Blogg

Bästa iPhone 6 Plus-designerfodral 2021

Inga andra fodral kan låta dig dekorera din iPhone 6 Plus lika vackert som designerfodral. Med iögonfallande mönster och den snygga profilen vänder de på huvudet och blir lätt avundsjuka för många bländande ögon. Så om du är ute efter något ganska speciellt för din smartphone, utforska den här maratonlistan över de bästa iPhone 6 Plus-designfodral.

Begåvad med den fantastiska designen och det stigande mönstret är dessa designerväskor klassiska. Intressant är att de är robusta nog för att skydda din enhet från stötar eller repor. Låt oss ta reda på mer om dessa topp 10 iPhone Plus-designerfodral.

1. Wisdompro

Jag gillar den fängslande designen av Wisdompro-fodralet. Det vackert tryckta mönstret dekorerar sin profil; vilket ger det avundsvärt utseende för att enkelt fånga uppmärksamheten. Det högkvalitativa mjuka TPU-materialet kan uthärda stötar och hålla din enhet skyddad från nötning.

Den finns i två fantastiska mönster - maneter fjäril mönster och blommor fjäril mönster. Dessutom kommer fodralet med en kapacitiv pekskärmspenna, skärmskydd och mikrofiberrengöringsduk.

USP: Fängslande mönster

Pris: $ 19,99 [$ 7,99 på Amazon när detta skrivs.]

Köp det från Amazon

2. AnnBay

AnnBay designerväska har ett snyggt mönster och har både kvaliteten och designen för att passa din smartphone. Beredd med silikongummi av högsta kvalitet, känns det väldigt varmt vid beröring. Konstruktionen med dubbla lager förstärker hållbarheten. Det ger problemfri åtkomst till alla knappar och portar. Framför allt kommer detta eleganta fodral i så många som 10 färger med fantastiska mönster att välja mellan.

USP: Silikongummi av hög kvalitet

Pris: $ 16,95 [$ 7,99 på Amazon medan vi skriver detta.]

Köp det från Amazon

3. SimplyCustomized

Med en förtrollande blommoros har SimplyCustomized designerväska charmen att stjäla hjärtan. Tack vare HD-utskriftstekniken kan dess mönster behålla sin kvalitet länge. Den handgjorda designen har berikat sin formfaktor.

Skalet är tillverkat av högkvalitativt gummi och är extremt lätt. Den tvådelade designen ger tillräckligt med styrka för att hålla länge. Det kan motstå repor och överleva droppar.

USP: Handgjord design

Pris: $ 16,99 på Amazon när detta skrivs.

Köp det från Amazon

4. Designerfall

Det som stjäl showen för Designer Cases är paisley-designen som har skrivits ut perfekt på hela fodralet. Lätt med den högkvalitativa plasten, kan detta designerfodral slå dockan mindre stötar och nötning. Eftersom den är väldigt smal skulle din iPhone fortsätta att avslöja sitt snygga utseende. Med snap-on designen är det här coola fodralet enkelt att installera och ta bort från din enhet. Ditto, du kommer att ha full tillgång till knapparna och portarna.

USP: Paisley design

Pris: $ 20,99 [$ 9,99 på Amazon medan vi skriver detta.]

Köp det från Amazon

5. Cellularvilla

Cellularvilla har en bländande profil. Den underbara bergkristallstenen förstärker sin design. Tillverkat av högkvalitativt TPU- och PC-material, detta designerväska är mycket hållbart. Konstruktionen med dubbla lager kan skydda din iPhone 6 Plus från stötar och repor.

Att vara väldigt snygg, gör det till ett passformigt par med din enhet. De täckta knapparna är mycket lyhörda och lätta att trycka på. Viktigast, det finns åtta iögonfallande färgvarianter att välja mellan.

USP: Rock Crystal Bling Rhinestone

Pris: $ 12,99 på Amazon när detta skrivs.

