Blogg

Bästa iPhone 6 och iPhone 6s fall 2021

Nyligen, när jag utforskar måste-ha tillbehör, stötte jag på några av de bästa fodral för iPhone 6 / 6s. Imponerad av deras design och känsla vill jag dela de här bestiesna med er alla. Så det spelar ingen roll om du är ett fan av elegant läder eller tycker att en snygg kostym är mer tilltalande. Du kan få rätt till din smartphone!

1. Harber London

Letar du efter ett fodral som stavar lyx, bör det här vara ditt val. Harber London tillverkar sina fodral av fullkorns vegetabiliskt garvat kohudläder. De kompromissar inte med stil, funktionalitet, tunn profil eller skydd.

En praktisk bakficka kan rymma ett kort och hålla det praktiskt vart du än går. Vikad kant ger skydd mot hörnet och bekvämt grepp. Ett mjukt mikrofiberfoder hyser telefonen som en nyfödd, vilket håller skavmärken eller repor i schack.

USP: Lyx som bäst

Kolla in på Harber London

2. bellroy

En tunn profil av detta läderfodral väcker snabbt din uppmärksamhet. Men det är inte allt för att imponera på dig! Bellroy har packat detta läderfodral med många funktioner för att göra det extremt användbart och snyggt. Bellroys användning av certifierat läder och mjuk polymermikrofiber säkerställer att du får det bästa materialet.

Premium hudar gör hela skillnaden. Äkta läder gör varje fodral unikt och skiljer det från andra Bellroy-fodral. Eftersom läderet är garvat och färgat enligt miljöprotokoll, åldras det graciöst och pryder en rik ton vid ihållande användning.

USP: Läder och polymer av hög kvalitet

Kolla in på bellroy

3. Speck CandyShell

Speck CandyShell kan vara ett automatiskt val för människor som vill ha det bästa från två världar: tunnhet och certifierat skydd.

För alla som är på den tunnare sidan uppfyller locket MIL-STD-810G droppteststandarder. Dessutom spelar den upphöjda ramen också en pålitlig roll när det gäller att skydda skärmen mot repor.

Blandningen av mjukt akrylinredning och datorns yttre skal ökar hållbarheten. Slutligen erbjuder de täckta knapparna taktil återkoppling så att du enkelt kan styra volymen och slå PÅ / AV-skärmen.

USP: Smal profil med militärskydd

Kolla in på Amazon

4. Vesel Wood-serien

Är du ute efter ett attraktivt stötfångarhölje tillverkat med den perfekta kombinationen av trä och aluminium? Vesel Wood-serien grundad med ek / valnöt och massivt aluminium kan göra ett elegant par med din iPhone 6 / 6s.

Du kan snabbt installera / ta bort Wood Series med verktyget som medföljer. Alla portar och knappar på din enhet är lättillgängliga. När det gäller skydd erbjuder det grundläggande skydd.

Den minimalistiska profilen i kombination med den tilltalande designen gör tillräckligt höga för att klara förväntningarna. Läs hela recensionen.

USP: Lyxigt fodral

Kolla in på VeselCase

5. Spigen Neo Hybrid

Spigen var förmodligen det första stora varumärket som kom med iPhone 6 / 6s-fodral på förbeställning (de lade upp det på Amazon). När detta skrivs finns det minst fem sorter av iPhone 6-fodral. Vårt val: Neo Hybrid för sin klass. Det förblir trogen mot sitt namn: det är en hybrid av ett klassiskt glänsande plastfodral och ett tunt hårt skal för bra skydd.

Specifikationen lyder "webbmönster TPU-fodral." Det finns ett mjukt premiumskydd i en hård ram av polykarbonat. Den metalliska ytan på ramen och knapplocken ser cool ut. Det är inte ett stötfångarhölje men liknar ett. Utmärkt skydd mot stötar, oavsiktliga stötar och sådant.

USP: Grippy TPU-mönster

Kolla in på Amazon

6. Incipio DualPro hårt skal

Incipio DualPro har mycket att erbjuda din iPhone. Omslaget ser elegant ut utan att kompromissa med försvaret.

Datorns yttre skal tillför den styrka som behövs, medan TPE-inre kärna absorberar chock. Med den mjuka beläggningen får du önskat grepp över din smartphone.

Vill du ha färgglad design? Du kan välja ut DualPro i mer än 10 attraktiva nyanser.

USP: Soft-touch beläggning

Kolla in på Amazon

7. Otterbox Symmetry Series

Otterbox kommer vanligtvis med tunga pansarfodral som skyddar iPhone från extrema nivåer av chock, damm och etc. Symmetry Series för iPhone 6 / 6s är en avvikelse (även om det inte är nytt för Otterbox.)

