Blogg

Bästa modeappar för iPhone och iPad 2021

Hur du klär dig återspeglar din personlighet. Det är ett utmärkt sätt att uttrycka din kreativitet och individualitet samt utforska vad som ser bra ut för dig. Dessa dagar kan många appar hjälpa dig att förbättra din stil och se ut som din bästa. Från att organisera din garderob till klädrekommendationer och unika ställen att handla, det finns mycket du kan få med dessa bästa modeappar för iPhone och iPad.

 1. SHEIN-Fashion Shopping online
 2. Mode Nova
 3. Depop - Streetwear & Vintage
 4. ThredUp
 5. NET-A-PORTER: Designerkläder
 6. Stitch Fix - personlig stylist
 7. ShopStyle
 8. Stylebook
 9. The Real Real
 10. Vogue World
 11. Object Limited
 12. InStyle Magazine
 13. Wishi - Premium Styling
 14. Garderob

1. SHEIN-Fashion Shopping online

Med de tusentals trendiga artiklarna och mer än 200 dagliga nyanlända kommer du alltid att ha något nytt att upptäcka på denna prisvärda shoppingplattform. Du kan skapa snygga utseende och spara produkter i dina önskelistor och köpa dem senare.

Dessutom, ta reda på vad dina vänner gör och få modevägledning. Njut av ytterligare 10% rabatt på din första beställning och gratis frakt när du gör en beställning för över $ 49. Det finns också flash-erbjudanden som ger dig upp till 60% rabatt varje dag.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Mode Nova

Håll dig uppdaterad med de senaste trenderna inom herr- och dammode med den här appen som är en av de snabbast växande sociala medierna och e-handelsplattformarna världen över. Det ger en trevlig och shoppingupplevelse.

Dessutom läggs hundratals nya stilar till dagligen för att hålla saker fräscha. Men varnas för att den här appen är ökänd för att kopiera stilar från stora märken och designers. Så även om det är ett överkomligt alternativ, är etik ifrågasatt.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. Depop - Streetwear & Vintage

Denna iOS-app är en social marknadsplats där 15 miljoner människor köper, säljer och upptäcker unika stilar tillsammans. Du får en Instagramliknande atmosfär och Amazon-liknande shoppingupplevelse. Inte konstigt att många modeälskare, influenser och bloggare älskar appen.

Oavsett om du letar efter etablerade varumärken eller kommande designers, har Depop det bästa av båda sektionerna. Du kan få tillgång till det senaste mode och sällsynta och unika föremål från annonsmaterial över hela världen.

Pris:  Gratis

Ladda ner

4. ThredUp

Om du vill göra en tjänst för både din plånbok och planeten, måste du kolla in den här unika butiksappen. Det har namnmärkesmode som spänner över allt från Gap till Gucci till otroliga rabatter.

Den har både nya och tidigare älskade föremål som är i oklanderligt skick. Att köpa från ThredUp sparar kläder från att gå till deponierna, så det är ett utmärkt sätt att balansera det moderna samtidigt som du minskar din påverkan på jorden. Det är också bra för barn och baby shopping. 

Pris: Gratis

Ladda ner

5. NET-A-PORTER: Designer kläder

Om du längtar efter några Gucci, Tom Ford, Dolce & Gabbana, Burberry eller Prada, är den här appen en sken. Modeexperter väljer säsongens mest eftertraktade mode bland över 800 designers.

Nya damkläder och accessoarer läggs till varje måndag, onsdag och fredag. Aktivera push-aviseringar och få aviseringar om nya tillägg, designers, försäljning och speciella kampanjer.

Pris:  Gratis

Ladda ner

6. Stitch Fix - personlig stylist

Om du inte har tid att shoppa eller surfa eller inte vet vad och vad du inte ska köpa, kan Stitch Fix vara din genie. En stylist handplockar kläder som passar din stil och skickar dem över i ett snyggt paket.

Du får prova kläder och accessoarer från ditt hem. Returnera bitarna du inte gillar, och du behöver inte betala för dem. Tillsammans med gratis frakt och returer får du 25% rabatt på allt du behåller.

Även om det har fördelen med en prenumerationstjänst har du ingen tvång. Planera en leverans bara när du vill, nu är det inte den bästa tjänsten någonsin.

Pris:  Gratis

Ladda ner

7. ShopStyle

ShopStyle kan vara fasta favoriter för både shoppare och fashionistas. Appen låter dig bläddra bland de senaste kläderna, sneakers, skor, väskor, bedårande kläder från flera välkända märken som Nordstrom, Valentino, Thom Browne, Givenchy, Nike, Neiman Marcus och mer.

Du kan jämföra priserna och välja bättre erbjudanden. ShopStyle erbjuder också personliga rekommendationer baserat på vad som passar din smak bättre. Därför behöver du inte lägga mycket ansträngningar för att välja önskade dukar.

