Blogg

Bästa Comic Book Reader-appar för iPhone och iPad 2021

Har du en förkärlek för att läsa serietidningar? Om ja, har vi täckt dig av de bästa apparna för serietidningsläsare så att du kan uppleva skådespelet "Iron Man", The Avengers, X-Men och mer. Vad som gör dessa komiska läsare-appar unika är möjligheten att erbjuda en oöverträffad komisk läsupplevelse. De stöder de flesta komiska format och låter dig organisera dina serier så mycket som möjligt. Dessutom kan du till och med finjustera dem så att de passar ditt bästa intresse!

1. Avsnitt ft Pitch Perfect

Episode ft Pitch Perfect är en idealisk app för att läsa interaktiva och visuella berättelser. Med den enorma katalogen med mer än 35 000 berättelser med alla genrer som romantik, fantasi, komedi med mera, håller det ditt intresse för att läsa något direkt från lådan vid liv.

De interaktiva berättelserna ger dig en stor chans att leva ditt liv precis som du vill och ha önskad framgång. Som kan du välja din väg till kärlek, popularitet och mer. Hitta en underbar kvinna eller en super stilig kille för att bli kär. Det är inte allt; det finns många mysterier att upptäcka och faror som du behöver möta för att uppnå ditt mål.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Wattpad

Wattpad är en enda plattform för att läsa alla typer av böcker och intressanta historier. Baserat på vad som kommer igång kan du utforska flera saker som mysterium, komedi, action, fiktion, science fiction, romantik, äventyr, fantasi och mer.

Du kan enkelt spara artiklar för att läsa dem offline. Med möjligheten att synkronisera ditt konto kommer du att kunna hämta från var du slutade på någon av dina iOS-enheter. Viktigast av allt, du kan direkt ansluta till författare och andra läsare och dela din erfarenhet eller diskutera.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. comiXology

comiXology är en av de bästa apparna för komiska läsare. Med den här appen kommer du att läsa Kindle-serier, grafiska romaner och Magna-köp. Det massiva biblioteket har massor av Marvel-serier, bildserier, DC-serier. Du kan också söka efter och lägga till dina favoritböcker i önskelistan. Om du vill göra din komiska läsning mer härlig, bör du inte se bortom comiXology.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. iComics

iComics är utformad för att vara en högklassig komisk läserapp. Den är kompatibel med de flesta komiska format som ZIP, CBZ, RAR, CBR, 7ZIP, CB7, TAR, CBT, LZH, LHA, EPUB, PDF. Den har en skjutreglage som gör att du enkelt kan flytta från en serie till en annan. Du kan dela upp extra breda sidor för att göra läsningen lite enklare. Du har möjlighet att dela, mejla och till och med spara enskilda sidor.

Pris: $ 1,99

Ladda ner

5. Chunky Comic Reader

Den här är en komplett serietidningsläsarapp. Det är mycket användarvänligt och lätt att använda. Med den super praktiska uppskalningsfunktionen får det även serier med låg upplösning att se snygga ut. Den har automatisk kontrast / ton som fixar gula sidor såväl som blekt bläck. Det finns ett självorganiserande bibliotek som håller alla dina saker i perfekt ordning.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. Marvel Unlimited Comics

Med Marvel Unlimited Comics får du tillgång till ett stort bibliotek med mer än 17 000 digitala serier. Även om du inte är ansluten till mobil eller Wi-Fi kan du läsa upp till 12 problem offline. Den innehåller några berömda Marvel-serier, inklusive Spider-Man, The Avengers, Iron Man, Captain America, Hulk, X-Men och mer. Det låter dig förhandsgranska alla nummer i arkivet och läsa några utvalda problem om du inte är registrerad.

Pris: Gratis

Ladda ner

7. Madefire Comics & Motion Books

Sist men inte minst, "Madefire Comics & Motion Books" är en av de mest bedårande serietidningsläsarapparna för iOS. Med synkroniserade ljudeffekter, musik och 360 panoramautsikt erbjuder det en fantastisk läsupplevelse.

Från Batman, Superman, Star Trek till Dark Horse var det fullpackat med allt som kan grundligt underhålla dig. Eftersom de nya versionerna läggs till varje vecka kommer du aldrig att bli uttråkad och har alltid många alternativ att utforska. Du kan bläddra bland nya tryckta serietitlar från kända förlag i butikens utskriftsböcker och snabbt köpa den du älskar via köp i appen.

Pris: Gratis

Ladda ner

8. Serietidningsläsare: Viewer för Comic

Denna serietidningsläsarapp stödde alla format och ansågs vara bäst för läsning, cb7, cbz, cbr och cbt-serier. Den imponerande designen och det intuitiva användargränssnittet gör att läsa böcker till en fantastisk upplevelse.

Tack vare integrationen med större molntjänster som Google Drive, Dropbox, OneDrive, Box och nätverkstjänster inklusive SMB, FTP, SFTP, DLNA, låter det dig snabbt öppna dokument från alla nätverk eller molntjänster. Sidlayoutalternativ i dokument som en sida, dubbelsida ger mer bekvämlighet. Du kan bokmärka vilken historia som helst för att läsa den senare. Filhanteraren låter dig hålla ditt bibliotek i perfekt ordning.

Pris: Gratis

Ladda ner

9. Comic Zeal Comic Book Reader

"Comic Zeal Comic Book Reader" är funktionsrikt och en perfekt app för att förbättra din serietidningens läsupplevelse. Det låter dig organisera din samling efter önskemål. Som du kan placera serier inuti serier, och med hjälp av avdelare kommer du att kunna hantera långa listor. Det finns också ett alternativ att automatiskt sortera serier i respektive serie. Ännu bättre, det innehåller också ett föräldralås för specifika serier.

Pris: $ 4,99

Ladda ner

10. ComicFlow

Med det smarta gränssnittet ger ComicFlow en oöverträffad läsupplevelse. Den är utrustad för att hantera stora komiska samlingar. Du kan enkelt importera dina favoritserier i bakgrunden. Den stöder cbr-, .cbz- och pdf-filer. Den är kompatibel med den enda iPad.

Pris: Gratis

Ladda ner

Det är allt!

Loggar ut!

Dessa appar för serietidningsläsare utmärker sig genom att låta dig läsa böcker med optimal bekvämlighet. Så, oavsett om du vill läsa science-fiction, romantik eller actionthriller, är dessa CBR-appar klassen ifrån varandra. Har jag saknat någon topp CBR-app för iOS?

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found