Blogg

Bästa iPhone 7 Plus Clear Cases 2021

Med önskan att välja ett trevligt fodral till min iPhone 7 Plus utforskar jag alla möjliga alternativ som plånböcker, stötfångare, läder, kickstands, bältesklämmor eller till och med batterifodral. Beroende på mitt behov eller önskan att ha en snygg kostym för varje speciellt tillfälle väljer jag det mest lämpliga fodralet. Transparenta ärenden har alltid stulit showen åt mig. Med den anmärkningsvärt smala, kristallklara profilen låter de min iPhone fortsätta att spilla gelébönor utan hinder. När allt kommer omkring är det fantastiskt att låta den mest populära flaggskeppssmartphonen avslöja den avundsvärda charmen, eller hur? Låt oss köra ner den här fantastiska listan över de bästa iPhone 7 Plus-skalen!

1. OtterBox SYMMETRY CLEAR SERIES

OtterBox Symmetry Clear Series är väldigt snygg men ändå mer skyddande än många andra klara fall. Designen med dubbla material ger den en kompakt design.

Den har en upphöjd skärmstötfångare som inte låter skärmen röra marken när den placeras med framsidan nedåt. Det yttre polykarbonatskalet är motståndskraftigt mot repor och klarar mindre slag från droppar. Syntetiskt gummiinredning ger mer muskler till sin konstruktion.

Pris: $ 49,95 [$ 23,89 på Amazon när detta skrivs.]

Köp det från Amazon

2. Caseology Skyfall-serien

Caseology Skyfall Series klart fodral levereras med militärklassificerat skydd som skyddar din enhet från stötar från droppar. Den solida konstruktionen gör den mycket stötsäker.

Eftersom alla är så robusta är det väldigt smalt. Den mjuka strukturen ger bättre grepp och till och med förstärker dess utseende. Täckta knappar är mycket lyhörda och extremt lätta att trycka på.

Pris: $ 24,99 [$ 14,99 på Amazon medan vi skriver detta.]

Köp det från Amazon

3. Spigen Ultra Hybrid

Tycker du om den extremt snygga profilen? "Ultra Hybrid" med den kristallklara bakpanelen gör att din iPhone 7 Plus kan flagga sin design utan hinder. Den dubbla strukturen med den robusta PC-ryggen och den flexibla stötfångaren förstärker dess hållbarhet.

Den upphöjda kanten ger skärm och kamera extra skydd. Militärskyddet med luftkuddteknik gör att det kan motstå stötar. Ultra Hybrid finns i fyra färger.

Pris: $ 19,99 [$ 11,99 på Amazon medan vi skriver detta.]

Köp det från Amazon

4. Matone

Gjord med premium TPU-material, Matone-fodralet är extremt flexibelt och smidigt. Den är väldigt lätt och har en tunn design.

TPU-stötfångaren är lätt att absorbera stötar. Den upphöjda ramen skyddar skärmen från grunden. Matone genomskinligt fodral finns i tre färger.

Pris: $ 8,99 på Amazon när detta skrivs.

Köp det från Amazon

5. Speck Presidio

Vad sägs om att plocka upp ett mycket robust och tydligt fall? Efter att ha blivit 8-fots falltestad är Presidio transparent fodral lätt en av de starkaste. Den exceptionellt smala profilen lägger till lite volym till din phablet.

Det högkvalitativa materialet gör att det kan behålla sin charm länge. Detta genomskinliga fodral har upphöjd kant för att skydda skärmen från början. Den kan ge det skydd som behövs från droppar.

Pris: $ 44,95 på Amazon medan vi skriver detta.

Köp det från Amazon

6. Maxboost flytande hud

Med den klara mjuka huden i kombination med den enormt flexibla designen har Liquid Skin blivit lättare att se ganska snygg ut på din iPhone. Anti-rep-beläggningen gör det möjligt att erbjuda välbehövligt skydd mot slitage eller skrapning.

Med de precisa utskärningarna för portar, knappar och kamera passar den perfekt på din enhet. Liquid Skin kan vara ett rimligt köp till det pris du kan betala.

