Blogg

Bästa musikströmmande appar för iPhone och iPad 2021

Musik gör livet så mycket bättre. Och tack vare din iPhone behöver du aldrig vara utan dina favoritlåtar. Det finns massor av appar som låter dig upptäcka och lyssna på otroliga ljud från hela världen, ofta gratis eller till ett lågt pris. Dessutom har de massor av ytterligare funktioner, som att skapa anpassade spellistor och spara för offline-lyssnande. Det finns något för alla i dessa bästa musikströmningsappar för iPhone.

 1. Spotify
 2. Apple Music
 3. Pandora
 4. Amazon Music
 5. Google Play
 6. TuneIn Radio
 7. SoundCloud
 8. LiveXLive
 9. iHeartRadio
 10. Deezer

1. Spotify

När du pratar om den finaste appen för musikströmning för iOS är ”Spotify Music” det enda namnet som omedelbart slår dig. Inte för ingenting, det rankas som den främsta musikappen i världen.

Du kan söka efter alla spår, artister och börja lyssna på dem. Du kommer också att skapa speciella spellistor för att enkelt få tillgång till alla dina favoritspår.

Åh ja, det erbjuder också personliga rekommendationer för att liva upp din musikupplevelse. Dessutom kan du uppgradera till premiumversionen av appen för att ladda ner dina favoritlåtar och njuta av reklamfri musik.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 3,99)

Ladda ner

2. Apple Music

Även om Spotify fortfarande är den mest populära musikappen på lång avstånd, hämtar Apple Music det ganska snabbt. Dessutom har det till och med överträffat Spotify för att bli den mest älskade musikappen i USA.

Appen har mycket att öka din musiktid. Du kan till exempel skapa dina radiostationer, visa texterna till vilken låt som helst och till och med lyssna på din favoritmusik offline. Dessutom kommer du också att skapa din Apple Music-profil för att dela dina spellistor med vänner. Hoppa över till det här inlägget för att upptäcka några coola hack för att uppgradera musikupplevelsen.

Apple Music erbjuder tre månaders gratis provperiod. Därefter måste du uppgradera till premiumversionen ($ 9,99 / månads individ eller $ 14,99 / månads familjeplan.)

Pris: Gratis

Ladda ner

3. Pandora

Rankat som nummer två i musikkategorin, är "Pandora Music" utan tvekan en av de allra bästa i branschen. En av mina favoritfunktioner i den här musikappen är möjligheten att skapa personliga radiostationer.

Appen rekommenderar också låtar baserat på vad som charmar dig mest. Därför behöver du inte spendera mycket tid på att ta reda på vilka spår du gillar mycket.

Du kan uppgradera till Pandora Plus / Premium för att låsa upp flera funktioner som reklamfri musik, obegränsad omspelning, hopp och mer. Och ja, Plus-versionen av appen låter dig också skapa ett obegränsat antal personliga stationer.

Pris: Gratis (Pandora Plus - 3,99 USD)

Ladda ner

4. Amazon Music

Ingen lista över bästa musikströmningsappar kan vara komplett utan Amazon Music. Vad som gör den här musikappen till ett fantastiskt val för musikälskare är den enorma samlingen av miljontals låtar. Det betyder att din musiktid aldrig kommer att bli en ojämn åktur, och du kommer alltid att ha något riktigt spännande att prova.

Appen fortsätter att lägga till de nya utgåvorna i sitt massiva bibliotek för att säkerställa att din kopp är fylld med alla alternativ. Dessutom kan du använda Alexa Amazons berömda virtuella assistent) för att omedelbart starta din favoritmusik. Dessutom låter du dig också ladda ner spår för att lyssna offline.

Pris: Gratis (Amazon Music Unlimited - $ 10,99)

Ladda ner

5. Google Play

Godkänt är att "Google Play Music" inte reglerar platsen och kanske inte är lika hett som de som nämns ovan. Du bör dock alltid hålla den här musikappen under din radar eftersom den har allt du vill för att berika din musiktid.

Förpackad med mer än 40 miljoner spår är Google Play Music en enda plats för en mängd olika musik. Dessutom erbjuder appen också rekommendationer enligt din smak.

