Blogg

Bästa Bluetooth-spårare 2021

Bluetooth-spårare är användbara tillbehör, särskilt för användare som tenderar att förlägga föremål i sitt hushåll eller kontor. Till exempel glömmer folk var de lade sina bilnycklar igår kväll. På samma sätt finns det andra saker du kan förlägga någonstans i ditt hem. Det är här Bluetooth-spårare är till nytta. Dessa enheter kallas också Bluetooth-lokaliserare och lokaliserar dessa felplacerade objekt och skickar varningar på din iPhone. För detta ändamål kan du bli ombedd att ladda ner en app på din mobila enhet.

1. Tile Mate och Tile Slim

Detta är en Bluetooth-nyckelfinnare från Tile - Mate och Slim. Det finns fyra trackers inklusive två Tile Mate och två Tile Slim. Observera att kakelmatta levereras med ett bekvämt hål att slinga på nyckelringarna eller släppa i en väska.

Tile Slim är lika tunn som två kreditkort; du kan enkelt skjuta den i din plånbok eller fästa den på din bärbara dator. Appen kommer ihåg förra gången och placerade den såg din kakel; så när du inte kan hitta din sak kan du få din kakel att ringa när den är i närheten men inte syns.

USP: Extremt tunn profil

Kolla in på TheTileApp.com

2. Kub

Cube har gått utöver sin primära roll som Bluetooth-spårning eftersom det hjälper dig att ta bilder från din iPhone-kamera. Denna Bluetooth-tracker fungerar också som en avtryckare för din iPhone. Om du förlorar din iPhone kan du använda Cube för att hitta enheten med en ring, vibration eller blixt även om Cube-appen inte fungerar.

Denna Bluetooth-sökare levereras med ett extra batteri som du kan byta ut varje år. du behöver inte byta ut Cube varje år.

USP: Du behöver inte byta ut varje år

Kolla in på Amazon

3. SpotyPal

SpotyPal är, som namnet antyder, den bästa kompisen för dina små saker. Fäst den på dina nycklar eller lägg den i din plånbok så lämnar du aldrig något. Den har en mobilapp som låter dig få den att ringa, om du har felplacerat något av objektet som är taggat med det. Du kan också använda SpotyPal-trackern för att hitta din smartphone.

Det bästa är att den ringer i telefonen även om den är tyst. En annan imponerande funktion är att du kan se den sista platsen för ditt objekt taggat med trackern. Starta bara appen och börja se platsen, vilket gör det lättare att få tillbaka den. Det har också tvåvägs separationslarm, som släcks när din iPhone och Spotypal kopplas bort på grund av räckvidd. Slutligen finns den i två olika färger.

USP: Tvåvägs larm

Kolla in på SpotyPal

4. TrackR

TrackRs Bluetooth-teknik är tillräckligt kraftfull för att upptäcka dina felplacerade objekt även om de är 100 meter bort. Denna lilla och lätta Bluetooth-tracker är lätt att fästa på vad som helst. Därefter måste du använda TrackR-appen för att ringa din enhet.

Denna tracker hjälper dig nu också med blinkande LED-lampor, så att du också kan hitta felplacerade saker i mörkret. När batteriet i den här trackern börjar ta slut kan du byta ut batteriet och inte trackern.

USP: 100 meter räckvidd

Kolla in på Amazon

5. BCKAKQA

BCKAKQAs Bluetooth-lokaliserare ger dig en realtidsavisering och spårar dina förlorade föremål. Detta är en av de bästa smarta produkterna för dem som tenderar att glömma eller tappa bort sina värdefulla tillhörigheter som plånbok, bilnycklar, kontorsnycklar, dyra leksaker och andra saker. Denna tracker har tvåvägs spårningslarm, som inte bara spårar objekt utan också varnar dig när de är utanför räckvidden.

