Blogg

Bästa fall av militär kvalitet för iPhone 6 år 2021

Fodral av militär kvalitet ger det ultimata skyddet för din iPhone. De är gjorda för att vara avundsvärt starka och utformade för att vara i nivå med utseendet på iPhone, och de är alltid på modet. Det är svårt att se över fall av militär kvalitet när du letar efter något som kan ge maximalt skydd och lägga till en stilig stil till din iPhone. Är du redo att ha ett helt nytt fodral till din iPhone 6?

1. Stealth Armor Silk-fodral

Stealth Armor Silk-fodral i militärklass kommer med snygg dubbelskiktskonstruktion, robust stötdämpande kärna samt polykarbonat Exoskeleton-skal som ger din iPhone maximalt skydd mot skador.

Väskan har tre utbytbara bakplåtar som gunmetal, guld och silver som ger dig alternativ för att ändra fodralets utseende efter din stil. Dual-tred, luftficka och slitbanedesign låter inte den yttre kraften nå din iPhone. Pekskärmen på din telefon är fortfarande skyddad med det reptåliga skärmskyddet.

Väskan har ett robust utseende. Om skydd är din prioritet kan den här göra ett bra märke till ett överkomligt pris.

USP: Stötdämpande design

Kolla in på Amazon

# 2. Urban Armor

UAG Pathfinder är utformad för att ge 360 ​​graders skydd till din iPhone. Väskan har ett extremt robust hölje i en relativt tunn formfaktor. Så din iPhone 6 har den skydd som behövs utan att se ful ut.

Det finns ett mjukt upphöjt gummi som förhindrar att skärmen repas. Det är inte allt, du kan välja Pathfinder i 12 olika färgkombinationer.

USP: 360 graders skydd

Kolla in på Amazon

# 3. AlphaCell

Det som gör "AlphaCell" till en pålitlig satsning är de tre skyddslagen. Med det solida höljet och de förstärkta hörnen säkerställer fodralet att din smartphone kan överleva chocken utan ansträngning.

Tack vare den upphöjda kanten har skärmen ett tillförlitligt försvar mot slitage. Det har också ett hölster som låter dig bära din enhet säkert.

Du kan konvertera det löstagbara bältesklämman till ett stativ för att titta på videor handsfree. Dessutom finns AlphaCell i flera attraktiva färger så att du kan välja en bättre kostym.

USP: Hölsterfodral för bältesklämma

Kolla in på Amazon

# 4. Kitoo

Om mörka färger och solid struktur överträffar ditt behov, gå till Kitoo-omslag. Den har en förstärkt design förstärkt av förstärkta hörn för att tåla stötar. Med tillstånd av halkskyddet känns väskan bekvämt i handflatan.

En annan funktion som gör den till en användbar tillgång är det inbyggda stativet som låter dig ställa upp din enhet i liggande läge. Slutligen kan du välja ett Kitoo-fodral i militärklass i olika färger.

USP: Tål droppe upp till 12 fot

Kolla in på Amazon

# 5. Zizo Bolt-serien

När det gäller att tillhandahålla högkvalitativa ärenden av militär kvalitet vet Zizo det bästa. Och dess Bolt Series-fodral är fullt utrustade för att ge ditt iPhone maximalt skydd.

Det finns ett bältesklämhölster som gör det lättare att bära smarttelefonen. Med det inbyggda kickstanden kan du komma ikapp med filmer och roliga videor handsfree. Dessutom kommer Bolt Series-fodral med ett skärmskydd med 9H-hårdhet för att avvärja scuffs.

USP: Inbyggt kickstand

Kolla in på Amazon

Det är allt, folkens!

Dela gärna dina tankar och feedback med oss ​​i kommentarsektionen.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found