Blogg

Bästa iPhone 6 och 6 Plus Bluetooth-högtalare 2021

iPhone 6 och 6 Plus-användare är välsignade med några fantastiska tillbehör för att få den bästa användarupplevelsen. Direkt från dockningsstationerna med högtalare till plånboksfodral verkar allt vara precis som pricken över i för iPhone-användare.

Idag ska vi lista de bästa Bluetooth-högtalarna för iPhone 6 och 6 Plus. De som är galen efter musik och inte kan hålla sig borta från den musikaliska världen, är säker på att älska dessa Bluetooth-högtalare. Bortsett från ljudet från dessa högtalare, kommer designen och utseendet att göra dig förvånad. Nu kör vi:

1. Boomer VIVI

Vad sägs om att ha en Bluetooth-högtalare med en subwoofer? Boomer VIVI är det perfekta exemplet på fantastisk design, högt men distorsionsfritt ljud och en subwoofer. Dessutom stöder den också telefonsamtal, FM och en kortläsare, tillsammans med Bluetooth 3.0 + EDR.

Om det inte räcker, har det också ett inbyggt minneschip för uppspelningsfunktion för brytpunkter. LED-lampan vid basen är något som säkert kommer att fånga ögonbollar. Med ett 500 mAh batteri kan den här Bluetooth-högtalaren vara din musikkompis i cirka 4 till 5 timmar. Slutligen finns det två färgalternativ tillgängliga: svart och vitt.

USP: LED-lampor, subwoofer, FM-stöd och kortläsare

Kolla in på Amazon

2. TREBLAB FX100

Om den höga rösten är din grej kommer TREBLAB FX100 att vara din favorithögtalare. Den levererar 360 ° surroundljud för att lysa upp din musiktid. En anmärkningsvärd egenskap hos denna högtalare är att dess ljud inte snedvrids på hög volym.

När det gäller batteritid är FX100 ett odjur tack vare ett solidt batteri. Den är utrustad för att ge upp till 35 timmars speltid som borde vara tillräckligt bra för minst fyra helnattfester.

Det bästa med det är dock möjligheten att arbeta som en kraftbank för din iPhone eller iPad. När det gäller hållbarhet kan den här Bluetooth-högtalaren absorbera även otäcka stötar.

USP: Fungerar som en praktisk powerbank

Kolla in på Amazon

3. Willnorn

Willnorn-högtalare är välsignad med rik ljudkvalitet. Förpackad med 10W dubbla drivrutiner har den möjligheten att erbjuda distorsionsfritt ljud konsekvent.

IPX6 vattentålighet gör det till ett bra alternativ för din strandfest. Med en robust konstruktion tål högtalaren enkelt. Du kan också använda mikrofonen av hög kvalitet för att öka din samtalstid. Dessutom stöds Willnorn av 12 månaders garanti.

USP: 10W dubbla drivrutiner

Kolla in på Amazon

4. Anker Soundcore

Är du på jakt efter en talare som kan spänna dig länge? Välj Anker Soundcore som kan ge upp till 24 timmars speltid till en enda laddning.

Utöver batteriets livslängd är Soundcore utrustad med bedårande ljudkvalitet. Det erbjuder snabb parning och underhåll, en stark anslutning upp till 66 fot. Den droppsäkra konstruktionen gör den mycket hållbar. Ännu bättre, du kan välja den här Bluetooth-högtalaren i tre färger som svart, blått och rött.

USP: 24-timmars speltid

Kolla in på Amazon

5. DOSS Touch

Efter att ha uppnått fyra och en halv stjärnor av mer än 9000 kundrecensioner är DOSS Touch utan tvekan en av de mest anmärkningsvärda Bluetooth-högtalarna. Det som gör det så imponerande är det högupplösta stereoljudet som ger din musik liv. 12W dubbla högdrivrutiner ger den möjlighet att leverera pålitlig prestanda.

Med tillstånd 2, 200 mAh batteri får du upp till 12 timmars speltid. Kompakt design gör att du kan bära högtalaren bekvämt. Det är inte allt; Du kan välja DOSS Touch i fyra färger inklusive blå, svart, röd och vit.

