Blogg

Bästa batterifodral för iPhone X 2021

IPhone X har en underbar kant-till-kant OLED-skärm, som är utmärkt för media tittar och spelar högoktanspel. Det saknar dock ett robust batteri (2710mAh) som kanske inte håller hela lutningen, speciellt när du använder din smartphone i stor utsträckning för att få ut det mesta av dina favoritvideor. Det betyder att du behöver lite extra juice för att hålla den igång. Ta en titt på dessa bästa iPhone X batterifodral för att ladda din smartphone med stil och fortsätt att få ut det mesta utan avbrott.

 1. Ampr Batterfodral till iPhone X
 2. iPhone X batterifodral från Smiphee 
 3. Bärbart skyddande laddningsväska från OMEETIE 
 4. Yacikos 6500mAh batterifodral av Yacikos 
 5. LanLuk batterifodral med Qi trådlös laddning kompatibel
 6. 5200mAh batterifodral av VinPone 
 7. 4200mAh bärbart skyddsladdningsfodral från FNSON 
 8. NEWDERY 6000 mAh Slim batterifodral
 9. Swaller Ultra Slim laddningsväska 4000mAh 
 10. 4200mAh batterifodral från Alpatronix 
 11. Xooparc batterifodral [6500mah]

1. Ampr iPhone X bärbart batterifodral

ampr är ett ledande tyskt märke av iPhone-tillbehör som ger din mobil livsstil. Detta batterifodral håller din iPhone alltid fulladdad. Alla batterifodral från ampr är mellan 4100 och 5000mAh, så att du kan använda din iPhone som du vill. Du kan ladda din iPhone och detta batterifodral samtidigt under natten, så du får båda enheterna fulladdade på morgonen.

När du har installerat det här fodralet på din iPhone kan du styra laddningen genom att använda på / av-knappen. Detta gör det enkelt för dig att slå på och av väskan enligt dina krav. En anmärkningsvärd egenskap i detta fodral är att du kan använda din vanliga blixtkabel för att ladda detta ampr-batterifodral.

USP: Stöder blixtkabel

Kolla in ampr.store

2. Smiphee 4000mAh bärbart laddningsfodral för iPhone X

Med en kapacitet på 4000 mAh kan du få nästan dubbelt så lång livslängd på din iPhone X med detta batterifodral. Du behöver bara skjuta din iPhone X i fodralet för att komma igång. Tryck på strömbrytaren på baksidan av fodralet i tre sekunder så är du redo. Om du vill använda hörlurar behöver du inte ta bort fodralet. Anslut bara till det och njut av musiken. För att ladda fodralet måste du ansluta laddaren så laddas den. du behöver inte ta bort fodralet, men se till att du använder den ursprungliga 5V1A laddningskabeln.

Förutom laddningsfunktionerna är fodralet tillräckligt svårt för att tjäna de traditionella fodralfunktionerna som att skydda din iPhone från repor och normala stötar och fall. Slutligen finns det tre vackra färgalternativ tillgängliga.

USP: Högeffektiv laddning

Kolla in på Amazon

3. OMEETIE bärbart batterifodral [ 4100mA]

När det gäller att erbjuda en skicklig laddningslösning är OMEETIE lika med de bästa. Överens, det har bara 4100mAh batteri som kanske inte går bra för dem som letar efter en power-beast. Men de som vill ha ett kompakt batterilock med 100% extra laddning, OMEETIE skulle vara ett av de bättre alternativen där ute.

Bortsett från att uppfylla uppgiften att tillhandahålla säker laddning verkar OMEETIE vara lika bra på att uthärda chocken. Tack vare den hårda skalplattan och den robusta stötfångaren klarar batteriluckan chock. Dessutom, med det mjuka materialet, känns fodralet också halt i händerna, vilket förhindrar oavsiktlig glidning.

USP: Ganska bra batteri i en tunn formfaktor

Kolla in på Amazon

4. Yacikos 6500mAh batterifodral

Jag har alltid gillat de fall som packar ett slag över deras vikt. Yacikos batterifodral är en av dem. Med tanke på fodralets kompakta design kan väldigt få säga att det har ett solidt 6500mAh batteri inuti. Det betyder att din iPhone X skulle ha lyxen med över 150% extra kraft för att ta på sig en serie Netflix-program eller actionfyllda spel.

Bortsett från att ha ett robust batteri, är Yacikos inte heller en pushover när det gäller överlevande påverkan. Den skyddande designen i kombination med synkroniseringsteknik gör den till en praktisk tillgång för vardagligt bruk. För att inte tala om, batterifodralet är lika bra på en prispunkt på 20,99 dollar.

USP: Över 150% extra kostnad

Kolla in på Amazon

5. LanLuk batterifodral [Qi Charging Compatible]

Om Yacikos påstår sig vara en flaggskeppsmördare, låt mig berätta att LanLuk tillhör samma liga. Till och med i specs-striden verkar båda vara på hals-till-hals.

