Blogg

Hur man skriver fet, kursiv, genomträngning i WhatsApp på iPhone

WhatsApp erbjuder några textformateringsalternativ på iPhone, Android och till och med webbversionen. Det låter dig förbättra textmeddelandet med fetstil, kursiv, monospace och genomstrykning. Detta är särskilt användbart när du skriver ett långt meddelande. Du kan markera genom att göra några ord fet eller göra rubriker med det. På samma sätt hjälper kursiv och genomstrykning dig att leva upp och krydda konversationen. Så öppna appen och låt mig visa dig hur du skapar WhatsApp-meddelanden med dessa textstilar.

  • Hur man skriver fetstil i WhatsApp
  • Hur man skriver kursiv i WhatsApp
  • Hur man skriver genomstrykning i WhatsApp
  • Hur man skriver Monospace i WhatsApp
  • Kan jag inaktivera WhatsApp-formateringsstilar?
  • Kan jag använda formateringsstilar i WhatsApp Mac och Windows App eller WhatsApp Web?
  • Finns det ett ytterligare sätt att formatera WhatsApp-meddelanden?

Hur man skriver fetstil i WhatsApp

För att skriva i fetstil, sätt in en asterisk (stjärna *) i början och slutet av ett ord, en mening eller ett stycke. Om du till exempel skriver iGeeksBlog som * iGeeksBlog * i WhatsApp blir det automatiskt fetstil. Om du ger ett radutrymme måste du infoga stjärnan i slutet och börja igen.

Hur man skriver kursiv i WhatsApp

För att skriva kursiv, sätt in en understrykning (_) i början och slutet av ett ord, en mening eller ett stycke. För att till exempel skriva iGeeksBlog i kursiv stil på WhatsApp, skriv det som _iGeeksBlog_ Upprepa processen om du anger ett radavstånd mellan ord eller meningar.

Hur man skriver genomstrykning i WhatsApp

För att gå igenom ett ord, en mening eller ett stycke, sätt in en tilde (ungefärligt tecken ~) i början och slutet . För att till exempel sticka igenom ordet iGeeksBlog på WhatsApp, skriv det som ~ iGeeksBlog ~ Det kommer att visas som iGeeksBlog

Hur man skriver Monospace i WhatsApp

För att formatera ditt meddelande med monospace, placera tre backticks i början och slutet. Till exempel ```iGeeksBlog```Obs: För att skriva baklängescitationstecken på iPhone, lång tryck på enkelt citattecken nyckel. (')

Kan jag inaktivera WhatsApp-formateringsstilar?

Nej, du kan inte inaktivera det. Som ett resultat är en intressant sak att notera att om du skriver 5 stjärnmärken (asterisk) tillsammans (*****) och trycker på skicka-knappen blir den automatiskt 3 stjärnor ( * **). De första och tredje kommer att användas för att göra den andra stjärnan fet!

Kan jag använda formateringsstilar i WhatsApp Mac och Windows App eller WhatsApp Web?

Ja. Du kan använda dem. Till skillnad från iOS- och Android-appen ser du dock inte formateringen i realtid. Men när du väl har lagt de önskade tecknen på rätt sätt och tryckt på skicka-knappen formateras meddelandet.

Finns det ett ytterligare sätt att formatera WhatsApp-meddelanden?

Ja. På Android och iPhone kan du välja text , mening eller stycke som du normalt gör. Därefter kan du välja formateringsalternativ . WhatsApp-appen infogar automatiskt tecknen och formaterar texten. Det här alternativet är dock inte tillgängligt på datorn. På WhatsApp för Mac försökte jag välja de skrivna orden och tryckte på Command + B. Men texten var inte formaterad. Det är allt!

Loggar ut…

Så här kan du liva upp din WhatsApp-konversation. Även om iMessage har tagit nästa steg genom att erbjuda bubbla- och helskärmseffekter fortsätter miljoner världen över att älska WhatsApp. Det är därför även år 2020 är det nummer ett på vår lista över iMessage-alternativ. Slutligen, om du har meningsfulla konversationer på WhatsApp, se till att du vet hur du säkerhetskopierar dem till iCloud.

Du måste vilja läsa:

  • WhatsApp Ny integritetspolicy 2021 | Que - Ans!
  • WhatsApp videosamtal fungerar inte på iPhone?
  • Coola WhatsApp Tips och tricks för iPhone
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found