Blogg

Bästa iPhone 6, 7, 8 ärmar / påsar 2021

Att få fodral i läder, trä eller kisel är inte längre bara för skyddets skull. Det handlar också om mode och prata med din personlighet. Eftersom alla har sådana fall undrar du ändå hur du gör det bästa modeuttalandet och det också inom din budget. Tja, förutom sådana fall finns det attraktiva ärmar och påsar tillgängliga för din iPhone 6 på marknaden, och du måste välja den som bäst passar din personlighet. Kolla vår lista med 10 bästa iPhone 8, iPhone 7 och iPhone 6 ärmar / påsar, så kommer du att bli förvånad över de otaliga möjligheterna att göra ett anmärkningsvärt modeuttalande.

1. Modos

Den syntetiska skinnhylsan från Modos är ett stiluttal i sig. Den här skyddar inte bara din iPhone, men den lämnar också en inverkan vart du än bär den i dina händer. Att vara bara en enkel ärm, det finns inga extra funktioner förutom dess skönhet.

Produkten kommer främst attrahera proffs och företagsledare. Sammanfattningsvis får du också tre livfulla färgalternativ för att skilja dig från mängden. Och ja, ärmen passar inte iPhone i något fall.

USP: Executive design

Kolla in på Amazon

2. Dockem läderhylsa

Den här mörkbruna ärmen är gjord av syntetiskt läder och ger ett bra skydd för din telefon och pryder ett professionellt utseende. Ärmen har en ren design och är tålig också. Välj Dockem-läderhylsa om du letar efter en professionell läderhylsa till överkomlig prissättning.

USP: Ultratunt läder

Kolla in på Amazon

3. Dockem plånboksfodral

När det gäller ärmar för iPhone är Dockem namnet som de flesta av oss kommer att leta efter. Denna plånboksfodral för iPhone 6, 7 och 8 är gjord av syntetiskt vintageläder. Den har också en plånboksfunktion, där du kan lagra 2 av dina kort för enkelhets skull.

Den finns i två färger - svart och brunt. Även om jag personligen gillade den bruna, men du kanske också tittar på den svarta. Slutligen kan hylsan vara användbar med ett mycket tunt fodral på din iPhone.

USP: Plånboksfunktion

Kolla in på Amazon

4. LYCKLARE STUDIO

Upplev känslan av äkta läder i dina händer genom att få en skräddarsydd ärm från Happer Studio. Det är ett familjeföretag som tillverkar ärmar till iPhone efter att du beställt dem. Du kan också be om att lägga till din logotyp eller text om du vill.

Företaget använder äkta italienskt läder av högsta kvalitet, och deras fodral är exakta för att passa iPhone. Så du kan inte ha ett fodral när du använder ärmen. Överlägset är detta en av de bästa iPhone-ärmarna på listan.

USP: Handgjord med italienskt läder

Kolla in på Amazon

5. Dockem Executive-ärm

Denna ärm från Dockem är tillverkad av högkvalitativt syntetiskt läder, men det känns lika slät som ull. Hylsan skyddar din iPhone effektivt från damm, smuts, repor och mindre stötar och fall.

Ärmens övergripande design är otroligt tunn och ger knappast någon volym. Det ser både professionellt och attraktivt ut. Slutligen finns det också två färgval som passar dina önskemål.

USP: Snyggt utseende

Kolla in på Amazon

6. fitBAG

Om läder eller syntetläder är något som du inte gillar, har fitBAG en ärm designad av tyg. Den är exakt gjord för iPhone 7, 6 och 6s, och den passar inte ens med det tunnaste fodralet. Interiören har ett mikrofiberfoder som är skonsamt mot skärmen och inte repar.

Hylsan är helt handsydd och därmed perfekt passform. Den tillverkas i Tyskland och kvaliteten på produkten är verkligen premium. Slutligen finns det ett brett utbud av färgval.

USP: Premiumkvalitet

Kolla in på Amazon

7. Makyn

Om syntet eller äkta läder inte är av ditt intresse, är Makyns ärm något du kanske gillar. Den är gjord av bomullsliknande material och det har visat sig hygieniskt att använda det på lång sikt. Hylsan har en knapp som låser sig runt och skyddar din iPhone från damm, smuts och mindre stötar.

