Blogg

Bästa Apple CarPlay-appar för iPhone 2021

Apples CarPlay förbättrar din körupplevelse genom att ge dig tillgång till alla dina viktiga appar på ett bekvämt sätt. Det hjälper dig att navigera, svara på meddelanden och lyssna på musik eller podcasts när du är på språng. Några av iOS-standardapparna som är kompatibla med CarPlay inkluderar telefon, meddelanden, Apple Maps, Apple Music och mer. Men du kan lägga till mer funktionalitet med alternativ från tredje part. Välj bland de bästa CarPlay-apparna för iPhone.

 1. Google kartor
 2. Waze Navigation & Live Traffic
 3. TomTom GO-navigering
 4. Spotify
 5. Hörbar
 6. iHeart: Radio, musik, poddsändningar
 7. Mulen
 8. TuneIn Radio
 9. WhatsApp
 10. Zoom molnmöten

Navigationsappar

1. Google Maps

Få GPS-navigering, trafik och transitinformation i realtid om dina dagliga pendlingar och resor till okända platser. Google Maps hjälper dig också att utforska lokala stadsdelar och upptäcka intressanta platser.

Oavsett vilken del av världen du befinner dig i, det här är den bästa offline-kartappen med hundratals miljoner företag och platser, inklusive livsmedelsbutiker, apotek och andra viktiga platser.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Waze Navigation & Live Traffic

Detta är en annan navigationsapp som håller dig informerad om allt som händer på vägen. Det varnar dig om trafik, kraschar, konstruktion, polis, kraschar och mer.

Vidare kommer det att ge dig alternativa rutter för att undvika trafik och hjälpa dig att hitta den billigaste bensinstationen på väg. Du kan till och med lyssna på musik och poddsändningar direkt från appen.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. TomTom GO-navigering

Här är en app med anpassningsbara kartor baserat på vad du behöver och när du behöver det. Den är tillgänglig i 150 länder och uppdateras kontinuerligt så att du alltid hittar den bästa rutten och sparar tid, även när du är offline.

Du kan söka efter destinationer, natursköna områden, turistattraktioner och mer, så det är också en bra reseapp. En spännande aspekt är Moving Lane Guidance som låter dig veta vilken fil som är din för korsningar och utgångar.

Pris: Gratis (1 månads prenumeration - $ 1,99)

Ladda ner

Appar för ljudunderhållning

4. Spotify

Om du älskar musik måste du ha Spotify för att underhålla dig medan du är på väg. Denna musikströmningsapp samlar anpassade spellistor baserat på dina preferenser för att se till att du alltid har något att ställa in på.

Dessutom finns det samlade spellistor för alla slags stämningar och tusentals podcasts för att hålla jämna steg med dina intressen. Många är original som inte finns på någon annan plattform.

Pris:  Gratis (Spotify Premium börjar från 3,99 USD)

Ladda ner

5. Hörbar

Läsning har aldrig varit enklare tack vare ljudböcker. Få hörbarhet för att ta dig i tankar på egna resor när du navigerar till din destination. Förutom en uppsjö av bästsäljande romaner och facklitteratur från hela världen, erbjuder den också originalböcker för ditt lyssnarglädje.

Vidare kan du också binge på podcasts. När du prenumererar får du en kredit varje månad för att få vilken bok du vill och som finns kvar i ditt bibliotek för alltid. Lägg till detta i din arsenal av CarPlay-appar och utvidga ditt sinne.

Pris:  Gratis (US Premium Plus varje månad - 15,99 USD per månad)

Ladda ner

6. iHeart: Radio, musik, poddsändningar

Kolla in ytterligare en enda lösning för alla dina ljudunderhållningsbehov i bilen. Det erbjuder tusentals live-radiostationer, podcasts och obegränsad spellistor för musik som matchar ditt humör och dina aktiviteter.

Den är full av användbara funktioner som Favoriter och Your Weekly Mixtape, vilket gör det enkelt att upptäcka nya ljud som du kommer att älska. Du kan till och med skapa personliga stationer baserat på dina favoritartister med hjälp av biblioteket med miljontals låtar från olika genrer.

Pris:  Gratis (iHeartRadio Plus - 5,99 USD)

Ladda ner

7. Mulet

Är du podcastälskare? Så här är en måste-ha CarPlay-app för dig som har allt du behöver utan onödiga funktioner eller krångel. Det enkla, intuitiva användargränssnittet gör det enkelt att lyssna på vad du vill när du vill.

Andra funktioner i den här ledande podcast-appen inkluderar Smart Speed ​​som sparar tid utan att förvränga ljudet eller låta onaturligt och Voice Boost, vilket gör varje avsnitt till samma volym med en remaster-motor för sändningskvalitet.

Pris:  Gratis (Overcast Premium - $ 9,99)

Ladda ner

8. TuneIn Radio 

Kolla in denna radioapp för världens mest omfattande bibliotek med live, original och on-demand ljud i denna radioapp för CarPlay. Njut av allt från nyheter och direktsänd sport till exklusiv musik och podcasts från hela världen.

Du behöver inte oroa dig för att välja nästa sak att lyssna på eftersom den har en rad stationer som är kuraterade av kända influenser, DJs och ikoniska personligheter. En premiumprenumeration ger dig tillgång till ännu mer exklusivt innehåll som English Premier League, NHL och reklamfri underhållning.

Pris: Gratis (TuneIn Premium börjar från 4,99 USD)

Ladda ner

Kommunikationsappar

9. WhatsApp

Medan CarPlay redan ger dig tillgång till iOS-appens standardapp, stöder den också WhatsApp för att hjälpa dig att hålla dig ännu mer ansluten när du är på språng. Skicka och ta emot texter, röstmeddelanden, foton och videor via en nätverksanslutning.

Du kan även ringa ljud- eller videosamtal, helt gratis. Det är ett av de mest populära sätten att kommunicera med andra globalt, så det är ett måste för din CarPlay-upplevelse.

Pris: Gratis

Ladda ner

10. Zooma molnmöten

Håll ögonen öppna med den här videokonferensappen som tar världen med storm. Även om det är oerhört användbart för arbete och yrkesmässiga behov, är det lika användbart för att träffa vänner och familj online.

Den har ett säkert körläge som hjälper dig att prata medan du fokuserar på vägen. Dessutom kan du använda -Siri genvägar för att anpassa dina röstkommandon för att starta, gå med och lyssna på en lista över kommande möten.

Pris: Gratis

Ladda ner

Summering

Vi hoppas att den här samlingen av några av de bästa CarPlay-apparna för din iPhone kommer att höja din körupplevelse och lägga till mer bekvämlighet i ditt liv. Låt oss veta dina favoriter i kommentarerna nedan.

Läs Nästa

 • AI-appar för iPhone och iPad
 • Reseappar för iPhone och iPad
 • Voice Recorder Apps för iPhone
 • Självutlösarkameraappar för iPhone
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found