Pris:  Gratis

Ladda ner

8. Stilbok

Det är inte tillräckligt med eleganta kläder; för att påverka måste du utforma dem korrekt. Den enklaste av ensemblen kan se bomber ut om du vet hur du fungerar. Stylebook är en av de mest populära apparna för organisering och styling av garderober.

Appen är skapad av en insider inom branschen och hjälper användaren att skapa trendiga vardagliga utseende. När du har importerat alla dina kläder, skor, accessoarer i appen kan du skapa klädskivor som liknar en tidningsstil.

Kalenderavsnittet hjälper dig också att planera dina kläder efter säsong och tillfälle. Dessutom håller den reda på vad du bar på festen förra veckan / året.

Pris:  $ 3,99

Ladda ner

9. The Real Real

Om du är en lyxköpare måste du lägga till den här appen i din arsenal. Det är en sändningsmarknad där du kan köpa och sälja föremål från toppdesignerna. Den har allt från mode och smycken till konst och heminredning.

Du kan vara säker på kvalitet eftersom saker är kuraterade av experter från olika områden. Dessutom kan du njuta av upp till 90% rabatt på detaljhandelspriser med internationell frakt till 61 länder. Om du har något att sälja kan du tjäna upp till 70% av försäljningspriset.

Pris: Gratis

Ladda ner

10. Vogue World

Om du någonsin känner för att vara ett steg före andra och komma in med alla de senaste nyheterna inom mode och skönhet, måste du gå till Vogue. Som en av de mest prestigefyllda tidningarna i modebranschen definierar Vogue modekulturen.

Den här appen är som en första rad i alla större modeevenemang. Du kan hålla koll på högflygande kändisstil, hem, bröllop, mat, resor och underhållningsberättelser. Du kan antingen gå på ett årsabonnemang eller köpa månadsutgåvor.

Pris:  Gratis (Vogue Stickers Add-On - $ 0,99)

Ladda ner

11. Objekt begränsat

Kolla in den ultimata vintageshoppingappen för alla modeintresserade. Du kan få tag på unika bitar ur garderober och hem för stilmästare från hela världen.

Det är perfekt för alla som letar efter ett mer medvetet sätt att konsumera eftersom det skapar en cirkulär ekonomi där tidigare älskade föremål kan hitta ett nytt liv. Så omfamna det klassiska vintageutseendet och stå åtskilt från mängden.

Pris: Gratis

Ladda ner

12. InStyle Magazine

InStyle Magazine-appen erbjuder allt du behöver för att vara red-tapet redo varje dag. Den har enkla skönhetstrick och modeanbefalningar som säkerställer att du är en trendsättare vart du än går.

Upptäck heta trender, bästa köp, smink och mer. Det finns ett live nyhetsflöde som låter dig bläddra i artiklar relaterade till mode. Missa inte de senaste videorna och attraktiva bilder som håller dig synkroniserad med alla händelser. Dessutom erbjuder appen också hemligheter för kändisstil som hjälper dig att dräpa elegant.

Pris:  Gratis (en månad - $ 1,99)

Ladda ner

13. Wishi - Premium Styling 

Vem säger att bara kändisar kan ha personliga stylister? WISHI är här för att erbjuda dig en prisvärd men ändå effektiv stylist. De kommer att samarbeta med dig för att hitta rätt utseende för alla händelser så att du kan se ut och må bra var som helst.

Ditt utseende kan skapas från de föremål du redan äger eller genom att sprida i lite online-shopping för den perfekta biten som passar din smak. Det finns hundratals stylister som ser till att du kan ansluta till någon som förstår dina preferenser.

Pris: Gratis

Ladda ner

14. Garderob

Här är en app som gör lyx och vintage mode tillgängligt för alla. Varför köpa en outfit som du antagligen bara kommer att ha på dig en gång när du kan hyra den istället för en bråkdel av priset? Den här appen hjälper till med det och erbjuder tusentals lyx-, designer- och vintagebitar från globala influenser, modeälskare och kändisar.

Bläddra, låna och hyr ut delar för att främja en delningsekonomi som är snällare mot planeten genom att skapa mindre avfall. Appen garanterar bästa kvalitet och passform samtidigt som du hjälper dig att spara pengar på vintage-, lyx- och designartiklar.

Pris: Gratis

Ladda ner

Summering!

Vilka av dessa modeappar för iPhone och iPad älskar du mest? Dela i kommentarerna nedan! Du kan också kolla in de bästa shoppingapparna för att uppdatera din garderob och liv.

Du kanske också vill läsa dessa:

 • Bästa fotoredigeringsappar för iPhone och iPad
 • Bästa appar för lagerhantering för iPad och iPhone
 • Topp DJ-appar för iPhone och iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found