USP: Högupplöst stereoljud

Kolla in på Amazon

6. OontZ-vinkel 3

En Bluetooth-högtalare som är så prisvärt som “OontZ Angle 3” (fyra och en halv stjärnor av nästan 27 000 kundrecensioner) förtjänar att gå in i en exklusiv samling. Det har mycket att erbjuda dig. Och den första kvaliteten som du omedelbart skulle märka i den är det fantastiska ljudet som ger liv åt din musiktid.

Förmågan att leverera upp till 12 timmars speltid gör det till en utmärkt folie för ditt utökade parti. IPX5 gör den både stänksäker och droppskyddad. Åh ja, det finns också en mikrofon för att öka din samtalsupplevelse.

USP: Distorsionsfritt ljud

Kolla in på Amazon

7. Venstar

Venstar Taco Bluetooth-högtalare är designad för mode-framåt unga brigader som älskar att lyssna på ren musik. Stark ljudteknik är kärnan i denna högtalare. Denna trådlösa högtalare är tillverkad med Bluetooth 4.0-teknik och förbättrad ljudkvalitet och drivs av 50 mm-drivrutiner som släpper ut den dynamiska och kristallklara videon. Njut av ostoppbar musikunderhållning i 8 timmar; Dessutom kan du ansluta och styra den här högtalaren med din mobil från 30 fot avstånd.

USP: Inbyggd FM-radio

Kolla in på Amazon

8. LuguLake

LuguLake kommer med en vagga längst ner och låter dig placera din smartphone eller surfplatta i den. Bluetooth 4.0 kommer alltid att vara snabbare när högtalaren är ansluten till enheten för att leverera ljud i en blixt!

Li-ion-batteriet ger en speltid på 10 timmar vilket är mer än tillräckligt för alla musikälskare att spendera dagen. Inget behov av någon PIN-kod för att ansluta den till din smartphone eller surfplatta och du kan göra det på ett avstånd av 10 meter också. Paketet innehåller mikro-USB-kabel, 3,5 mm ljudkabel, bärbar Bluetooth-högtalare och en handbok för att vägleda dig.

USP: Högupplöst ljud

Kolla in på Amazon

# 9. Sony XB10

Det är den imponerande ljudkvaliteten som får “Sony XB10” att slå ut många av sina motsvarigheter. Det skarpa ljudet med extra bas kan göra din musiktid till en tilltalande upplevelse.

Utöver det rika ljudet ser XB10 bedårande ut med en kompakt design. Därför kan du bära den var du vill. Eftersom den trådlösa högtalaren är vattentålig, kommer din roliga tid i naturen inte att hindras.

De 16 timmars batteritid verkar lite mindre. Det bör dock vara mer än bra för ett par utökade fester.

USP: Skarpt ljud med extra bas

Kolla in på Amazon

10. Echo Dot Kids Edition

Vid 49,99 dollar verkar Echo Dot vara en smart affär. Drivs av Alexa, den här smarta högtalaren har massor av godsaker i ärmen.

Förutom att underhålla din musiktid kan den här barnvänliga högtalaren låta dig utföra flera andra saker. Det kan till exempel berätta roliga skämt, läsa historier och också svara på frågor.

Echo Dot filtrerar automatiskt spår från musikströmningstjänster som Spotify och Amazon Music för att hålla bort stötande innehåll. Slutligen ser det ganska lätt ut och kommer i blå, grönt och stansrött.

USP: Drivs av smart Alexa

Kolla in på Amazon

Det är allt, folkens!

Ditt val?

Så vilken Bluetooth-högtalare har visat sig vara lycklig för din iPhone 6? Vi skulle vara glada att veta ditt val.

Du kanske också vill ta en titt på dessa inlägg:

  • Bästa iPhone 6/6 Plus hörlurar
  • Bästa iPhone 6/6 Plus Power Banks
  • iPhone 6/6 Plus Billaddare
  • Bästa iPhone 6/6 Plus bilfästen
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found