Men det som sticker ut för den här appen är möjligheten att låta dig ladda upp massiva 50 000 låtar. Så om du vill ha ett enormt moln för din musik måste den här vara din bästa insats. Dessutom kan du prenumerera på premiumversionen av appen för att lyssna på musik offline och få YouTube premium-medlemskap.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. TuneIn Radio

Om du aldrig vill att ditt bibliotek med fantastiska radiostationer ska ta slut ånga måste “TuneIn Radio” vara högst upp på din prioriteringslista. Så, vad gör den här musikappen så underhållande?

Det är de mer än 100 000 radiostationerna som gör TuneIn Radio till ett utmärkt alternativ. Oavsett om du vill lyssna på nyheter, sport, musik eller berömda pratprogram, kan appen leva upp till din höga efterfrågan.

Gillar du att lyssna på en ljudbok? Missa inte att kolla in det stora biblioteket med över 40 000 ljudböcker! Dessutom har den cirka 600 musikstationer för att hålla dig helt uppslukad.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från 4,99 USD)

Ladda ner

7. SoundCloud

Funktionen som gör “SoundCloud” till en värdig utmanare är biblioteket med upp till 150 miljoner spår. Som någon som tycker om att fånga unika spår skulle du gärna ha det till ditt förfogande.

Du kan skapa spellistor för dina träningspass, fester och till och med koppla av. Det erbjuder också förslag enligt vad som intresserar dig mest.

Ett annat anmärkningsvärt inslag i denna musikupptäcktapp är det ständigt växande samhället av musikartister. Så du kan interagera med likasinnade och dela dina tankar.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från 5,99 USD)

Ladda ner

8. LiveXLive

Den kvalitet som jag älskar mest i “Slacker Radio” är förmågan att ge en mer personlig musikupplevelse. Med hundratals musikstationer som erbjuds har du många alternativ att experimentera och välja de som ser bra ut efter din specifika smak.

Gillar du inte de fördefinierade alternativen? Inga problem, du kan också skapa dina musikstationer. Du kommer att njuta av att lyssna på musikprogram som hålls varje vecka. Dessutom erbjuder den också nyheter och sportprogram för att hålla dig synkroniserad med de senaste händelserna.

Pris: Gratis (LiveXLive Plus - 3,99 USD)

Ladda ner

9. iHeartRadio

Förtjänst rankad som nummer fem i musikkategorin, iHeartRadio kan utan problem bli din favoritapp för streaming av musik. Det bästa jag gillar med den här appen är att den låter dig upptäcka radiostationer nära dig eller från någon stad över hela världen. Så om du har en förkärlek för att utforska radiostationer för att komma ikapp med unika program, bör du hålla den här appen i åtanke.

Ännu bättre, med appen kan du skapa exklusiva stationer baserade på artister. Dessutom får du massor av samlade spellistor baserat på genre, humör, aktivitet och mer så att du snabbt kan komma åt de låtar som tilltalar dig mycket.

Dessutom kan du prenumerera på iHeartRadio-premium för att låsa upp flera spännande funktioner som att spara och spela upp låtar, skapa obegränsade spellistor och mer för att öka din musiktid.

Pris: Gratis (iHeartRadio Plus - 5,99 USD)

Ladda ner

10. Deezer

Även om "Deezer" aldrig har charmat mig, har jag alltid funnit det mer än bara ett bra alternativ. Med ett bibliotek med 43 miljoner låtar är det laddat med alla ingredienser för att hålla musiktiden laddad.

Appen håller en flik över din musikpreferens och låter dig snabbt komma åt vilken typ av låtar som lockar dig. Utforska kanaler för att lyssna på vissa genrer eller baserat på humör.

Med texter på skärmen kan du också sjunga med sångerna. Och med Deezer-prenumerationen kan du njuta av låtar utan annonser och till och med ladda ner låtar för offlinelyssning.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från 4,99 USD)

Ladda ner

Det är ganska mycket det!

Ditt val?

Jag antar att du har hittat den perfekta musikappen för din iOS-enhet. Har du något emot att berätta något om ditt val nedan i kommentarerna?

Du vill också kolla in dessa inlägg:  

 • Music Editor Apps för iPhone och iPad
 • Bästa DJ-appar för iPhone och iPad
 • TrailMix Pro: Kör med iPhone-appen för musik
 • 5KPlayer - Gratis mediaspelare med AirPlay Video Music Streamer
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found