Blogg

Bästa iPhone 6 / 6s Plus-fodral 2021

Nu måste du ha förbeställt din iPhone 6 Plus. Eller kanske förbereder du dig för att ställa upp i butiken. Du kanske också har börjat ta reda på de bästa fallen för att skydda din iPhone 6 / 6s Plus. Om du inte har gjort det bör du börja nu. IPhone 6 Plus är en enorm smartphone och det ökar bara riskerna. Intressant är att det redan finns en enorm samling av iPhone 6 / 6s Plus-fodral. Varje fodertillverkare - från stora märken till små - har en mängd olika iPhone 6 / 6s Plus-skal som erbjuds. Vill du välja det bästa? Ta en titt:

1. Kepuch

Elegans personifierad! Detta är Kepuch härdat glas baksida för din iPhone 6 och 6s Plus. När TPU och härdat glasbaksida kombineras får du stil och styrka. Flagga din iPhone med stil med det här fodralet.

En av de bästa funktionerna i fodralet är dess smala profil. Väskan är så tunn att den knappast gör att den känns närvaro. Den halkskyddade stötfångaren gör att du kan hålla telefonen ordentligt och erbjuder ett bekvämt grepp.

USP: Halkskydd

Kolla in på Amazon

2. Incipio - DualPro

Detta DualPro-fodral från Incipio levereras med ett hårt skal med en stötdämpande kärna som skyddar från fall eller stötar. De två lagren gör ett sammankopplat försvar som skyddar din telefon från att skadas. Det tunna yttre skalet ger den effektivitet som krävs när du använder telefonen.

USP: Två lager av försvar

Kolla in på Amazon

3. JETech

JETech är ett ledande tillbehörsmärke som tillverkar fodral av hög kvalitet till iPhones. Detta genomskinliga fodral är tillverkat för iPhone 6 / 6s Plus. Väskan är gjord av PC och TPU; dess smala design ger inte din telefon volym. Dessutom det extremt transparenta fodralet.

Kontrollera de upphöjda ramarna som skyddar telefonens pekskärm när du sätter den nedåt. De fyra hörnen absorberar effektivt stötar och skapar en design utan motstycke.

USP: Unik stötdämpande design

Kolla in på Amazon

4. Anker

Ankers produktiva utbud av iPhone-tillbehör kan imponera på dig med stil, styrka och effektivitet. Detta ultra-skyddande fodral är tillverkat för iPhone 6 / 6s Plus. Väskan är gjord av härdad PC och hållbar TPU som skyddar din telefon mot stötar och repor.

När fodralet inte är installerat på din telefon ser det skrymmande ut; men när du tillämpar ärendet ser det överraskande smalt ut. Ankers ultra-skyddande fodral lägger bara 0.17in & 2.1oz till din iPhone.

USP: Bättre grepp, mindre halka

Kolla in på Amazon

5. BAISRKE

Väskans vita marmordesign berättar allt. Det är otroligt snyggt och iögonfallande. Designen, färgen och den inbyggda - allt kombineras perfekt för att skapa ett fodral som verkligen är oslagbart.

Stötfångarfodralet är tillverkat av TPU mjukt gummisilikon som skyddar din iPhone från repor, stötar och annat rutinmässigt slitage. Fodralet är exakt klippt ut så att du snabbt kan få tillgång till viktiga funktioner i din telefon.

USP: Specialmönster

Kolla in på Amazon

6. FYY

FYY har ett urval av eleganta och moderiktiga fodral till din iPhone 6 / 6s Plus. Det finns så många som 44 mönster, färgalternativ och mönster att välja mellan. Detta rosa fodral är exklusivt för damer som har utvecklat en god smak för tillbehör.

Detta fodral är tillverkat av premium PU-läder, som skyddar din telefon från alla skador. För din bekvämlighet har FYY lagt tre kortplatser och en ficka för att förvara lite pengar.

USP: Kickstand-funktion

Kolla in på Amazon

7. OtterBox PENDLARE

OtterBox är ett känt varumärke som tillverkar högkvalitativa tillbehör till iPhone. Varumärket har uppnått elitstatus i fall och omslag. Detta fall är hämtat från Commuter-serien; Till skillnad från andra OtterBox-fall kommer den här inte med ett skärmskydd.

Det tunna och lätta fodralet från OtterBox ger skydd mot fall, stötar och stötar. Dessutom förhindrar portöverdraget att smuts och skräp kommer in i din enhet.

USP: Portöverdrag för att blockera skräp

Kolla in på Amazon

8. Spigen Tough Armor

Tuffa pansarfodral från Spigen är kända för sin robusta konstruktion. De definierade knapparna och de upphöjda läppskyddsknapparna och pekskärmen.

Spigen har delat sin konstruktion i två delar: stötdämpande TPU och hållbar hård PC. Tillsammans med får du en kickstand för handsfree visning av media.

USP: Stora utskärningar

Kolla in på Amazon

Det är allt folk!

Ditt val?

ATovellistan har olika fodral och skal för din iPhone 6 / 6s Plus. Du kan välja ett eller flera fall för att hålla din stil frisk och levande. Förutom finess skyddar fodralet din telefon mot repor, repor, fläckar, droppar och stötar.

Relaterade inlägg:

  • Bästa iPhone 6s Plus Bältesklämfodral
  • Bästa iPhone 6s Plus skärmskydd
  • Ärenden från iBatzz, Incipio och Lifeproof
  • Bästa iPhone 6s vattentäta fodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found