Blogg

Bästa iPhone 8 Plus-bältesfodral 2021

Det enda omslaget som älskas mycket av resenärer eller äventyrliga människor är hip hölsterfall. Förutom att erbjuda det önskade skyddet till en smartphone, låter de dig bära det bekvämt. Med hjälp av fodralet kan du säkert fästa din enhet i ditt bälte eller väska. Medan du njuter av en basebollmatch på en strand eller utforskar en tät skog vill du att din enhet ska placeras säkert medan den fortfarande är lättillgänglig så att du inte missar brådskande samtal och meddelanden. Det är då dessa bästa iPhone 8 Plus bältesklämma fodral kan komma till nytta.

 1. Encased THIN ARMOR
 2. i-Blason
 3. Bomea
 4. CASE FORCE Velocity Series
 5. Kingsource
 6. Trianium Duranium-serien
 7. Debin
 8. eSellerBox
 9. Galaxy Wireless
 10. Zizo Bolt-serien
 11. Aduro
 12. LongRise

1. Encased THIN ARMOR

Encased THIN ARMOUR bältehölster är den perfekta kombinationen av stil och skydd. Med den solida PCR-konstruktionen kan den ge ditt smartphone fullständigt skydd mot stötar. Mikrofiberns interiör gör att det inte är rept.

Du kan bekvämt vrida höljet upp till 180 grader. Den halkskyddade mikrofinishen ger bättre grepp. Upphöjd läpp fungerar som ett pålitligt skydd för pekskärmen.

USP: Ergonomisk design

Kolla in på Amazon

2. i-Blason

i-Blason är ett känt varumärke som tillverkar högkvalitativa bältesklämväskor. Robust konstruktion är i-Blasons framkant och det återspeglas i detta bältesklämfodral tillverkat för iPhone 8 Plus. Hämtad från Transformer-serien, har detta fodral stöttåligt yttre och förstärkt stötdämpande innerhylsa.

Tvåskiktsfodralet har ett avtagbart bälthölster för din bekvämlighet under arbete, resor och lek. För att titta på media kan du använda kickstand och placera telefonen på ett bord eller någon plan yta.

USP: Skydd i två lager

Kolla in på Amazon

3. Bomea

Välj det här vintage fodralet från Bomea för att ge din smartphone fullständig vård och bära den med optimal lätthet. Den horisontella påsen är konstruerad med PU-läder av högsta kvalitet. Med den raffinerade designen och det slitstarka materialet kan den hålla länge.

Med bältesklämman kan du fästa din enhet säkert på bältet. Det finns ytterligare öglor för extra säkerhet. Dessutom kan den passa din enhet även med ett tunt fodral.

USP: Premium PU-läder

Kolla in på Amazon

4. CASE FORCE Velocity Series

CASE FORCE har den stötdämpande designen för att säkerställa att din smartphone enkelt kommer ut som segrande även från otäcka stötar. Det hårda utsidan kan hantera droppar, medan det mjuka inre lagret av silikon säkerställer att repen förblir i schack.

Bortsett från att låta dig fästa din enhet säkert på ett bälte eller väska, gör hölstret också admiralty rollen som stativ så att du kan titta på media i önskad vinkel. Det finns en logotyputskärning på baksidan som gör det möjligt för varumärket att känna sin närvaro. Ännu bättre, det här tunga fodralet finns i många färger.

USP: Multifunktionellt kickstand

Kolla in på Amazon

5. Kingsource

Kingsource horisontella påse är signaturkomforten! Tillverkad av högkvalitativt läder, det är för människor som är av raffinerad design. Den mjuka inredningen tillåter inte stötskador på din smartphone.

Metallklämma gör att du fäster påsen perfekt på ditt bälte. Magnetförslutning fäster väskan ordentligt; därmed hålla din telefon säkert inne. Det finns ett par extra bältesöglor för ökad säkerhet.

USP: Design med låg profil

Kolla in på Amazon

6. Trianium Duranium-serien

Gå till ett extremt robust fodral för att erbjuda din kompromisslösa skydd mot din smartphone mot oavsiktliga fall! Trianium Duranium-serien är vad du ska använda för att inte bara bära din enhet med största lätthet och också ge den den kompletta skärmen för att överleva eventuella stötar. Med den tvåtonade färgdesignen ser bälthylsan riktigt imponerande ut. Logotyputskärningen låter dig flagga märket i stil.

Medan det mjuka gummerade interiören skyddar din enhet från grunden, tål den solida utsidan av polykarbonatmaterial slag. Metallbakplattan ger konstruktionen mer styrka.

