Blogg

Bästa Apple Watch Bands Storage 2021

Bortsett från att skydda remmarna från scuffs, håller hållarna också banden perfekt organiserade, ser orörda och eleganta som alltid. Om du också vill ge dina smartwatch-band mer vård, prova ett av mina favoritlager och hållare för Apple Watch-band!

 1. TimelyBuys
 2. Ingen massa
 3. Bandkeeper
 4. YOOSIDE
 5. Xchangeables
 6. PACMAXI
 7. IDEYAH
 8. TYD LoO-fodral
 9. LANMU

1. TimelyBuys

Denna Apple Watch-lagring från TimelyBuys har en tunn och raffinerad design och kan hjälpa dig att hålla dina band fullt organiserade. Hållaren är huggen i läder och har snyggt hantverk.

Interiören är fodrad med slät beige för att ge ditt smartwatch-band det nödvändiga försvaret. Så du kan lita på den här hållaren för att skydda dina remmar mot scuffs.

Tack vare den användbara dragkedjan håller den alla dina värdesaker säkert inuti så att du kan bära dem bekvämt under långa resor.

USP: Raffinerad design

Kolla in på Amazon

2. Nollmässa

Om du har gott om klockband och letar efter en komplett arrangör för att lagra och bära dem bekvämare, skulle Zero Mass vara vägen att gå. Så, vad gör det här smartwatch-lagringsfacket till ett bättre alternativ?

Först och främst kan det låta dig hålla upp till 20 band, vilket skulle vara mer än tillräckligt för att låta dig hysa dina eleganta tillbehör.

Och det andra, det är välbyggt med en ormläder och mjuk sammet. Därför får dina remmar önskad skydd mot fula repor.

USP: Snake konstläder exteriör

Kolla in på Amazon

3. Bandvakt

För att erbjuda dina smartwatch-band elegant lagring för att vila och vara repfri kan du inte gå fel med Bandkeeper.

Med tillstånd av PU-läder, känns denna hållare ganska smidig vid beröring. Således får du ett mycket bättre grepp medan du håller förvaringsväskan.

Interiören har fyra sidor där du kommer att kunna lagra flera band. Och med införandet av den magnetiska fliken kommer de att stanna säkert inuti.

USP: Snygg och sofistikerad profil

Kolla in på Amazon

4. YOOSIDE

Enkelhet och bekvämlighet är de två huvudegenskaperna hos YOOSIDE. Den här klockbandets arrangör är byggd av bomull av hög kvalitet och rymmer upp till fem klockarmband, vilket borde vara bra för normala behov.

På grund av det mjuka inredningen har banden extra skydd. Dessutom gör den vikbara designen den ultraportabel, så att du kan hålla den även i en liten ficka.

När det gäller färger kommer YOOSIDE Apple Watch-bandarrangören i fyra bedårande nyanser som svart, blå, mörkgrå och ljusgrå.

USP: Högkvalitativ bomull

Kolla in på Amazon

5. Xchangeables

Det finns ett par anledningar till att "Xchangeables" kan vara värda ditt val. För det första har remförvaringen en stel konstruktion som tål stötar. Därför har dina band garanterat en extra skydd.

Och det andra har sex fack där många av dina band kan hålla sig säkra. Varför bara remmar, du kan till och med förvara dina glasögon för att bära dem med fullständig sinnesro.

Dessutom kan du genom den transparenta designen ta en titt på alla dina tillbehör och snabbt välja den som verkar passa bra till ditt humör eller din stil.

USP: Skyddande design

Kolla in på Amazon

6. PACMAXI

Jag ser på "PACMAXI" både som ett mer praktiskt och prisvärt alternativ. Till 11,90 dollar är denna klockbandsspelare mycket billigare än de flesta av sina motsvarigheter.

Trots att det har en relativt låg prislapp kan detta lagringsfodral leva upp till de grundläggande behoven ganska bra. Den rymmer bekvämt upp till 10 remmar. Och med den super praktiska kroken kan du hänga den på väggen så att dina band håller sig utom räckhåll för stygga barn.

USP: Mer praktiskt och prisvärt alternativ

Kolla in på Amazon

7. IDEYAH

Om du vill gå till ett ultrakompakt klockbandsfodral kan "IDEYAH" passa in i dina krav. Vad som har fångat mina ögon i den här remarrangören är den välbyggda designen som gör det till ett hållbart alternativ. Interiörplatserna kan rymma upp till sex band.

Det mjuka PU-läderytan ger ett sofistikerat utseende och lägger också till lite bekvämt grepp. Och närvaron av mikrofiberinredning betyder att dina remmar har extra kudde för att hålla bort skräp. Slutligen fungerar blixtlåshöljet pålitligt för att hålla dina värdesaker säkert på plats.

USP: Ultrakompakt design

Kolla in på Amazon

8. TYD LoO-fodral

Den här är ett heltäckande fodral som är utformat för att hålla alla dina armbandsur och andra saker som din iPhone, laddkabel och till och med hörlurar. Designmässigt, det ser professionellt ut och bör vara en idealisk tillgång för dina långa resor.

Prata om materialet; fodralet är tillverkat av PU-läder och har handledsrem så att du bekvämt kan bära det. Införandet av mikrofiber har förstärkt höljet. Som ett resultat tål den slumpmässiga fall och till och med absorberar chock med lätthet.

USP: Slagfast konstruktion

Kolla in på Amazon

9. LANMU

LANMUs erbjudande skiljer sig lite från andra. I grund och botten är det en hållare som låter dig hålla upp till fem klockband perfekt organiserade. Tack vare det dubbelsidiga limet kan det enkelt fästa vid skrivbordet och hålla sig stadigt.

Med den släta ytan kommer dina klockarmband att känna sig bekväma medan de vilar på den. När det gäller hållbarhet bör den överleva regelbundet slitage. Dessutom ger LANMU en pålitlig livstidsgaranti.

USP: Dubbelsidigt lim

Kolla in på Amazon

Det är ganska mycket det! Så det här är bandarrangörerna som har toppat min samling.

Vad är ditt val?

Antar dina bedårande klockarmband har äntligen hittat den perfekta platsen att vila och hålla sig säkra. Låt mig veta om Apple Watch Bands Storage and Holder som har uppfyllt dina förväntningar.

Du vill också ta en titt på dessa inlägg:

 • Bästa Apple Watch läderband
 • Bästa Apple Watch rostfria stålband

Obs: Priserna som anges här nämns på affiliate-portaler när du skriver den här artikeln.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found