Blogg

Bästa iPhone 6 Plus Flip-fodral 2021

Mer än dina nära och kära älskar du din iPhone 6 Plus, och därför brukar du ta extra hand om din smartphone. När det handlar om vård kan ingenting hindra dig från att köpa det bästa skyddet för din iPhone 6 Plus. Och vi vet att när du är ute efter något, menar du det bästa. Här är en samling av iPhone 6 Plus Flip-fodral; kolla in de bästa funktionerna, priserna, färgerna och designen av iPhone 6 Plus Flip-fodral. Fatta ett smart beslut nu!

1. Lupa

Uppskatta utsökt hantverk, elegant struktur och mjuk känsla i detta klassiska Lupa-fodral till din iPhone 6 Plus. Den klassiska stilen är ganska tydlig i sin handgjorda rendering. För underhållningsfreaks har detta fodral ett justerbart stativ för att se videor och läsa e-böcker under långa timmar.

Få tillgång till alla portar, kontroller, sensorer, kameror, högtalare och knappar utan problem eftersom detta fall har exakta skärningar, öppningar och oklanderlig design. Andra funktioner inkluderar tre kortplatser för att lagra identitets- och kredit- / bankkort, retrostil, mjukt handtagskänsla och sammetslen struktur.

USP: Kornläder av hög kvalitet

Kolla in på Amazon

2. Hilda

Detta Hilda iPhone 6 Plus-fodral är en kvinnasak. Med tanke på dess feminina färger och söt design är det tydligt att fodralet är avsett för unga kvinnor och yngre flickor. Men män kan alltid köpa en till sina damer.

Fodralet är tillverkat av högkvalitativt material som ger din telefon skydd mot repor, damm och stötar. En av de uppenbara funktionerna i detta fall är dess tre kortplatser för att lagra kort och en vertikal kortplats för att hålla valuta.

Skalet är användarvänligt eftersom det är ganska enkelt att installera och ta bort din iPhone 6 Plus. Noggrannhet har tagits när du skapar fodralet eftersom du enkelt kan ansluta laddningskabel, handsfree och andra ledningar i respektive kontakter.

USP: Sofistikerad design

Kolla in på Amazon

3. MTRONX

MTRONX är ett ganska enkelt fodral för iPhone 6 / 6s Plus. Premium PU-läder med snygg handgjord design gör det till ett fint par för din phablet. Tack vare det mjuka innerfodret kan flipfodralet motstå repor och även absorbera stötar.

Med det öppna fönstret kan du kolla in de senaste varningarna. Den magnetiska förslutningen gör att du kan stänga locket säkert. Dessutom skyddar det hårda skalet enheten exakt från normala fall och stötar. Slutligen kommer MTRONX i fyra olika färgalternativ.

USP: Smal profil

Kolla in på Amazon

4. Belemay

Om du vill presentera ett vintage flipfodral i läder till din smartphone, skulle Belemay vara värt en chans. Det äkta kohudskinnet har en imponerande handgjord design.

Den stora kontantfickan och flera kortplatser gör Belemay till ett komplett plånboksöverdrag. Dessutom är stativfunktionen alltid där för att stärka din FaceTime.

Med TPU-höljet kan detta flipfodral också absorbera stötar. När vi pratar om färgalternativ finns den i svart, blått och kaffebrunt.

USP: Snygg design

Kolla in på Amazon

5. Nouske

Detta erbjudande från Nouske har ett minimalistiskt utseende. Den har PU läder exteriör som känns väldigt bekväm att ta på. Tack vare närvaron av TPU-hölje kan flipfodralet tåla mindre slag.

Det öppna fönstret gör det till ett användbart fall, så att du enkelt kan ta en titt på de senaste varningarna och acceptera inkommande samtal. Du kan också använda frontluckan för att placera din iPhone i perfekt riktning för en bekväm tittarupplevelse. Dessutom finns Nouske-locket i sex attraktiva färger som marinblått, rosaguld, svart och mer.

USP: Minimalistisk design

Kolla in på Amazon

6. WenBelle Blazers-serien

Om du föredrar lågprofildesign skulle WenBelle Blazers Series vara ett av de bättre alternativen för din smartphone. Väskan är handgjord av konstläder och har ett slagtåligt hölje. Du kan lita på det här flipskyddet för att ge det grundläggande skyddet till din smartphone.

Alternativet att lagra upp till tre kort och även lite kontanter i specialfacket gör det till en säker satsning för regelbunden användning. Du kan också få ut det mesta av kickstand-funktionen för att komma ikapp med dina roliga videor handsfree. Dessutom är blå, brun och grå tre imponerande färgvarianter.

USP: Design med låg profil

Kolla in på Amazon

7. SHIELDON

Jag gillar SHIELDONs bokformade design. Det högkvalitativa kohudskinnet har märkbart hantverk. Och med läderstrukturen känns omslaget greppigt.

Den medföljande PC-interiören ger konstruktionen möjlighet att överleva stötar och skyddar även phablet från fula repor. Det finns tre kortplatser och en dold pock inuti omslaget. Du kommer också att dubbla framsidan för att ge dig lite vila till din handflata och njuta av media på ett bekvämare sätt.

USP: Anmärkningsvärd bokformad design

Kolla in på Amazon

8. FYY

FYY är ett enkelt snyggt flipskydd som ska leva upp till din grundläggande efterfrågan. Det mjuka PU-lädret ger ett säkert grepp och ger det också ett lite sofistikerat utseende. Fodralet håller din iPhone säkert och absorberar också normal chock. Därför har din smartphone tillförlitligt skydd mot stötar och nötning.

Det tunna flipfodralet har tre kortplatser och ett fack för förvaring av lite pengar. Bortsett från det är det tillgängligt i en mängd färgalternativ.

USP: Premium PU-läder

Kolla in på Amazon

9. HOOMIL

Som ett flip-case har HOOMIL imponerat mig mycket. Det har hållit allt enkelt, så att det inte finns någon onödig bulk. Därför kommer du att känna dig bekväm att använda den med din smartphone.

Det högkvalitativa PU-läderytan känns alltid gripande i handflatan. Och den magnetiska förslutningen gör att du kan stänga locket perfekt. Vändskyddet kan motverka regelbundet slitage. Slutligen finns det det enda tillgängliga svarta färgalternativet.

USP: Enkel och elegant design

Kolla in på Amazon

Det är allt, vänner! Detta sammanfattar vårt sortiment av de bästa iPhone 6 Plus-målen 2020.

Din bästa satsning?

Låt oss som alltid veta dina tankar om ovanstående sammanfattning. Och glöm inte att berätta om omslaget som verkar ha alla egenskaper för att passa din smartphone.

Du vill också ta en titt på nedanstående tillbehörsuppsättningar:

  • Bästa iPhone 6 / 6s Plus plånboksfodral
  • Bästa iPhone 6 / 6s Plus Clear Case
  • iPhone 6 / 6s Plus Träfodral
  • Bästa iPhone 6 / 6s Plus Slim Cases

Vilket är ditt favoritfodral för iPhone 6 Plus och varför? Dela din feedback i kommentarfältet.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found