe på dina foton och videor.

Du kan fånga foton och videor direkt i appen med filter och effekter i realtid eller redigera dem från albumet på din telefon. Gränssnittet är intuitivt och attraktivt.

Pris: Gratis (Premium varje månad - $ 2,99)

Ladda ner

12. Picr: Selfie Photo Journal

Den här är en ganska unik app genom att det är en selfie-dag-dagbok. Börja med att knäppa selfies och när du har samlat en liten samling klickar du på "spela" för att titta på en video om din transformation. Ganska cool!

Det är super enkelt att använda, med en snabb engångsinställning för varje projekt. Målet är att experimentera med olika typer av selfies. Den levereras med Overlay och Gird-funktioner som gör det enkelt att justera ansiktet korrekt för flera bilder från samma vinkel. Du kan också göra selfie time-lapse-videor!

Pris: Gratis (Pro-uppgradering - 5,99 USD)

Ladda ner

Dessa är våra favorit-selfie-appar

Så, vilka är dina favorit-selfie-appar? Dela med oss ​​i kommentarerna nedan. Och kolla in de bästa ringsignalerna för att ta dina selfies till nästa nivå med precis rätt belysning.

Du kanske också vill läsa dessa:

 • Manuella kameraprogram för iPhone
 • Kameraappar för iPhone
 • Kamerazoomappar för iPhone och iPad
 • Recension: AIR PIX av AirSelfie
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found