Blogg

Bästa iPad-stylus med tunn spets 2021 som skriver som en penna

Vi har täckt över några av de bästa iPad-pennorna på iGB. De flesta av dessa var den runda pennan med stor spets som används för att skissa, måla, fylla stora strängar med färger och liknande. Vad händer om du vill skriva anteckningar på iPad?

Det är där den tunna spetspennan kommer in. Finpunktspennan, som de ofta kallas, kan också användas för att skissa och färga, men de används framträdande för att skriva på iPad. Med en tunn punkt kan du skriva precis som du skulle skriva med penna och papper. Mjuk, ömtålig men robust finspetspenna hjälper dig att skriva ner saker på iPad.

Det finns mycket penna-liknande stylus för iPad. Några av dem har dessa små plastsaker kopplade till det som gör det riktigt svårt att skriva faktiskt. Dessa är inte ”smartpens” eller penna som är användbara för anteckningar. Så vi har undvikit dem och valt ut dem med en äkta finpunkt.

Bästa iPad-stylus med tunn spets 2020

# 1. MEKO

MEKO-stylus har tillverkats av högkvalitativt rostfritt stål och aluminiummaterial. Den solida konstruktionen i kombination med den attraktiva designen gör det möjligt att få en omedelbar påverkan.

Med en tydlig skiva kan du enkelt skapa en exakt punkt. Eftersom det är väldigt smidigt kommer du att kunna skriva så vackert som du vill. Du har inga problem med att byta ut spetsen. Denna penna finns i sex färgkombinationer av svart och silver, svart och lila.

USP: Förbättrat grepp

Kolla in på Amazon

# 2. Ciscle

Ciscle är fantastisk för att rita, måla och förstås skriva. Den 1,8 mm fina spetsen ger utmärkt noggrannhet som gör att du kan rita eller skriva smidigt med önskat flöde.

Tillverkad av högkvalitativ koppartråd behåller spetsen sin toppfunktion under lång tid. Ännu viktigare är att det inte kräver Bluetooth-parning eller app för att fungera. Du kan använda den här praktiska pennan med de flesta målnings- och anteckningsappar.

Den högkvalitativa aluminiumlegeringen erbjuder ett förbättrat grepp för att hålla pennan bekvämare. Den levereras med det inbyggda batteriet som räcker upp till 12 timmar på en enda laddning. Ciscle finns i tre färger: svart, guld och rosa.

USP: Anti-slip design

Kolla in på Amazon

# 3. Livescribe 3 iPad Stylus

Livescribe 3 är en smartpen. Den är inte avsedd att användas "på" iPad direkt, men vad du än skriver med Livescribe 3 (på papper) skickas nästan direkt till Livescribe + -appen. Och du kan konvertera det du skrev till text på iPad. Text som kan skickas eller delas via e-post, meddelande etc. via iPad.

Livescribe 3 kan också spela in ljud när du skriver, och det kan vara till hjälp på många olika sätt. Som demoed i videon kan du skriva "adress" medan du dikterar adressen och allt detta lagras. Nästa gång, klicka bara på ordet “adress” på anteckningen på din iPad och tryck på Spela - den inspelade adressen spelas upp.

Förmodligen är Livescribe 3 inte din vanliga finpunkts / tunna spetspenna. Om du letar efter något mer än bara en penna har Livescribe 3 grejerna.

USP: Inbyggt minne

Kolla in på Amazon

# 4. Zspeed

Zspeed har förberetts för att vara ett bra verktyg för anteckningar och skisser. Den levereras med en ultratunn spets som ger dig mer kontroll och förbättrar noggrannheten. Eftersom den är lätt (11,5 g) och ger ett bättre grepp, kommer du att ha en lätt tid medan du skriver.

Premium rostfritt koppar och stål ökar dess livslängd. Fickclips gör att du enkelt kan bära pennan. Det tar bara 40 minuter att vara fulladdat och tar upp till 15 timmar. Utöver batteriets livslängd finns Zspeed i flerfärgade alternativ som silver, guld, rött, svart och rosa guld och levereras med ett års garanti.

USP: Anodiserad aluminiumkropp

Kolla in på Amazon

# 5. Vänlig svensk premium

Om du letar efter en fin penna med smal spets till din iPhone eller iPad-enhet, erbjuder den här modellen av Friendly Swede Stylus just det. Den levereras med en ultratunn spets som låter dig skriva med stor precision. Den är mycket kompatibel med alla kapacitiva pekskärmsenheter.

Kroppen är tillverkad av slitstarkt aluminium och stål och den levereras med ytterligare utbytbara spetsar. Att byta ut det använda spetsen är mycket enkelt och kan göras manuellt utan verktyg.

Paret av avtagbara elastiska trådband som följer med pennan är mycket användbart. Du får också en rengöringsduk av god kvalitet med pennan.

Dessutom finns Friendly Swede Premium i flera färgalternativ och levereras med livstidsgaranti.

USP: Elastiska bindsträngar

Kolla in på Amazon

# 6. Musemee Notier V2 Stylus

Musemee Notiers V2 Stylus ger dig högklassig precision med skivspetsen. Tipsen är extremt bra och låter dig ha en tydlig syn på skrivandet.

Den mycket ledande spetsen möjliggör en exceptionellt smidig funktion på enhetens skärm på grund av dess höga känslighet. Spetsen är också mycket flexibel, så att du kan använda den i nästan alla vinklar.