Den är liten och lätt; därför kan du snabbt lägga den i fickan, plånboken, väskan eller andra saker. Du kan också använda knappen på denna iTrack som en kamerafjärrkontroll för att ta gruppselfies och foton.

USP: Meddelanden i realtid

Kolla in på Amazon

6. Innway-kort

Innway ger sin produkt en unikhet. Denna Bluetooth-tracker är uppladdningsbar med en kabel, även om det bara är ett smalt kort. När batteriet tar slut på kortet använder du bara laddningskabeln som medföljer i lådan. En full laddning kan pågå i 3-5 månader, vilket är väldigt bekvämt.

Bluetooth-trackerkortet är extremt tunt med bara 1,5 mm tjocklek och du kan enkelt sätta det i fickan eller plånboken. Den har fantastisk anslutning och du kan också använda Innway-appen på din iPhone för att få den att ringa, om du inte hittar den.

USP: Otroligt tunn

Kolla in på Amazon

7. Njoiii

Njoiii-applikationen kommer ihåg den senast kända positionen för ditt föremål eller viktiga saker så att du enkelt kan hitta den nästa dag. Det är en av de bästa smarttelefonsökarna och selfie-fjärrkontroller som gör att du kan hålla ned knappen på Njoiii för att utlösa din iPhones larm.

Hårdvaran med låg energi maximerar Njoiii-enhetens batteritid. Den smarta platsspårningen fungerar snabbt för att hitta din iPhone eller Njoiii-fob när de är för långt ifrån varandra.

USP: Snabba resultat

Kolla in på Amazon

8. Luxsure

Luxsure ger en effektiv Bluetooth-tracker som du kan fästa på ditt barns tyg så att du alltid kan hålla dig nära dina barn. Denna nyckelfinnare hittar snabbt dina värdefulla tillhörigheter som telefon, nyckel, plånbok, kreditkort och andra.

En anmärkningsvärd egenskap hos denna tracker är delningshantering. Vissa föremål används av många människor i ditt hushåll. Här kan du använda Find-it-läget för att dela med dina familjer.

USP: Delningshantering

Kolla in på Amazon

9. iTrack 3

iTrack 3 har skapat en riktigt smart Bluetooth-tracker. Denna sökare, tillsammans med din telefon, gör ljudvarningen när någon försöker flytta dina nycklar, handväska och bagage. När din telefon och Bluetooth-tracker går utanför räckvidden kommer båda enheterna att göra ljudvarningen.

Till skillnad från andra Bluetooth-spårare har den här ett större och effektivt utbud av 160 fot utomhus och 32-50 fot inomhus. Dessutom skickar denna tracker ut det högre ljudet på upp till 98 decibel, vilket motsvarar din telefonring.

USP: Tre gånger högre ljud

Kolla in på Amazon

10. BQTYBD

Här finns en tracker i 4 snygga färger som hjälper dig att aldrig förlora din väska, paraply, husdjur etc. Det varnar dig när du går utanför räckvidden så att du inte behöver oroa dig för att lämna utan de saker du behöver.

Dessutom är det superlätt att använda, och du kan alltid hitta objektets nuvarande position på din telefon. Både nyckelfinnarna och telefonen larmade när de kopplades bort. Denna funktion kan stängas av i inställningarna.

USP: Färgglada alternativ

Kolla in på Amazon

Det är allt, folkens!

Loggar ut…

Vi lever i ett snabbt digitalt liv, och det är helt naturligt att glömma eller förlägga viktiga saker som våra bil / husnycklar, plånböcker, telefoner, klockor, resväskor och mer. Bluetooth-spårare som anges ovan är nu viktiga tillbehör för alla hushåll.

Du kanske vill utforska fler tillbehör:

  • Bästa Bluetooth FM-sändare
  • Apple Watch Bluetooth-hörlurar

Vilken Bluetooth-tracker vill du köpa? Dela din feedback med oss ​​i kommentaren nedan.

Copyright venicebiennalesiria.com 2024

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found