Pris: $ 15,99 [$ 10,29 på Amazon när detta skrivs.]

Köp det från Amazon

7. Trainium Clarium-serien

Clarium Series klart fodral ser ganska elegant ut. Med de två konstruktionsskikten har det gjorts för att erbjuda det nödvändiga skyddet från repor och droppar.

Den stötdämpande ramen, såväl som den solida kroppen, stärker dess liv. Den upphöjda läppen låter inte kameran och skärmen beröra ytan när den placeras med framsidan nedåt. Clarium-serien finns i fyra vackra färger.

Pris: $ 15,85 [$ 9,99 på Amazon medan vi skriver detta.]

Köp det från Amazon

8. MoKo

Vill du köpa ett fint klart fodral till ett relativt lågt pris? Välsignad med överlägsen konstruktion, kan MoKo-fodralet vara en bedårande matchning för din iPhone.

Den hårda PC-bakpanelen tillsammans med den mjuka TPU-stötfångaren gör den inte bara väldigt robust utan ger också sin profil elegans. Den har halkskyddande egenskaper som ger mer grepp. Dessutom kommer MoKo clear-fodralet i nio charmiga färger.

Pris: $ 7,99 på Amazon när detta skrivs.

Köp det från Amazon

9. Ringke FUSION

Vill du köpa ett mycket skyddande klart fodral? Ringke FUSION genomskinligt fodral med det militära fallskyddet kan vara ett förstklassigt köp.

Den avancerade 2x beläggningen håller repan borta från att skada din iPhone. TPU-hörnskuddarna skyddar din enhet från droppar. Den smala designen ger din enhet minimal volym. FUSION finns i tre färger.

Pris: $ 30 [$ 9,99 på Amazon medan vi skriver detta.]

Köp det från Amazon

10. JETech

Det som lockar mig mest med JETech clear case är det extremt tunna utseendet samt precisionsskärningen som gör att den passar perfekt. Tillverkad av de finaste PC- och TPU-materialen och har en långvarig konstruktion.

Den avancerade stötdämpningstekniken låter inte skadan av fula stötar skada din enhet. Luftdämpningen i de fyra hörnen ger muskler. JETech transparent fodral finns i fem färgalternativ.

Pris: $ 9,99 på Amazon när detta skrivs.

Köp det från Amazon

11. i-BlasonClear Halo-serien

Jakt på ett transparent fodral som kan ge ultimat motstånd mot repor? Gjord av 3H-repningsmotståndsmaterialet, i-Blason klar fodral kan skydda mot repor.

Den tunna, transparenta baksidan gör att din iPhone kan fortsätta att lysa igenom. Halkskyddstekniken ger bättre grepp som gör att du enkelt kan hålla din smartphone. Detta genomskinliga fodral ger dig fem attraktiva färger att välja mellan.

Pris: $ 9,99 på Amazon medan vi skriver detta.

Köp det från Amazon

12. Spigen Ultra Hybrid S

Ultra Hybrid S clear case måste vara en av de bästa i branschen. Den förtrollande smala profilen gör att den sticker ut. Detta genomskinliga fodral har kickstand så att du enkelt kan titta på videor. Kolla in vårt utbud av iPhone 7 Plus och iPhone 7 fodral från Spigen.

Pris: $ 19,99 [$ 13,99 på Amazon medan vi skriver detta.]

Köp det från Amazon

Loggar ut

Med det här urvalet av extremt transparenta fodral finns det inga problem att hitta en iögonfallande kostym till din smartphone. Levande färgalternativ kan i de flesta fall ta hand om dina unika behov. Om du är lite orolig över fodralets hållbarhet och vill att den ska ge en viss skydd för din enhet, välj sedan skyddskläderna som är snygga men ändå mycket robusta. Så vilket klart fodral kommer du att använda för din iPhone 7 Plus? Dela med dig av dina preferenser och känn dig alltid fri att visa dina åsikter.

Du vill titta:

  • Bästa smala fodral för iPhone 7 Plus
  • Tunga fodral för iPhone 7 Plus
  • Bästa plånboksfodral för iPhone 7 Plus
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found