Köp det från Amazon

6. JASMINE WANG

Om blomdesignen är din fantasi, kan JASMINE WANG designerväska omedelbart charma dig. Skapat med flexibelt TPU-material och har ett sofistikerat utseende. Den är väldigt smal och känns mjuk vid beröring Detta eleganta fodral sätter sig snyggt på din phablet; ger förbättrat grepp. Du kan enkelt installera och ta bort den. JASMINE WANG finns i sex attraktiva färgvarianter.

USP: Sofistikerad design

Pris: $ 14,99 på Amazon medan vi skriver detta.

Köp det från Amazon

7. Akna Vintage Obsession Series

Akna Vintage Obsession ser tilltalande ut med gummibeläggning berikad av 3D-mönstret. Det är otroligt smalt och gör en charmig match med iPhone 6 Plus. Det mjuka tygets inre hjälper till att fodralet förhindrar repor.

Den har upphöjd läpp som skyddar pekskärmen från grunden. Ännu bättre, det finns 12 olika färger med det fantastiska 3D-mönstret så att du kan välja den mest fängslande dräkten för din enhet.

USP: 3D-mönster

Pris: $ 10,99 på Amazon när detta skrivs.

Köp det från Amazon

8. ESR

Detta designerväska från ESR pryder lyxiga glitterbling-design som gör omedelbart intryck. Skäret av premium mjuk TPU och hård PC, detta fodral är robust nog för att hålla länge. Den dubbla lagerstrukturen kan skydda din enhet från grunden och mindre stötar. Apples logotyputskärning pryder sin profil. Detta fodral finns i sex fantastiska färgvarianter.

USP: Förtrollande design

Pris: $ 9,99 på Amazon medan vi skriver detta.

Köp det från Amazon

9. MOSNOVO

MOSNOVO designväska ser snyggt ut med blommönster. Den ultratunna designen avslöjar enhetens stil. Den stötdämpande TPU-ramen gör detta fodral väldigt skyddande. Solid PC-rygg skyddar din enhet från droppar. Du kommer enkelt att kunna komma åt portar och knappar. Detta vackra fodral kommer i sju olika färger med fascinerande mönster.

USP: Blomtryckt design

Pris: $ 29,99 [$ 14,99 på Amazon när detta skrivs.]

Köp det från Amazon

10. NSSTAR

Din feminina fantasi uppfylls med detta rosa iPhone 6 Plus-fodral. Utsidan själv ropar högt att den är gjord för damer som har vårdat kräsna smaker i livet. En annan slående egenskap i detta fall är att dess utsida är fylld med glittrande diamanter som enkelt fångar en kvinnas hjärta och fantasi. Det mjuka innerfodret skyddar skärmen från damm och repor. Det inbyggda stativet gör ditt liv bekvämt när du läser, tittar på filmer, spelar spel och surfar på nätet. Exakta skärningar och öppningar ger enkel åtkomst till högtalare, volymknappar, laddningsport, kamera och hemknapp.

USP: Flower Cotton Pu Leather

Pris: $ 9,99 på Amazon när detta skrivs.

Köp det från Amazon

Loggar ut

Vilka av dessa designerfodral har stulit själen på din smartphone? Låt oss veta din favoritval och den kvalitet du gillar mest i den. Det finns två väsentliga egenskaper, som den iögonfallande designen och den snygga profilen, som jag gillar mycket i dessa fall. Trots att de är så vackra är de hållbara och har styrkan att skydda din enhet från grunden.

Du vill ha en smyga:

  • Bästa iPhone 6 Plus plånboksfodral
  • Bästa iPhone 6 Plus Kickstand-fodral
  • Fodral till iPhone 6 Plus
  • Bästa iPhone 6 Plus-fodral
  • Bästa iPhone 6 Plus träfodral

Obs: Priserna som anges här nämns på affiliate-portaler när du skriver den här artikeln.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found