Blogg

Bästa Mac-appar för att skapa GIF 2021

GIF har fått en enorm vurm idag! Jag älskar att dela dem med mina vänner för att uttrycka olika nyanser av känslor. Bortsett från det kan de också användas för marknadsföring av varumärken och produkter. Du kan till exempel markera dina nyckelprodukter, simulera produktdemos och uppmärksamma uppmaningar till handlingar. Vill du komma i handling direkt? Titta igenom den här exklusiva uppsättningen av de bästa apparna för att skapa GIF-filer på Mac för att ta din förkärlek för de roliga bilderna till en helt ny nivå.

Det finns många sätt att vara kreativa med animerade GIF-filer. Du kan skapa memes, spela in videor eller bilder och konvertera dem till roliga GIF-filer. Med hjälp av ett antal redigeringsverktyg kommer du att kunna ge dina komiska bilder ett önskat utseende. Ser du fram emot att utforska de bästa GIF-skaparapparna för Mac? Låt mig också följa med dig!

Bästa appar för att skapa GIF på Mac

1. Giphy Capture

Giphy Capture är den enklaste men kraftfulla appen. Om du vill skapa en kort och söt animerad GIF då kan du definitivt gå med den här appen. Det hjälper dig att spela in videor / bilder i upp till 30 sekunder.

Giphy Capture erbjuder superlätta redigeringsfunktioner. Välj valfri slinga och anpassa den till ramen. Dessutom kan du ge animerade bildtexter för att lägga till stil till din GIF. Detta kommer att göra din GIF mer uppmärksam.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. CloudApp

CloudApp utför exakt vad den säger. Att skapa GIF med det är väldigt enkelt. Det enkla gränssnittet låter dig konvertera videoklipp och antecknade bilder till otroliga GIF-filer.

CloudApp låter dig ändra storlek, ramfördröjning, sekvens, effekter och mer. När du har skapat GIF-filer sparar du den på din Mac. Senare dela de vackra GIF: erna på onlineplattformar.

Pris: Gratis (CloudApp Pro varje månad - $ 8,99)

Ladda ner

3. GIF-tangentbord

Enkelt uttryckt, "GIF Keyboard" har du helt täckt med ett brett utbud av GIF som reaktioner, musik, roligt och mer. Du kan bläddra igenom hela samlingen och välja de som verkar perfekta för ditt meddelande. Åh ja, den har också massor av trendiga GIF-filer så att din meddelandetid förblir i toppväxeln.

Du kan använda appen för att spara dina favorit-GIF-filer. Om du vill skapa en speciell samling skulle du verkligen uppskatta den här funktionen. Bortsett från det kommer du att kunna använda den med flera appar inklusive iMessage, Slack, Telegram, Facebook, Reddit och mer.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. GIF-bryggeriet

Ta med fantastiska GIF till världen. GIF Brewery är en kraftfull app som konverterar videofiler till otroliga GIF. Du måste göra en skärminspelning eller importera videor. Använd några redigeringsfunktioner.

Ändra storlek, beskära och ställ in bildhastighet - räkna - fördröjning som du vill. För att göra bilderna mer attraktiva kan du använda filter som färg, bildtexter och mer. Din egen GIF är redo att sparas och delas.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. Cinemagraph Pro

Om du letar efter en kraftfull app för att skapa verkligt unika GIF, ta en titt på Cinemagraph Pro. Det gör en full-motion video till en animerad bild. Det ger dig också kontroll och låter dig välja vad som rör sig och vad som inte gör det. Med detta kan du skapa olika typer av GIF, som en med vattenvågor som träffar stranden, men människor på stranden är orörliga.

När du startar appen för första gången går du igenom en imponerande handledning som visar hur du gör det bästa av det. Bortsett från dessa har Cinemagraph Pro flera olika verktyg som tar din bild till nästa nivå. Ge den här en grön signal.

Pris: Gratis (ensam - 4,99 USD)

Ladda ner

6. PicGIF Lite

Gillar du att skapa GIF? Om ja, skulle "PicGIF Lite" vara ett bra komplement till din samling.

Vad jag gillar mycket med den här appen är att det gör det enkelt att skapa GIF-bilder från foton och videor. Eftersom den här appen fungerar med flera bilder och videoformat som JPEG, TIFF, BMP, PNG, TGA, RAW, PIC, MOV, MPEG, MP4, M4V, 3GP, AVI etc kan du enkelt designa GIF-filer.

Du kan ställa in FPS eller ramfördröjning för att finjustera animationshastigheten perfekt och också justera storleken på GIF-filerna. Dessutom låter PicGIF Lite dig också dela din skapelse via iMessage, Tumblr och e-post.

Pris: Gratis

Ladda ner

7. Smart GIF Maker

Smart GIF Maker är en så cool app som hjälper dig att ändra GIF på ett bättre sätt. Smart GIF Maker är byggd med det enkla användargränssnittet och låter dig lägga till / ta bort ramar och foton. Du kan ställa in GIF-slingantal och ramlängd.

Dra och släpp bilder till ramar. Du kan även ändra ordningen på ramarna. När du har sparat kan du exportera eller dela GIF-filer med dina kollegor, vänner och familj.

Pris: Gratis (vattenstämplar - 1,99 USD)

Ladda ner

8. Gifable - GIF-skärminspelare

Med bara tre enkla steg kan du skapa roliga GIF-filer på din Mac, allt tack vare appen Gifable - skärminspelare. Efter att ha klickat på ikonen Gifable och dragit musen över området för att spela in, kommer appen automatiskt att spela in.

Den här appen är ett perfekt verktyg för bloggare, sociala medier, marknadsförare och människor som skapar handledning för följare. Innan du kan dela din skapelse får du chansen att se förhandsgranskningen av GIF. För snabb och enkel kopiering och klistra in kan du använda Urklipp.

Pris: $ 1,99

Ladda ner

9. GIF Live

GIF To Live är en symbol för framsteg. Den är full av avancerade funktioner som hjälper dig att skapa lysande GIF. Du kan enkelt konvertera GIF och video till GIF med några få klick.

Dess innovativa ramarrangör hjälper dig att skapa animeringar direkt från lådan. Du kan dra och släppa animationer enligt ramar. Förutom detta kan du vända animationer och anpassade layouter för att göra det mer personligt. Vill du prova den här specialbyggda appen? Fortsätt, få ut det mesta av dess eleganta funktioner!

Pris: $ 2,99

Ladda ner

10. Ezgif

Till skillnad från ovan listade Mac-appar är Ezgif en online-GIF-omvandlare. Det låter dig gå med grundläggande redigeringar som beskära, ändra storlek, optimera och mer. Du kan till och med dela och slå samman flera GIF-filer i en ram.

Du kan fånga upp till 400 foton och videor för att skapa GIF. Appen har en filstorleksgräns på 30 MB. Du kommer dock inte att kunna vara värd för bilder eller videoklipp, se till att du laddar ner GIF-filer när de är förberedda.

Pris: Gratis

Försök

Det är allt, kompis!

Över till dig!

Har du gillat dessa finaste GIF-skapare-appar för Mac? Får jag veta namnet på appar som kommer att leva upp din meddelandetid? Berätta gärna deras namn och de funktioner du har gillat i dem.

Om du har gillat det här inlägget:

  • Bästa Mac-appar för att skapa GIF-fil
  • Bästa Emoji-appar för iPhone
  • Så här skickar du livefoton som GIF på iPhone
  • Så här skickar du GIF-filer i iMessage på iPhone
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found