Blogg

Bästa AirPrint-skrivare för iPhone och Mac 2021

Apples AirPrint är lätt en av de finaste utskriftslösningarna. Med den kan du skriva ut foton och dokument med hög effekt från dina iOS- och macOS-enheter. För mig är det bästa med AirPrint att du inte behöver ladda ner eller installera några drivrutiner. Primärt baserat på överlägsen funktionalitet är de bästa AirPrint-skrivarna för iPhone, iPad och Mac .

# 1. Canon SELPHY CP1300

Canons “SELPHY CP1300 ″ ger skarpa och skarpa foton tack vare 256 nivåer per färg. 3,2 ”LCD-skärmen gör installation och navigering ganska enkel. Och med den vattentåliga kvaliteten har de extra skydd för att vara säkra länge.

På tal om design har SELPHY CP1300 en kompakt design. Därför kommer du att kunna bära den bekvämt var som helst. Dessutom tar det inte mycket plats på ditt skrivbord. Det är inte allt; den extra batteribackupen garanterar att utskriften aldrig slutar

USP: 256 nivåer per färg

Kolla in på Amazon

# 2. Brother HL-L2350DW

Om du vill ha en prisvärd men ändå mycket produktiv laserskrivare, överväga Brother HL-L2350DW på allvar. En av de anmärkningsvärda funktionerna i den här kompakta skrivaren är 32 sidor per minut och förmågan att hantera papper i Letter och Legal-format på ett skickligt sätt.

Och med automatisk duplexutskrift kan HL-L2350DW göra ditt arbete snabbt och också spara mycket papper. Det finns ett super praktiskt tonersparläge för att sänka tonerkostnaden. Dessutom säkerställer du att 250-arks papperskapacitet inte behöver fyllas på för ofta.

USP: Tonersparläge

Kolla in på Amazon

# 3. Canon PIXMA Pro-100

När det gäller att tillhandahålla förstklassig utskrift är ”Canon PIXMA Pro-100” i nivå med det bästa från alla aspekter. Denna bläckstråleskrivare levereras med det finaste bildgenererande systemet som återger färger genom att på ett smart sätt välja bättre bläckkombination och placering.

Den har åtta färgbaserade bläck för fantastiska lutningar och färg. Det finns tre specialfärger i gråskala för kvalitet i svartvitt. Tack vare 4800 × 2400 dpi kan den skriva ut alla detaljer med kristallklar klarhet.

Du kan skriva ut attraktiva foton upp till 13 ″ x19 ″. Dessutom kan du också skriva ut kompatibla CD-, DVD- eller Blu-ray-skivor.

USP: Optimalt bildgenererande system

Kolla in på Amazon

# 4. Canon färgbild CLASS MF810Cdn

Om du kan göra några extra gårdar för att ha en kraftfull laserskrivare är "Canon Color imageCLASS MF810Cdn" värt att tänka på allvar. Med V2-färgtekniken skriver den utmärkta färgbilder.

3,5-tums färgpekpanel med justerbara vinklar gör att du kan hantera din uppgift smidigt. Den har ett isolerat lufttrycktonersystem som gör det möjligt att ta kontroll över tonerflödet för att få en stabil tonerförsörjning. 550-arks kassetten tillsammans med 100-arks universalfack är tillräckligt bra för att förenkla din uppgift.

Den automatiska dubbelsidiga utskriften är det du vill ha för att göra utskriften smidig. Stängningsmekanism möjliggör att stänga lådan bekvämt.

USP: V2 Color Technology

Kolla in på Amazon

# 5. Brother HLL2395DW

Denna monokroma laserskrivare från Brother verkar vara ett komplett paket. Det som sticker ut är den snabba utskriftsfunktionen (upp till 36 sidor per minut). Införandet av 250-arks papperskapacitet gör pappershanteringsuppgiften lite lättare.

En annan egenskap som är värt att notera är förmågan att hantera papper i Letter och Legal-format effektivt. Ännu bättre, med HLL2395DW kan du skriva ut från flera molntjänster som Dropbox, Google Drive, Evernote och OneNote.