Den dubbla strukturen i kombination med det högkvalitativa materialet gör att fodralet håller länge.

USP: Gummierad interiör

Kolla in på Amazon

7. Debinera

Den verkliga kärnan i Debin-bältehölsterpåsen ligger i enkelhet och förmågan att låta dig bära din smartphone med önskad komfort. Den vertikala läderpåsen görs lättare med det mjuka lädret. Med det snygga utförandet har den en klassisk design.

Det mjuka foderets inre motstår skrapa; erbjuda det skydd som krävs för din smartphone för att överleva fall. Med den magnetiska förslutningen kan du stänga och öppna fodralet stadigt.

USP: Stötdämpande design

Kolla in på Amazon

8. eSellerBox

Presentera din iPhone ett pålitligt tungt skal för att bekämpa även fula stötar med élan. ESellerBox har tre lager hölje och är tillverkat för att ge din smartphone ett allroundskydd. Hörnvakterna stärker dess konstruktion ytterligare.

360 ° roterande bältesklämhölster justeras sömlöst för att hålla din enhet intakt. Dessutom spelar hölstret också rollen som ett praktiskt kickstand för att få dina videoklipp liv.

Uttalade knappar erbjuder taktil feedback, vilket gör det lättare att klicka. Det är inte allt; den levereras med skärmskyddet för att skydda pekskärmen.

USP: Helt justerbart hölster

Kolla in på Amazon

9. Galaxy Wireless

Vad som gör Galaxy Wireless bältesklämhölster till en märkbar kostym för din smartphone är den minimalistiska designen. Med den gummerade strukturen känns väskan väldigt bekväm att hålla. De förstärkta hörnen gör att fodralet tål stötar.

Du kan justera vridbart hölsterklämma enligt bekvämlighet. Kickstanden är alltid redo att leva upp din medieupplevelse. Exakta utskärningar och lyhörd knappar säkerställer att du har problemfri tid när du använder detta skyddshölje.

USP: Smal profil

Kolla in på Amazon

10. Zizo Bolt-serien

Om du vill hålla din smartphone skyddad vid alla risker, ge inte Zizo Bolt Series. Det kanske inte har en tilltalande design men när det gäller att vara en pålitlig försvarare för iPhone 8 Plus; det är precis där uppe med de allra bästa.

Pansrad av en bunnsolid struktur ger den ett pålitligt skydd mot droppar. Bältesklämhölster gör ett utmärkt jobb med att hålla din smartphone på plats. Du kan använda kickstanden för att få en bättre betraktningsvinkel.

Med 9H-hårdheten har pekskärmen extra skydd mot skrapning. Ännu bättre, Bolt Series-fodral finns i flera färger.

USP: exceptionellt skyddande

Kolla in på Amazon

11. Aduro

Aduro har bemästrat konsten att tillverka högkvalitativa bältesklämfodral för iPhones. Detta hölsterfodral är exklusivt tillverkat för iPhone 8 Plus. Bältesfästen är kända för skydd och bekvämlighet. Aduros fodral har en förstklassig gummerad struktur för extra skydd.

För enkelhets skull finns det ett inbyggt stativ för handsfree-visning av media. Det anmärkningsvärda är att du kan placera din mobil i vertikalt och horisontellt läge med hjälp av kickstand. En annan viktig funktion är bältesklämman du kan stoppa i bältet.

USP: Den robusta låsmekanismen

Kolla in på Amazon

12. LongRise

Detta fall från LongRise har bedrägligt utseende. En kortfattad blick får dig att tro att det är ett enkelt stötfångarhölje. När du tittar närmare kommer du att få veta att det är ett bältesklämhus som är robust byggt av en hybrid kraftig inbunden.

Det stötsäkra fodralet har tre lager skydd med ett inbyggt skärmskydd. Bältesklämhöljet tål repor, droppar, stötar och stötar. Du kan förvandla bältesklämman till en kickstand för att visa media på den stora skärmen på din iPhone 8 Plus.

USP: Inbyggt skärmskydd

Kolla in på Amazon

Det är det för nu! Hoppas att du gillade att navigera genom denna toppkollektion.

Vad är din favorit?

Vilket av de här hölshöljen har du valt för att bära din smartphone bekvämare?

Du bör inte missa:

 • Bästa iPhone 8 Plus-fodral
 • Plånboksfodral för iPhone 8 Plus
 • Bästa iPhone 8 Plus smala fodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found