Blogg

Bästa Mac Cleaner-appar och programvara 2021

Det jag alltid vill se på min Mac är Speedy Performance. För att förhindra att junkies staplas upp och gör datorn trög, ser jag till att regelbundet eliminera onödiga filer. Att spåra de värdelösa filerna och ta bort dem är dock lite tidskrävande. Det är därför; Jag tar hjälp av den mest betrodda Mac-rengöringsprogramvaran för att snabbt bli av med de överflödiga filerna.

Har du hittat din Mac i snigelfart? Det är hög tid att spåra alla oönskade filer och skjuta ut dem direkt för att inte bara återställa värdefull lagring utan också påskynda datorn. Förutom att rensa bort de värdelösa filerna kan många av dessa verktyg också spela en viktig roll när det gäller att tillhandahålla den nödvändiga skyddet för din personliga information.

# 1. Daisy Disk

"Daisy Disk" har länge varit en av de mest tillförlitliga rengöringsmedlen för Mac-lagring. Det ger en visuell uppdelning av ditt hårddiskutrymme, vilket gör det lite lättare att upptäcka utrymme slöseri. Därför blir det ganska enkelt att fånga och rensa oönskade filer.

En anmärkningsvärd funktion i denna programvara är möjligheten att skanna flera skivor, inte bara exakt utan också snabbt. Med de integrerade QuickLook-funktionerna kan du enkelt förhandsgranska filinnehåll.

Dessutom kan du använda Daisy Disk på flera språk inklusive engelska, franska, tyska, italienska, japanska, polska, ryska, förenklad kinesiska och mer.

Pris: $ 9,99

Ladda ner

# 2. CleanMyMac

“CleanMyMac” är oöverträffad när det gäller att enkelt rensa bort de överflödiga filerna. Denna programvara genomsöker hela ditt system och föreslår att du rensar filerna beroende på deras användbarhet.

Det rekommenderar dig också att ta bort allt värdelöst innehåll som är relaterat till en applikation. Därför behöver du inte spendera mycket tid på att spåra vad som dödar lagringen.

Med bara ett klick kan du ta bort hela onödiga filer inklusive stora e-postbilagor, duplicera foton, cache, etc. och kunna återställa gott om värdefull lagring.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 3. OS Cleaner Master

Efter att ha lagt mina händer på "OS Cleaner Master" och använt det för att enkelt spola bort skräpfilerna kan jag säga att denna Mac-rengörare fungerar bra. Appen låter dig spåra överflödiga data och låter dig bli av med dem snabbt.

Dessutom kan du använda OS Cleaner Master för att hålla ett öga på CPU, lagring och minne. Dra nytta av adware-läkaren för att hitta adware och malware. Håll koll på appinformationen som dess version och storlek.

Kolla in de kraschade apparna och ta reda på brandväggens status. Dessutom har du möjlighet att uppgradera denna Mac-rengörare för att låsa upp flera användbara funktioner som att ta bort bifogade filer, dubbletter och stora filer.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 4. Onyx

Ingen lista över de bästa rengöringsprogramvarorna för Mac skulle vara komplett utan OnyX. Det har varit ett mycket pålitligt och effektivt verktyg för att radera värdelösa filer och hålla datorn rörig.

Du kan använda det här verktyget för att snabbt ta bort alla problematiska filer och mappar som behöver rensas snart. Efter att ha gett det en lång snurr kan jag säga att det kan leva upp till efterfrågan ganska bra.

En anmärkningsvärd egenskap hos denna programvara är noggrannheten med vilken den avslöjar junkies. Det betyder att det finns mindre chans för röran att överleva!

Pris: Gratis

Ladda ner

# 5. Diskinventar X

Disk Inventory X är en lätt mjukvara men mycket effektiv för att bli av med onödiga filer. Det är upp till märket när du skannar skivan och visar användningen i treemap-formatet.

Således kan du titta närmare på alla filer och mappar som inte är användbara. Och när du har spårat de mindre viktiga filerna är det enkelt att ta bort dem alla. Du kommer verkligen att uppskatta dess enkelhet.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 6. MacCleanse

Med “MacCleanse” tittar du på en allt-i-ett-lösning. Denna programvara fungerar med hög skicklighet för att radera olika typer av filer som cachar, tomma loggar, kakor, webbhistorik. Du kommer att kunna hitta värdelösa och gamla filer och rensa dem omedelbart.

MacCleanse levereras med en unik funktion som låter dig direkt ta reda på onödigt innehåll från en respektive app. Programvaran erbjuder också detaljerad information om varje fil den raderas. Dessutom hävdar den att den tar bort filer med det amerikanska försvarsdepartementets säkerhetsnivå.

Pris: $ 19,99

Ladda ner

# 7. EaseUS CleanGenius

Hämta det värdefulla diskutrymmet genom att rensa bort de stora filerna. "EaseUS CleanGenius" kan hålla din Mac rörfri och också öka dess prestanda.

Den här renare appen skannar igenom hela datorn för att ta reda på systemloggarna, cacheminnet, tillsammans med alla filer som har massor av lagring. Du kan navigera genom lagringshoggingfilerna och ta bort de som är värdelösa eller behöver rengöras.

Appen låter dig också bli av med webbläsarinsticksprogram, tillägg och cookies. Det behåller dock webbhistorik, bokmärken och nedladdade filer.

Pris: $ 9,99

Ladda ner

# 8. CCleaner

CCleaner kan fungera exceptionellt bra för att minska röran på din Mac och få den att fungera smidigt. Bortsett från att låta dig bli av med junkies och oanvända filer, kan programvaran också hjälpa dig att snabbt upptäcka lagringsappar.

Detta verktyg ger dig önskad flexibilitet att välja och välja exakt vad du vill behålla eller ta bort. När du har upptäckt de oönskade filerna tar det knappast ett klick eller två att ta bort dem alla.

CCleaner rensar också webbläsarhistoriken för att skydda din personliga historik. Som ett resultat kommer du att kunna surfa säkert på webben.

Den gratis versionen av appen kommer med begränsning och du måste köpa dess premiumversion (cirka $ 30) för att använda alla funktionerna.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 9. App Cleaner & Uninstaller

App Cleaner & Uninstaller är ett fullt utrustat Mac-rengöringsverktyg. Kvaliteten som gör det exceptionellt användarvänligt är möjligheten att upptäcka alla tillfälliga filer och rester av de appar du redan har tagit bort. Således kan du rensa bort alla värdelösa data som har rörat enheten eller hotat att göra det.

Du kan förhandsgranska alla installerade appar och tillägg och snabbt kunna ta bort de som inte längre behövs. Kolla in inloggningsobjekt och ta bort dem om de inte är till nytta.

Stäng av startagenter och startobjekt för att påskynda enhetens hastighet. Dessutom kan du använda den för att ta kontroll över alla dina filer och optimera din Macs prestanda för att fungera smidigt.

Pris: Gratis / $ 19,90

Ladda ner

Och det är det, folkens!

Vad är ditt favoritrengöringsverktyg?

Förutsatt att du har hittat rätt lagringsrengörare för din macOS-enhet? Vilken är den och vilka egenskaper har du märkt märkbar i den? Det skulle vara jättebra att veta din feedback i kommentarerna.

Du kanske också vill hänvisa till dessa inlägg:

  • Bästa Task Manager-appar för Mac
  • Kalenderappar för Mac
  • Bästa iPhone-lagringsrengörare för Mac och Windows
  • Bästa USB-C Power Banks för MacBook Pro
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found