Blogg

Bästa bilfästen för iPhone 5, 5s, SE 2021

Navigering har blivit en viktig del av våra körritualer, och ett bra bilfäste kan vara riktigt praktiskt. Beroende på din körstil kan du föredra en luftventil, instrumentbräda eller vindruta. Vår lista över bästa bilfästen för iPhone 5 och iPhone 5s strävar efter att vara allomfattande. En av de bästa sakerna med bilfästen är deras varierade kompatibilitet. Så medan dessa alternativ är samordnade med tanke på iPhone 5 / 5s och SE, kan de också fungera med andra enheter. Det betyder att samma bilfäste fungerar om du bestämmer dig för att uppgradera eller för enheter som din familj eller vänner kan äga.

 1. MPOW One-Touch Design Car Phone Mount
 2. iOttie Easy One Touch-bilmonterad telefonhållare
 3. Maxboost Magnetisk Telefonhållare (2 förpackningar)
 4. 8,5 tums långarmtelefonmontering av EXSHOW
 5. Magnetisk Universal Biltelefonhållare från VANMASS
 6. Air Vent telefonhållare för bil från BE Store
 7. Spigen OneTap bilmontering
 8. Biltelefonhållare med sugkopp från IPOW
 9. DesertWest Air Vent Car Mount Mount Holder
 10. Vansky 3-i-1 universal telefonhållare

1. MPOW One-Touch Design Car Phone Mount

MPOW är ett ledande varumärke som tillverkar högkvalitativa iPhone-tillbehör. Detta bilfäste är enkelt att installera på instrumentpanelen eller vindrutan på din bil. Torka bara av ytan innan du fäster fästet och följ sedan videoinstruktionerna.

Den klibbiga sugkudden sitter fast ordentligt på instrumentbrädan och andra ytor. En anmärkningsvärd egenskap hos detta bilfäste är den teleskopiska armen, som kan förlängas för bästa synvinkel.

USP: Utdragbar arm

Kolla in på Amazon

2. Easy One Touch Car Mount Phone Holder från iOttie

Gör dina navigationer enklare med en patenterad enkel en-knappsmekanism och en teleskopisk arm. Du kan installera eller ta bort enheten med en hand och bara med en enkel beröring. Tack vare den teleskopiska armen kan bilhållaren för iPhone 5 / 5s sträcka sig från 4 till 6,5 tum.

Armen kan svängas på en båge på 225 grader och låna ut flera visningsalternativ. Med en stark sugkupa och en självhäftande instrumentbrädkudde vaggar fästet enheten säkert.

USP: Montering med en knapptryckning

Kolla in på Amazon

3. Magnetisk telefonmonteringshållare från Maxboost (2 förpackningar)

Maxboost har tillverkat bilfästen som är extremt enkla i design och användning. Fästet glider snabbt in i luftventilen på din bil och fäster magnetiskt på din telefon med en förinstallerad metallplatta på baksidan.

Den magnetiska designen eliminerar kablar, vaggar, klämmor, fästen eller gel. Det ger dig snabb åtkomst till din iPhone, som inte är ansluten till en blixtkabel.

USP: Kompakt design

Kolla in på Amazon

4. EXSHOW 8,5 tum långtelefonmontering med lång arm

EXSHOW har designat detta iPhone-bilfäste som kan manövreras med en hand. Detta fäste ger dig ultimat bekvämlighet, särskilt när du har bråttom och vill demontera iPhone. Detta fäste är extremt enkelt att installera på bilens vindruta.

Detta bilfäste levereras med den långa armen med den flexibla basen. När du kör din bil kan du enkelt röra skärmen på din iPhone så att din telefon inte skakar. Använd detta fäste med sin 360-graders flexibla kulled som ger dig bästa synvinkel.

USP: Lång arm och flexibel bas

Kolla in på Amazon

5. VANMASS magnetisk universalhållare för bilinstrumentbräda

Om du vill byta till ett magnetiskt bilfäste kan det här erbjudandet från VANMASS vara värt att titta. Det bästa med det är närvaron av sex magneter som gör installationen av enheten super enkel.