Även detta passar bäst för proffs och företagsledare på grund av sin enkla men eleganta design. Slutligen levereras den med en sladdorganisator för din USB-kabel eller hörlurar.

USP: Cord-arrangör ingår

Kolla in på Amazon

8. Debin

Debin har en raffinerad design som gör den till en professionell kostym för din smartphone. Läderhylsan har en mjuk insida för att skydda enheten från stötar och skrapor.

Det har tillräckligt med utrymme för att låta dig sätta din iPhone med ett tunt fodral. Det finns ytterligare två bältesöglor och magnetisk stängning på framsidan så att du kan bära din enhet säkert.

USP: Snygg design

Kolla in på Amazon

9. eBuyMore

EBuyMore-påsen har enkel design, men den är extremt funktionell, flexibel och snygg. Du kan enkelt skjuta telefonen in och ut ur den här svarta påsen. Påsens mun förblir öppen hela tiden, eftersom det inte finns något fästelement för att stänga det.

Den stötdämpande påsen skyddar din telefon från stötar och droppar. Dessutom skyddar den här ärmen din iPhone från stötar och repor. Det ger dig en bekväm känsla när du håller fodralet i dina händer.

USP: Enkel men ändå funktionell

Kolla in på Amazon

10. Yuzihan

Yuzihan tar med en omfattande skyddspåse för dina iPhones. Hölsterhylsan är gjord av äkta läder och skapar därför ett fantastiskt intryck av dig. En slående egenskap hos denna påse är att du kan placera din iPhone förpackad i ett OtterBox- eller Lifeproof-fodral eller ett batterifodral.

Använd dess magnetiska förslutning och sätt sedan in bältet genom öglorna. Du kan sedan bära bältet och bära telefonen med dig vart du än reser.

USP: Magnetisk förslutning

Kolla in på Amazon

11. Stronden

Stronden tar med en omfattande skyddspåse för dina iPhones. Hölsterhylsan är gjord av läder och skapar därför ett fantastiskt intryck av dig. En slående egenskap hos denna påse är att du kan placera din iPhone förpackad i ett OtterBox- eller Lifeproof-fodral eller ett batterifodral.

Använd dess magnetiska förslutning och sätt sedan in bältet genom öglorna. Du kan sedan bära bältet och bära telefonen med dig vart du än reser.

USP: Magnetisk förslutning

Kolla in på Amazon

12. Hwin

En av de bästa funktionerna i denna iPhone-fodral är att du kan ladda din iPhone utan att ta den ur påsen. Titta på de exakta utskärningarna som gör att du kan komma åt USB-kortplatsen på din iPhone. Denna ärm är gjord av premium äkta läder och mikrofiberfoder.

Hwin har gjort alla uppriktiga ansträngningar för att noggrant behandla detta ärende med exakt utklipp. Detta gör att du enkelt kan komma åt laddning och mikrofoner. Tack vare dess mjuka läderfoder kan du glida in och ut på din iPhone och skydda din iPhone.

USP: Smal och lätt design

Kolla in på Amazon

13. LYCKLARE STUDIO

Upplev den vintage och kungliga känslan av äkta läder med Happer Studios handgjorda ärmar. Du behöver inte hålla i ärmen för att känna dess högsta kvalitet; utseende är tillräckligt för det. Ärmen har en liten ficka för kort eller kontanter.

Utöver det kan du också begära att anpassa hylsan med dina initialer, namn eller logotyp. Sammantaget är det en av de bästa läderhylsorna för din iPhone. Slutligen finns det också några färgval.

USP: Premiumkvalitet

Kolla in på Amazon

Det är allt, folkens!

Vad är ditt val?

Ärmar och påsar är de bekvämaste tillbehören för iPhones. Till skillnad från traditionella fodral och fodral finns ärmar i olika utföranden, och det är den här produktens skönhet. Du kan använda olika påsar varje dag och imponera på dina vänner och kollegor.

Relaterade inlägg:

  • Bästa iPhone 8 Folio-fodral
  • iPhone 8 vattentäta fodral
  • Bästa iPhone 8 röda fodral
  • Bästa iPhone 8 bältesklämfodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found