Den har också ett kraftfullt batteri på 6500 mAh. Så du kan förvänta dig att detta odjur erbjuder mer än 150% vilket gör att du kan använda din enhet i stor utsträckning. Företaget hävdar att batterilocket kan skydda iPhone mot faror som kortslutning och överström också.

Har LanLuk en skrymmande design? Nej. Kåpan ser varken skrymmande ut eller verkar vara tunn.

USP: Billig men pålitlig laddningslösning

Kolla in på Amazon

6. VinPone 5200mAh batterifodral

"VinPone" har presenterat ett batterifodral som lovar att erbjuda mer än 150% extra kostnad. Och när jag tittar på batteriet 5, 200 mAh tvivlar jag inte på dess kapacitet.

Med det certifierade chipet ombord ger det säker laddning till din enhet. När vi pratar om design ser VinPone hållbart ut. Med tillstånd av den hårda datorn och det mjuka TPU-materialet; locket har extra styrka för att överleva stötar.

USP: Hållbar konstruktion

Kolla in på Amazon

7. FNSON 4200mAh bärbart laddningsfodral

Det är dags att förbättra handsfree-tittandet! ”FNSON” levereras med ett inbyggt kickstand för att ge en mycket förbättrad filmupplevelse.

Bortsett från det har den fått 4200 mAh, vilket sägs leverera upp till 150% batteritid. För normal användning tycker jag att det borde vara tillräckligt. När det gäller hållbarhet har FNSON ett extremt robust hölje för att sprida oavsiktlig chock.

Och med synkroniseringsdesignen kan fodralet göra det möjligt för din enhet att ansluta till din bärbara dator utan besvär.

USP: Inbyggt kickstand

Kolla in på Amazon

8. NEWDERY 6000mAh Slim batterifodral

NEWDERY har infört ett modernt batterifodral för iPhone X. Fick du inte min poäng? Till skillnad från de flesta batteriluckor på marknaden har den Qi trådlös laddningskompatibilitet.

Så om du vill ha ett batterifodral som kan passa trådlösa laddare sömlöst, kan NEWDERY vara värt att ta en titt. Förutom det har den också ett mer än kapabelt 6000 mAh batteri som enkelt kan ta tunga belastningar. Med tanke på dessa imponerande specifikationer verkar en prislapp på $ 39,99 vara rimlig - oavsett hur du tittar på den.

USP: Qi trådlöst laddningsstöd

Kolla in på Amazon

9. Swaller 4000mAh Ultra Slim laddningsväska

På jakt efter ett batterifodral som kan erbjuda massor av ström till din smartphone? Swaller kan vara värt att titta närmare eftersom det har allt du vill för att din enhet alltid ska vara livlig och sparkande! Med ett robust 4000 mAh batteri är det utrustat för att driva din enhet snabbare. Med den starka uppbyggnaden är detta batterifodral fullt kapabelt att hålla ut.

De snygga utskärningarna och de lyhörda knapparna gör att du kan använda din enhet utan problem bekvämt. Slutligen finns den i tre imponerande färgvarianter.

USP: Kraftfullt batteri

Kolla in på Amazon

10. Skal till Alpatronix 4200mAh batterifodral

Alpatronix har tillverkat ett batterifodral som har en lättare design. Den är tunn och också lätt i vikt. Detta laddningsfodral lägger knappast någon vikt till din eleganta iPhone X. Utan att lägga för mycket bulk erbjuder detta fodral extra kraft och extra skydd till din iPhone.

Du kan hålla din iPhone X alltid laddad med detta kraftfulla batterifodral på 4200 mAh. Innan du kan använda det här fodralet måste du trycka på knappen för att slå på / av. Håll ögonen på batterinivåindikatorn, som återspeglar fyra nivåer av batteristatus.

USP: 4-nivå batteriindikator

Kolla in på Amazon

11. Xooparc batterifodral [6500mah]

Xooparc är helt enkelt ett bra batterifodral som får höga poäng i alla aspekter. Den har inbyggt 6500 mAh-batteri som kan ge din smartphone nästan dubbel laddning. Den smala designen ser snygg ut på iPhone. Med synkroniseringsteknik kan du synkronisera och ladda din enhet till datorn utan problem.

När det gäller skyddet tål batterifodralet stötar; erbjuder tillförlitligt försvar mot stötar. Ännu viktigare, Xooparc erbjuder tre ljusa och livfulla färgval som passar din stil.

USP: Levande färgval

Kolla in på Amazon

Det är allt!

Din favorit?

Jag antar att du har valt ett av dessa batteripaket till din smartphone, eller hur? Vilken är den och vilka egenskaper har du gillat i den? Låt oss veta det i kommentarerna nedan.

Missa inte dessa inlägg också:

 • Bästa iPhone X-fodral
 • Bästa iPhone X Slim-fodral
 • Plånboksfodral för iPhone X
 • Bästa iPhone X Läderfodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found