Blogg

Ladda ner iOS 13 bakgrundsbilder

Strax efter tillkännagivandet av iOS 13 av Apple på WWDC 2019 finns det många entusiaster som försöker få tag på betaversionen. Mycket kommer att förändras i iOS 13 när den släpps eftersom den är full av spännande funktioner. Och många av er glada också om jag inte har fel.

Varje gång en ny iOS släpps missar Apple sällan en chans att ställa ut operativsystemet med bakgrundsbilder. Tja, direkt från ordet går användarna redan på jakt efter iOS 13-bakgrundsbilder. Och varför skulle de inte göra det? Deras underbara iPhone förtjänar att få ut det bästa av iOS 13. Designen, upplösningen, texturfärgerna och mycket mer lockar användare att få tag på dessa häpnadsväckande bakgrundsbilder. Är du inte en av dem? Om ja, fortsätt läsa för att veta mer!

För att se till att du får iOS 13-bakgrundsbilder har jag gjort det enkelt genom att lista alla tillgängliga bakgrundsbilder i det här inlägget. I grund och botten finns det 4 nya bakgrundsbilder tillgängliga att ladda ner just nu. Intressant är att dessa bakgrundsbilder har två varianter för varje, mörka och ljusa varianter.

4 färger finns i denna iOS 13 tapet, grön & vit, orange & vit, svart & vit och blå & vit. Dessa bakgrundsbilder har en häpnadsväckande upplösning på 3208 X 3208. Eftersom det här är högupplösta bakgrundsbilder kan den också användas på din iPad, Mac eller till och med Android-smartphones. Här har du!

Ladda ner iOS 13-bakgrundsbilder för iPhone, iPad och Mac

Ladda ner Ljus Bakgrund | Ladda ner mörk bakgrund

Ladda ner Ljus Bakgrund | Ladda ner mörk bakgrund

Ladda ner Ljus Bakgrund | Ladda ner mörk bakgrund

Ladda ner Ljus Bakgrund | Ladda ner mörk bakgrund

Om du har observerat mycket på ovanstående bakgrundsbilder finns det två varianter som jag nämnde tidigare. Ljusvarianten aktiveras när operativsystemet är inställt på ljusläget. Och den mörka varianten börjar spela när den är i mörkt läge.

Om du ser fram emot att ladda ner dessa iOS 13-bakgrundsbilder i något annat operativsystem eller till och med tidigare iOS-versioner kommer du inte att se mörka och ljusa varianteffekter eftersom det bara är för iOS 13. Bara om enheten har 4K-skärm fungerar tapeten bra på dessa enheter, annars kanske du inte får önskat resultat.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found