Dessutom låter det dig också rotera din iPhone SE i önskad riktning. Så du kan placera den både vertikalt och horisontellt för att få en mer sömlös betraktningsvinkel. När det gäller hållbarhet tål VANMASS regelbundna stötar tack vare den robusta designen.

USP: Sex starka magneter

Kolla in på Amazon

6. Air Vent telefonhållare för bil från BE Store

Detta bilfäste har full 360-graders rotation som ger dig optimal synvinkel. Hållaren säkerställer säker körning medan du pratar, navigerar, lyssnar på musik eller laddar.

Vidare är det enkelt att använda genom att bara trycka på en knapp på enhetens baksida för att glida upp och sedan ta ut mobiltelefonen. Tryck sedan på armarna på båda sidor för att klämma fast din iPhone igen. Den är byggd för enkelhets skull och med en hand.

USP: Lätt att använda

Kolla in på Amazon

7. Spigen OneTap bilmontering

Spigen Kuel TS36 bilfäste är en perfekt produkt för människor som använder navigering mycket på sina iPhone 5 / 5s. Oavsett om det placeras på instrumentbrädan eller vindrutan får du ett starkt band. Den kan sträcka armen upp till 3,5 tum bred och omsluter enheten även med ett robust fodral.

En teknik med en knapptryckning låser telefonen direkt och bekvämt på plats. Dessutom låter du 360 graders kulrotation ställa in en lämplig vinkel med bara en hand.

USP: Fallkompatibel

Kolla in på Amazon

8. IPOW-bilhållare med sugkopp

Diagonal klämma gör stor skillnad för dig. IPOW ger denna innovativa design med den diagonala klämman som inte blockerar din telefonskärm. Vanliga klämmor kan blockera sidoknapparna såväl som telefonens pekskärm. Det kan vara svårt att köra om du följer kartor på din iPhone.

En annan viktig egenskap hos denna produkt är att du kan montera den var som helst i din bil - oavsett om det är bilens instrumentbräda, vindruta eller mittkonsol. Du kan använda detta fäste länge eftersom IPOW har använt miljövänligt material med fast fixering.

USP: Diagonal klämma

Kolla in på Amazon

9. Luftventilhållare för biltelefon från DesertWest

En metallmekanism säkerställer att telefonfästet sitter fast ordentligt i ventilen. Vidare håller halkskydd i gummi, stabil stödhylla, fast och repfri klo också din iPhone i ett säkert grepp. Speciellt tar det bara 0,1 sekund att ställa in eller plocka upp enheten från fästet, så att din värdefulla tid alltid sparas.

En 360-graders vridbar sväng ger dig den bästa utsikten för en säker och bekväm körning. DesertWest-bilhållaren för iPhone 5 / 5s är utvecklad av högkvalitativa material och levereras med livstids service.

USP: Robust och säkert monteringsalternativ

Kolla in på Amazon

10. Vansky 3-i-1 universal telefonhållare

Vansky presenterar tre-i-ett-design eftersom detta bilfäste kan monteras på bilens luftventil, instrumentbräda eller vindruta. Utan att använda något verktyg kan du installera det här bilfästet var som helst med sin ett-knapp för att lossa klämmorna.

Vanskys bilfäste ger dig större stabilitet med sin starka sugkopp som sitter fast på ytan. När du kör din bil kan du hålla ögonen fokuserade på vägar och inte på telefonen.

USP: Tre-i-ett-design

Kolla in på Amazon

Det är allt, folkens!

Summering…

Om du pendlar till ditt kontor i din bil varje dag är ett bilfäste ett av dina väsentliga iPhone-tillbehör. Fästena som listas här ger dig bättre stabilitet och styrka för att ge dig oskaklig visuell upplevelse.

Du kanske också vill utforska fler tillbehör:

 • Trendiga iPhone SE / 5S-skal
 • Bästa iPhone SE, 5s och iPhone 5-fodral under $ 20
 • iPhone SE, 5s och iPhone 5 Trådockningsstationer
 • Bästa iPhone SE, 5 och iPhone 5s billaddare

Dela dina tankar och feedback med oss ​​i kommentarsektionen.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found