Blogg

Hur man anpassar iPhone-appikoner

Jag har alltid gillat att anpassa appikoner på min iPhone. Det är ett trevligt sätt att lägga till lite personlig touch på din enhet. Nu har det blivit enklare att ändra utseendet på appikoner på iOS-enheter tack vare några eleganta plattformar som iSkin.

Det låter dig enkelt installera temaprogram på din iOS-enhet. Den har utvecklats för att fungera med iPhone, iPad och iPod som kör iOS 7 eller senare och är tillgänglig gratis.

Intressant nog lägger det bara till appikonerna på enhetens startskärm och ersätter inte de befintliga. Därför måste du lägga alla dina lagerappar i en mapp för att dölja dem när iSkin har lagt till genvägar till din startskärm. Låter intressant? Låt mig visa hur det fungerar på rätt sätt!

Hur man installerar temaproikoner på iPhone och iPad

Steg 1. Starta Safari på din iOS-enhet du vill tema. Och besök iSkins webbsida.

Steg 2. Därefter måste du rulla ner och klicka på Bläddra bland alla teman under Installera iOS-teman.

Steg 3. Nu kommer du att se många teman. Välj den du vill ha. Vi ska välja Material Black.

Steg 4. Rulla sedan ner och tryck på Programikoner under Installera tema för att tematisera dina favoritappar på startskärmen.

Steg 5. Bläddra ner igen. Du kommer att se listan över appikoner under Visa snabba åtgärder. Du kommer att se de anpassade appikonerna för flera populära appar som Facebook, Instagram. Tryck på var och en av appikonerna du vill teman.

Obs! Du kan också byta namn på appikonen. För att göra det, tryck bara på textfältet, som finns till höger om appikonen.

Steg 6. När du har valt appikonerna, bläddra ner och tryck på Generera tema.

Steg 7. Nu visas en popup som säger ”Den här webbplatsen försöker öppna Inställningar för att visa en konfigurationsprofil. Vill du tillåta detta? ” Tryck på Tillåt.

Steg 8. Klicka sedan på Installera. Du får en varning: Profilen är inte signerad. Ignorera varningen och tryck på Installera längst upp till höger.

Steg 9. I popup-fönstret trycker du på Installera igen.

Steg 9. Klicka slutligen på Klar i det övre högra hörnet för att avsluta.

Steg # 10. Efter att processen har slutförts, gå till enhetens startskärm och kolla in den sista sidan - alla dina appikoner med tema är bländande för att stjäla ditt hjärta!

Det är allt folk!

Din ta!

Gillar du att anpassa din iPhone? Om ja, låt oss veta vad din bästa metod är för att ge din enhet ett annat utseende.

När vi pratar om anpassning skulle jag rekommendera att du tittar på dessa topp iPhone-appar som låter dig förändra utseendet på apparna på din enhet.

Du kanske vill titta på: 

  • Så här ändrar du appikoner i iOS 14 på iPhone
  • Bästa iOS 14-appikonpaket för iPhone och iPad
  • Hur man tar bort eller döljer iMessage App-låda
  • Hur man undviker problem med inbränning på iPhone X
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found