Blogg

Bästa iPhone 6 Kickstand-fodral 2021

Efter att ha betalat mycket pengar för att skaffa din nya Apple iPhone 6 är det verkligen klokt att investera några fler dollar för att se till att den är skyddad. Detta behov av skydd har en mycket högre prioritet med iPhone jämfört med billigare telefoner. Att skydda din dyrbara telefon betyder dock inte att fodralet måste se monotont eller endimensionellt ut. Istället finns det många mångfacetterade fodral eller fodral för iPhone 6 tillgängliga på marknaden. Dessa typer av fodral skyddar din telefon, förstärker den, erbjuder extra grepp, skyddar skärmen, fungerar som en plånbok och hjälper dig att njuta av dina personliga eller favoritvideor handsfree med hjälp av Kickstand. Ta en titt på några av de bästa mångsidiga Kickstand-fodralet för iPhone 6.

1. Aduro

Aduro har vunnit lagrar från alla håll. Varumärket har huggit en nisch inom kickstandsfodral eftersom det tillverkar fodral av hög kvalitet av gummerad konsistens. Aduro-fodral med stativ ger skydd och gör det enkelt att ta tag i din iPhone 6.

Detta skalfodral har ett inbyggt kickstand som kan användas för handsfree visning av videor och filmer i stående och liggande läge. Kontrollera hölsterklämman som svänger och har en robust låsmekanism.

USP: Den robusta låsmekanismen

Kolla in på Amazon

2. ZVEdeng

Här är något innovativt för alla iPhone 6-ägare. ZVEdeng har gjort ett fodral med kickstand som också har antidropphandrem. Intressant är att denna handrem blir en kickstand med en enkel justering. Du kan titta på ditt favoritinnehåll i vertikalt och horisontellt läge.

Detta magnetiska fällbara kickstand är exceptionellt bekvämt för att läsa, titta på film / TV, spela spel och surfa på nätet. Glöm inte dina FaceTime-samtal med dina nära och kära. Dess tvåskiktsdesign ger starkt skydd mot fall, stötar, stötar och stötar.

USP: Magnetiskt fällbart kickstand

Kolla in på Amazon

3. Kabel och fodral

Letar du efter ett robust fodral till din iPhone 6? Ta tag i det här slitstarka fodralet med kabel och fodral med tuff hybridskydd. Detta är utan tvekan ett av de bästa designerfodralna för din iPhone 6. En perfekt passform, detta kickstand-fodral är speciellt utformat för ett aktivt liv.

Till skillnad från andra fodral med stativ är det här enkelt att installera och ta bort. Dessutom kan du snabbt komma åt alla viktiga portar, knappar och kontroller på din iPhone 6.

USP: Tuff rustningslåda

Kolla in på Amazon

4. WizGear

WizGear presenterar en fantastisk kombination av kickstand och bältesklämhölster. Medan kickstand-fodralet ger fullt skydd erbjuder hölsterfodralet dig större rörlighet. Du kan ta din iPhone 6 var som helst utan att behöva oroa dig för att bli stulen eller förlorad.

Du kan installera din iPhone på bältesklämhöljet och stoppa höljet i bältet. Gå var som helst. När du tar emot samtal tar du helt enkelt bort höljet för att använda din telefon.

USP: Justerbar bältesklämma

Kolla in på Amazon

5. Korecase

Korecase ger ett kraftigt kickstand-fodral i sju olika färger. Dess inre silikonkärna och halkskydd är lätt att montera och lätta.

Använd det inbyggda kickstanden och njut av dina favoritfilmer och videor handsfree. Din telefon är skyddad mot plötsliga droppar, repor och dingar.

USP: Halkfritt skal

Kolla in på Amazon

6. Spigen Tough Armor S

Spigens Tough Armor S-fodral är utformat för att ge din telefon den ultimata säkerheten från fall, stötar och eventuella externa stötar. Detta fodral består av dubbelskiktsskydd av högkvalitativt polykarbonat och anti-stretch TPU. Trots det dubbla lagret ser inte fodralet ut större.

Väskans bakre ände kommer med en 4-punkts bakskyddskonstruktion som förhindrar polykarbonatskalet genom att sträcka ut det över ytan. TPU-skiktet är utformat med Air Cushion Technology-hörn för att absorbera stötar från kraftiga fall.

Detta dubbla lager fodral har en kortplats där ett kort kan sättas in för att göra det till en dubbelsidig Kickstand, vilket hjälper dig att titta på videor handsfree.

USP: Låsbar skärmskydd

Kolla in på Amazon

7. Pegoo

Pegoos kickstand pryder grönt fluorescerande mönster som fångar din uppmärksamhet. Med detta robusta inre TPU-fodral kommer du att ha ett tätt grepp på din iPhone, som är skyddad mot stötar och stötar.

Titta på videor och filmer utan problem genom att använda det inbyggda kickstanden. Upphöjda kanter och djup utskärning runt kameran skyddar pekskärmen och kameralinsen på din iPhone.

USP: Flexibel och lätt

Kolla in på Amazon

8. L-JUWA

L-JUWA ger dig dubbla fördelar med ett kickstand och ett plånboksfodral. När du öppnar kickstanden ser du en dold kortplats där du kan lagra dina kredit- / bankkort och lite kontanter.

Designen håller kickstandsfodralet smalt. För hållbarhet har L-JUWA använt hårt polykarbonatbaksida med borstad kromdesign. Dessutom finns det flexibelt TPU-innerhud av gummi, som erbjuder två lager droppskydd till din telefon.

USP: Dold kortplats

Kolla in på Amazon

9. Vena

Vena har tillverkat ett iPhone 6-fodral med stativ som är mycket bärbart. Det lägger inte till bulk till din telefon och låter dig glida din enhet i fickorna. Det magnetiska låsstället med flera vinklar gör att du kan titta på videor efter eget val av vinkel och komfort.

Dubbla lager PC och TPU material skyddar din iPhone från rutinmässigt slitage, vilket också innehåller repor och stötar. Venas CornerGuard-teknik absorberar och sprider stötar orsakade av plötsliga fall.

USP: Utmärkt hantverk

Kolla in på Amazon

10. Fetrim

Man tror att kickstand-fodral saknar stil och elegans. Fetrim har krossat denna tro genom att göra detta snygga fodral med modern design. Fetrim har designat detta kickstandsfodral för iPhone 6. Den färgglada tvådelade designen ger din iPhone ett nytt utseende.

Kontrollera det inre TPU-materialet och det hårda PC-materialet som skyddar din telefon från stötar, skador, damm och smuts. Dess 0,5 mm upphöjda läppar på framsidan skyddar telefonens pekskärm från repor.

USP: Samtida design

Kolla in på Amazon

Det är alla vänner!

Summering…

Kickstand-fodral är otroligt robusta till sin natur, och därför bör du aldrig bry dig om skyddet av din iPhone. Fodralets robusta kropp med stativ ger maximal säkerhet från alla hörn och sidor.

Du kanske vill utforska olika andra fall:

  • Bästa iPhone 6 Executive-fodral
  • iPhone 6 Bältesfodral
  • Bästa iPhone 6 plånboksfodral

Vad är ditt favoritfodral för iPhone 6 med stativ? Dela din feedback med oss ​​i kommentarrutan.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found