USP: Molnbaserad utskrift och skanning

Kolla in på Amazon

# 6. Xerox Phaser 3260 / DI

"Xerox Phaser 3260 / DI," AirPrint-skrivare erbjuder en pålitlig kostnadsbesparande utskriftslösning för hemmet eller det lilla teamet. Med den kan du enkelt skriva ut i flera anpassade storlekar samt ett brett utbud av media som OH-film, kartong, kuvert, vykort etc. Det kan skriva ut upp till 29 sid / min vilket gör att det är i nivå med det bästa. 600 × 600 dpi garanterar högkvalitativa dokument med fantastiska detaljer.

Med Wi-Fi Direct-funktionen kan du säkert ansluta din iPhone eller Mac till skrivaren. Med tillstånd av energisparläge och tonerbesparing kan du spara energi och minska pappersförbrukningen. Och det finns också ett automatiskt duplexutskriftssystem men sparar också tid.

USP: Wi-Fi Direct-funktionalitet

Kolla in på Amazon

# 7. Canon MX922

På grund av det fem individuella färgsystemet levererar Canon MX922 högkvalitativa dokument. Stödet för trådlöst LAN, AirPrint och Google Cloud Print ger dig mer flexibilitet.

Med den 35-arks automatiska dokumentmataren kan du enkelt kopiera, skanna och faxa dokument. Automatisk duplexutskrift spelar in när du vill skriva ut snabbt och också minska onödig pappersförbrukning.

MX922 har en enkel design med en liten bas. Därför kan det bekvämt ta in till och med lite utrymme på ditt skrivbord.

USP: 5-individuellt färgsystem

Kolla in på Amazon

# 8. Epson WorkForce ET-375

Jag har hittat “Expression ET-3750” som en exceptionellt kostnadseffektiv skrivare. Den levereras med tillräckligt med bläck för att skriva ut upp till 14 000 sidor svart och cirka 11 200 sidor i färg.

Skrivaren kan skriva ut kantlös 8,5 x 11 tum, vilket är perfekt för utskrift av foton. Tack vare lågkostnadsersättningsflaskorna hävdar Expression ET-3750 att man minskar massivt 80% på bläck.

Med det inbyggda AirPrint-stödet kan du skriva ut dokument sömlöst från din iOS- och macOS-enhet.

USP: Mycket kostnadseffektivt

Kolla in på Amazon

# 9. Brother HL-L6200DW

Hantera utskrifter av professionell kvalitet mer effektivt. Det bästa med Brother HL-L6200DW är det justerbara 520-arks pappersfacket som verkligen kan leva upp till din höga efterfrågan.

Dessutom levereras den med en fast tonerkassett på 3000 sidor. Det finns ett universalarkfack för 50 ark som är mycket praktiskt för att skriva ut kuvert och alternativa mediatyper.

En annan kvalitet som skiljer den från många av sina motsvarigheter är 48 ppm. Utskriftsupplösningen på upp till 1200 x 1200 dpi är tillräckligt bra för att dina dokument ska se märkbara ut.

USP: Kan skriva ut upp till 48 sid / min

Kolla in på Amazon

# 10. Expression Photo HD XP-15000

Epson har introducerat en av de mest kraftfulla skrivarna - ”Expression Premium XP-15000.” Skrivaren är främst för fotoutskrift, men den kan också användas för att skriva ut svartvita dokument.

Så länge fotona berörs kan den skriva ut kantlösa foton med vackra färger. Det beror främst på att skrivarens primära syfte är att skriva ut bilder. Slutligen är det något på det högre prisområdet, men med tanke på produktens kvalitet verkar det värt det.

USP: 6-färgs bläck

Kolla in på Amazon

Det är allt!

Poängen

Vilken AirPrint-skrivare har fångat dina ögon? Det skulle vara trevligt att veta namnet från dig och kvaliteten som har imponerat på dig. Har jag missat att inkludera någon toppskrivare i den här listan? Låt mig också veta det.

Oavsett om det är att skriva ut högkvalitativa dokument eller tillhandahålla den nödvändiga bekvämligheten för att förenkla kravet på pappershantering, är dessa skrivare mer än kapabla att utföra uppgiften med det beundransvärda resultatet. Dessutom är de väldigt lätta att använda.

Du kanske också vill se dessa inlägg:

  • Bästa laserskrivare för Mac
  • Bästa InkJet-skrivare för Mac
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found