USP: Superfin spets med en mycket liten visuell punkt

Kolla in på Amazon

# 7. Bargain Depot

Bargain Depot Hybrid Stylus är designad med den senaste ledande Fiber Hybrid-tekniken och ger dig en mjukare touchupplevelse än dina genomsnittliga pennor. Bortsett från dess jämnhet, ger den också ett hållbart hybridspets som förhindrar att enhetens skärm skadas och ger extra precision.

Spetsen är lätt utbytbar. Pennan är tillverkad av högkvalitativt stål och aluminium med sitt batteri som varar upp till fem veckors tid om du använder aktivt en timme dagligen. Du får ytterligare utbytbara tips och en uppsättning elastiska snoddar med pennan.

Efter funktionerna kan du välja Bargains Depot i flera färgalternativ.

USP: Hållbara fibertips

Kolla in på Amazon

# 8. amPen

amPen är ett framstående varumärke inom iPad-stylus. Denna tunna spets är gjord med hjälp av diskspetsteknologi för att låta dig skriva med extrem perfektion som om det fanns en riktig penna i din hand. amPen har använt en infällbar skivspets av plast för att skydda skivan från skador medan du bär din digitala penna med dig under resor.

Oavsett om du använder den här pennan i vinkel eller upprätt, glider dess plastskiva smidigt på enhetens pekskärm. Dessutom kan du uppnå hög precision när du trycker på och byter knappar.

USP: Infällbar skivspets av plast

Kolla in på Amazon

# 9. Evach

Kreativa människor tror alltid på att uppnå 100% resultat, och för detta går de i detaljer. Something Evach följer i tillverkningen av högkvalitativ iPad-penna med en tunn spets. Detta ljus och den släta digitala pennan är din perfekta partner för att skriva och rita saker på din iPad.

Utan att para ihop pennan via Bluetooth kan du börja använda denna penna på din iPad med stor skärm. Förutom din iPad är den här pennan också kompatibel med dina iPhones och andra surfplattor. Det inbyggda batteriet är en anmärkningsvärd funktion eftersom du kan använda denna penna i åtta långa timmar när den är fulladdad.

USP: 8 timmar långt batteri

Kolla in på Amazon

# 10. Adonit Jot Pro

Adonit Jot Pro Fine Point Stylus är förmodligen en av de mest exakta pennorna för kapacitiva pekskärmar som med iPhone. Den består av en skivspets som ger dig en annan upplevelse till skillnad från att skriva med pennorna i gummispetsen.

Precisionsnivån är högre med skivspetsen, vilket ger dig tydlighet när du skriver. Adonits Jot Pro länkar magnetiskt till din enhet vilket gör dem oskiljaktiga från resor.

Den är gjord av slitstarkt stål och aluminium och har ett gummigrepp som ger den ett exklusivt utseende i linje med vilken lyxpenna som helst på marknaden.

USP: Magnetic Cling

Kolla in på Amazon

# 11. Wacom Bamboo Fineline 2

Tack vare den flytande prestandan är Wacom Bamboo Fineline 2 utmärkt för skrivning. Högtryckskänsligheten gör att du kan ta anteckningar med önskad noggrannhet.

Den tunna spetsen är ganska lätt och ger bättre grepp. Därför kommer du att tycka om att skriva eller skapa anteckningar. Den stöder några favoritappar som Bamboo Paper, Notes Plus, Good Notes, Zoom Notes, My Script Smart Note och Noteringshylla.

USP: Högtryckskänslighet

Kolla in på Amazon

# 12. Wacom Bamboo Stylus Fineline

Wacom är välkänt för att skapa högkvalitativ stylus för smartphones och surfplattor. Med Wacom Bamboo får du en penna-liknande penna med en fin punkt för att skriva ner anteckningar, snabba skisser och mer.

Du kan också använda den för att klotter runt, men den är utformad för att fungera som en penna. Högtryckskänslighet säkerställer att du kan skriva med önskad noggrannhet.

Palmavvisningsteknik ger spelet mer bekvämlighet. Det fungerar med några populära anteckningsappar som Bamboo Paper, Noteshelf, PDFpen, Note Plus & ZoomNotes. Dessutom finns Wacom Bamboo i flera färgvarianter.

USP: Palmavvisningsteknik

Kolla in på Amazon

# 13. Adonit Jot Script iPad Stylus

Adonit har en mycket tunn spetspenna för iPad. Endast skriptet har en spetsig spets som inte är täckt med en av de små cirkulära plasterna. Och Jot Script ligger i framkant när det gäller att vara en av de finaste tunna spetsarna för iPad.

Det fungerar smidigt och att använda det känns precis som att använda en penna. Jot Script kom ut som Adonit Jot Script Evernote Edition: det var speciellt utformat för de aktiva anteckningssessionerna.

PixelPoint-tekniken sätter spetsen på pennan på cirka 2 mm: tillräckligt tunn för att kännas som en penna, tillräckligt tjock för att fungera sömlöst på iPad. Jot Script körs på ett AAA-batteri och Bluetooth 4.0. Hur länge batteriet räcker beror på hur mycket du använder och hur länge varje anteckningsperiod varar.

USP: PixelPoint-teknik

Kolla in på Amazon

Det är allt, folkens!

Avslutar

Så det här är mina bästa stylusar för iPad baserat på den smidiga skrivupplevelsen och den bedårande designen. Jag hoppas att du är imponerad av dem. Om jag har missat att inkludera en högkvalitativ stylus för iPad i den här listan, låt mig veta det i kommentarerna nedan.

Du kanske också vill utforska:

  • Bästa iPad-stativ
  • Bästa MacBook-stativ
  • Läderfodral för iPad Pro
  • Bästa Apple pennfodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found