Väskan har en tunn och formpassande design. För alla som har en tunn struktur kan den absorbera stötar.

Den avfasade (upphöjda läppen) ram skyddar skärmen när din iPhone placeras med framsidan nedåt. Dessutom kommer SYMMETRY SERIES i sju snygga färger.

USP: Formpassande och reptålig design

Kolla in på Amazon

8. Luvvitt Ultra Armor

Medan det inte finns något speciellt out-of-the-box i den här, är Luvvitt iPhone 6 / 6s pansarfodral ett standardfodral som är riktigt bra. Den stöds av en liknande konstruktion som i Otterbox eller andra fall i två lager. Polykarbonatskalet kommer med en TPU-kärna som absorberar stötar. Och sedan finns den vanliga nivån på damm- och repskydd.

Fodralet klickar lätt på din iPhone 6 / 6s och har utskärningar för enkel åtkomst till kameran och mute-omkopplaren. Knapplock för ström- och volymknapparna skyddar dem.

USP: Robust konstruktion

Kolla in på Amazon

9. TORRAS kärleksserie

Det finns tre kvaliteter som har fått mig att placera TORRAS Love Series högst upp i den här topprundan på iPhone 6 / 6s. Och den första är den bedårande snygga designen som ser snygg ut på smarttelefonen.

Apples logotyputskärning på baksidan förbättrar dess profil ytterligare. Det andra: Tack vare användningen av flytande silikongummi känns locket ganska slät och känns också greppigt i handflatan.

Men kan det här tunna fodralet skydda din iPhone från mindre fall? Med mikrofiberkudden har fodralet lite styrka för att rädda din smartphone från slumpmässiga fall. För att inte nämna, du kan välja Love Series i åtta färgvarianter som rosa, rött, svart och mer.

Och det tredje har det här tunna omslaget (fyra och en halv stjärnor av mer än 3500 kundrecensioner.)

USP: Snygg design

Kolla in på Amazon

10. Spigen Ultra Hybrid

Varje gång jag letar efter ett förstklassigt fodral för min iPhone är det "Ultra Hybrid." Om jag inte har fel är den här modellen tillgänglig för alla iPhones.

Pratar om designen, det är hybrid av PC och TPU. Den mjuka gummerade stötfångaren matchas lika av den kristallklara ryggen. Så din iPhone 6s får full licens för att charma ögonen.

Men det betyder inte att omslaget inte kan bekämpa chocken. Du bör inte oroa dig för slumpmässiga fall. Förekomsten av främre läpp och kamerabump ökar ytterligare skyddet.

USP: Kristallklar design

Kolla in på Amazon

11. OtterBox PENDLERSERIER

När jag gör mig redo att sammanställa de bästa fodralet för iPhone ser jag till att kolla in det här välkända varumärket - OtterBox. Det beror på att jag har använt så många fodral från den här tillbehörstillverkaren och tyckte att de var jävla bra.

När det gäller COMMUTER SERIES tycker jag att det är en fantastisk blandning av skydd och stil. Därför kommer din smartphone inte att lägga elegansen bakom för att hålla hoten från slumpmässiga droppar i schack. Och det är det som gör det så imponerande.

Det gripande yttre spelar en stor roll för att förhindra oönskade droppar. Dessutom erbjuder de exakta utskärningarna för hörlursuttaget, porten och högtalarna smärtfri åtkomst.

USP: Skyddande design

Kolla in på Amazon

12. Caseology Parallax Series

Höjdpunkten i Caseology Parallax-serien är det släta och strukturerade omslaget med 3D-geometrisk design. Som ett resultat verkar din handflata alltid ha en extra kudde för att hålla den 4,7-tums smarttelefonen.

Fallet är kombinationen av TPU och PC-material för förbättrat skydd. Drivs av den robusta stötfångaren kan Parallax-serien lätt sprida stötar.

Dessutom lägger kameraläppen och den upphöjda läppen den nödvändiga skyddet så att repor inte kan skada enheten.

USP: 3D geometrisk design

Kolla in på Amazon

Det är ganska mycket det!

Så det här är mina bästa fodral för iPhone 6 / 6s. Jag antar att du har hittat ovanstående omslag värda dina val. Besök här för bästa iPhone 6 / 6s flipfodral.

Vad är din favorit?

Låt mig veta din feedback om det om du har valt något av fallen. Och skulle du hitta någon av dina bästa tävlande som saknas i samlingen, berätta också för oss deras namn.

Du vill ta en snabb titt på:

  • Bästa iPhone 6s läderfodral
  • Bästa iPhone 6s Slim Cases
  • iPhone 6s Bumper Fodral
  • Bästa iPhone 6s träfodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found