Blogg

Bästa iPad-appar för kataloghantering 2021

Oavsett om du är student, försäljningsrepresentant eller distributör, skulle du behöva dessa bästa iPad-kataloghanteringsappar för att hålla allt i perfekt ordning. Lyckligtvis är dessa kataloghanteringsverktyg utformade för att vara smarta och göra din uppgift att ta kontroll över ditt bibliotek smärtfri. Du kan enkelt lägga till, redigera och hantera objekt. Synkronisera dina filer med molnet för att hålla dem säkra och få åtkomst till dem snabbt var som helst. För att förhindra att andra tränger in i dina filer, använd lösenord eller Touch ID för att låsa appen. Ta reda på vad dessa katalogappar mer kan göra för dig!

1. Libib

Libib är en ganska användbar app som låter dig ta fullständig kontroll över din katalog och hålla den strömlinjeformad. Du kan använda streckkodsläsaren för att lägga till objekt direkt. En anmärkningsvärd funktion i den här appen är att den låter dig lägga till flera typer av bibliotek.

Eftersom all din data synkroniseras direkt med Libibs webbplats förblir den säker och tillgänglig från alla dina enheter. Det rena gränssnittet i kombination med de enkla funktionerna gör det mycket användbart.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Handskakning

På grund av förmågan att göra presentationskataloger och skriva beställningar snabbt och enkelt är "Handshake" ett måste för säljare, tillverkare och distributörer. Du kan sälja flera rader på en gång och kunna hantera order för hela säljteamet med liten ansträngning.

Dessutom får du möjlighet att ställa in försäljningsområden och ha fullständig kontroll över kundlistan. Det låter dig ställa in priser efter kundgrupper. Kolla in antalet lager i realtid och hålla reda på det.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. Pepperi säljare

”Pepperi Sales Rep” är ett riktigt mål när det gäller att låta dig ha den kontroll som behövs för kataloghantering. Tack vare förmågan att hantera katalogen super enkelt är det fördelaktigt för grossister, tillverkare av märkesvaror, fältagenter och försäljningschefer etc.

Det finns flera katalogböcker för olika valutor samt försäljningskanaler för dina produkter. Använd svepreglagen för att skanna foton av hög kvalitet av dina produkter. Flera visningsalternativ och anpassningsbara fält ger spelet mer bekvämlighet.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. KatalogIt

Vill du förenkla katalogiseringsprocessen? ”CatalogIt” kan vara rätt svar på dina behov. Du kan snabbt skapa poster och hantera dem enkelt. Eftersom det tillåter flera användare per konto har du fullständig frihet att samarbeta med dina vänner.

Baserat på dina specifika krav kan du hålla alla dina bidrag fullt organiserade. Med den högsta krypteringsnivån säkerställer CatalogIt att alla dina data förblir säkra.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. Klicka på Beställ Lite

Med ClickOrder är det otroligt enkelt att skapa och hantera katalog. Du kan snabbt infoga foton från ditt fotobibliotek, infoga produkter och generera beställningar med lätthet. Det låter dig skriva ut beställningsbekräftelse fotografiskt såväl som textformat.

Du kan skicka beställningar via e-post i PDF. Som referens kan du snabbt komma åt produkter och kundarkiv. Det ger också förvaltningsomvandlingar av enheter.

Pris: $ 3,99

Ladda ner

4. Mediekatalog

Vill du hålla dina media som filmer, videor, musik och spel snyggt organiserade på din iOS-enhet? "Mediekatalog" är det bästa svaret på ditt behov.

Du kan gruppera katalogen enligt katalogtyp och genre. Det ger dig också möjlighet att skriva ut din katalog. Dessutom kan du exportera din katalog som en PDF-fil. Du kan skicka filen till dina vänner via WhatsApp och lägga upp den på din Facebook.

Pris: $ 2,99

Ladda ner

5. Flipper-kataloger

Dags att komma över dina kataloger och hantera dem med önskad känsla! "Flipper Catalogs" är ganska snyggt när det gäller funktionalitet. Du kan använda den här appen för att skapa alla dina kataloger när du är på språng.

Hantera dina produktgrupper enkelt och lägg till anpassade egenskaper till dem. Det låter dig visa flera videor och foton för varje produkt för att presentera dem på ett bättre sätt.

Dessutom kan du dra nytta av den fantastiska logotypen och rubrikgrafiken för att lägga till ditt företags varumärke. Ännu bättre, med appen kan du skicka produktbilder via WhatsApp och lägga upp dem på sociala webbplatser som Facebook och Twitter.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. Utställningsförsäljning

Showcase Sales är grundat på att vara ett effektivt verktyg för kataloghantering som gör det exceptionellt användarvänligt för säljare och marknadsförare. Oavsett om det är att lägga till, redigera produkter och priser eller erbjuda kampanjer så kan du göra ditt arbete snabbt och smidigt.

Med det effektiva innehållshanteringssystemet kan du hantera försäljningsmaterial och digital katalog med aplomb. Eftersom det också fungerar offline, kommer ditt viktiga arbete inte att avbrytas även när internet går för ett kast.

En annan anmärkningsvärd funktion som gör den här appen direkt på pengarna är stödet för flera språk inklusive engelska, indonesiska, italienska, portugisiska, ryska och mer.

Pris: Gratis

Ladda ner

8. CREAM-affär

Appen CREAM deal är en app-katalog-försäljningsapp som låter dig snabbt skapa beställningar för dina kunder. Du kan enkelt lägga till valt objekt i kundvagnen, ange beloppet och erbjuda rabatten. Det låter dig ställa in flexibelt pris och hantera rabatter utan problem. Det finns också ett alternativ att bifoga fakturor och företagslogotyp.

Den gratis versionen av appen låter dig hantera tre kunder och presentera 20 produkter. Du måste uppgradera till proversionen för att kunna använda den här appen utan några begränsningar. (Obegränsad produktkatalog: $ 27,99, 100 produktkatalog: $ 24,99.)

Pris: Gratis

Ladda ner

9. katalogenapp

“Catalogueapp” är en komplett app för kataloghantering. Stödet för alla dokumenttyper och media som text, 3D-modeller, PDF-filer, presentation, bilder och videor ger dig den nödvändiga lättheten för att hålla alla dina filer och data fullt organiserade.

Du kan anpassa den så att den uppfyller dina krav. Appen kommer med mQuest-programvara som hjälper till att få kundfeedback och undersökningar. Med den integrerade leadhanteringsfunktionen kan du enkelt spela in kontaktdata och automatiskt generera uppföljnings-e-postmeddelanden. Den stöder flera språk inklusive kinesiska, ryska, arabiska, etc. - 15

Pris: Gratis

Ladda ner

Det är allt!

Vad är din favorit?

Använd nu dessa praktiska kataloghanteringsappar på bästa sätt för att hålla ditt bibliotek i perfekt ordning. Det lönar sig att hålla allt fullt organiserat. Jag är säker på att dessa appar kommer att klara av din uppgift och leverera varorna till dig med elan.

  • Bästa appar för personlig ekonomi för iPhone och iPad
  • Visitkortläsarappar för iPhone och iPad
  • Streckkods- och QR-kodskannerappar för iPhone och iPad
  • Bästa projekthanteringsappar för iPhone och iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found