Blogg

Bästa batterifodral för iPhone 7 år 2021

Alla använder sina iPhones på sitt sätt. Oavsett om du alltid är i beredskap eller älskar att spela spel eller surfar hela dagen, är det god batterilivslängd vad vi alla önskar. Det är därför vår samlade lista över de bästa iPhone 7-batterifodralet är en måste-läsare för användare som vill ha mer av sina enheter. Bortsett från att låna ut en extra boost till din iPhone 7, erbjuder dessa fodral också ett mycket nödvändigt skydd. Förutom att skydda mot yttre skador kan de också förlänga batteriets livscykel. Så, låt oss hoppa direkt in i listan utan dröjsmål.

 1. Xooparc bärbart batterifodral
 2. Apple Smart batterifodral
 3. Alpatronix Slim bärbart batterifodral
 4. LoHi batterifodral
 5. Mophie trådlöst skyddande batterifodral
 6. 4500mAh batteriladdarfodral från Swaller
 7. QTshine 6000mAh skyddande laddningsfodral
 8. Lonlif 4000mAh batteriladdarfodral
 9. Bärbart batteriladdarfodral från Feob
 10. U-bra lätta batterifodral

1. Xooparc bärbart batterifodral

Det finns olika skäl att lista Xooparc överst på alla. Det har en mängd olika färgalternativ att välja mellan. Kombinationen av silikon och polykarbonat säkerställer ett robust fodral med en batterikapacitet på 6000 mAh. Skjut bara din iPhone 7 uppifrån och ned och tryck på den när du har satt i laddningsporten. LED kommer att indikera att din telefon har börjat smälta! Är det inte coolt?

Inte minst är den certifierad med CE, FC och RoHS som skyddar din iPhone mot kortslutning, överhettning och överladdning. Njut av 360 ° skyddet i ditt fodral medan du kan njuta av 24 timmars samtalstid, 18 timmars uppspelningstid och 6 timmars spel.

USP: Högkvalitativt fodral med LED-indikator

Kolla in på Amazon

2. Apple Smart Battery Case

Varför inte anförtro din enhet till någon som känner den utifrån, tillverkarna. Apple-fodralet erbjuder 26 timmars samtalstid, 24 timmar HD-videor och 22 timmars surfning.

Inget behov av att blint, beroende på LED-lamporna på baksidan, kontrollera den exakta batteriprocenten via Meddelandecentret eller iPhone-låsskärmen. Designen i ett stycke med ett mjukt elastomergångjärn gör installation och borttagning enkelt. Dessutom är stödet för allt blixttillbehör väl underhållet.

USP: En Apple-produkt

Kolla in på Amazon

3. Slim bärbart batterifodral från Alpatronix

Alpatronix BX170 batterifodral är den perfekta kombinationen av stil och kraft. Den har ett uppladdningsbart 3200 mAh batteri som ger mer än 120% extra batteritid.

360 ° repskydd, dubbelskiktsskydd och upphöjd främre stötfångare skyddar enheten från början. En kompakt design minimerar bulk, vilket gör den fickvänlig och bekväm att hålla. Varumärket erbjuder dessutom ett års garanti och 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

USP: Design med dubbla lager

Kolla in på Amazon

4. LoHi batterifodral

Detta batterifodral har ett inbyggt 5000 mAh litiumpolymerladdarchip som kan ge mer än 270% extra batteritid. På bara två timmar kan den ladda din telefon helt. Dessutom har den automatisk avstängning och intelligent strömhanteringsfunktion för att skydda din telefon från överhettning eller överladdning.

Vidare kommer den med det starkaste klippet som inte går sönder när du drar ut telefonen från den. Den stöder också laddning, ljud och datasynkronisering. Så du kan lyssna på musik med hörlurar medan du laddar efter fodral, eller så kan du snabbt överföra filer om du behöver.

USP: Snabb laddning

Kolla in på Amazon

5. Trådlöst skyddande batterifodral från Mophie

Letar du efter tillbehör som kan göra din iPhone 7 trådlös laddningsvänlig? Då kan Mophie Juice Pack erbjuda dig ett bra alternativ. Väskan är Qi-kompatibel, och tack vare detta kan enheten laddas trådlöst också. Allt du behöver göra är att klä det med Mophie-fodralet.

När du är på resande fot kan det inbyggda uppladdningsbara batteriet låna ut mer än 100% extra batteri. En Priority + -teknologi möjliggör genomladdning och synkronisering via den medföljande mikro-USB-kabeln. Speciellt när du laddar din iPhone laddas först och sedan saftpaketet.

USP: kompatibel med trådlös laddning

Kolla in på Amazon

6. Swaller 4500mAh batteriladdarfodral

Ett batterifodral som inte tar bort din iPhones elegans, 4500mAh-batteriet ger produktivitet. En bakplatta med hårt skal och en gummistötfångare ger maximalt skydd mot stötar och annat dagligt slitage.

Med en blixtport till sitt förfogande stöder batterifodralet sömlös synkronisering och musikupplevelse. Du kan ladda både iPhone och fodral samtidigt med den ursprungliga iPhone-kabeln. Den gummerade toppen gör det enkelt att installera eller ta bort.

USP: Smal och kompakt profil

Kolla in på Amazon

7. 6000mAh skyddande laddningsväska från QTshine

När du är på en lång resa är extra kraft till nytta. Det är därför jag tror att du skulle uppskatta QTshine, som levereras med ett massivt 6000 mAh batteri. Med nästan 180% extra juice i tanken får du önskad frihet att utforska nätet och titta på videor.

Väskan erbjuder ett 360 ° repskydd som ger det nödvändiga skyddet mot oavsiktlig chock. Förutom stötar och repor skyddar skalet din iPhone från överhettning, kortslutning, överladdning och urladdning. Slutligen erbjuder den också stöd för blixtkablar och andra blixttillbehör.

USP: 24 månaders teknisk support efter försäljning

Kolla in på Amazon

8. Lonlif 4000mAh batteriladdarfodral

Ett snyggt batterifodral som bibehåller nästan alla funktioner på din enhet, från musiklyssning till datasynkronisering. Dessutom kompromissar inte det tunna höljet skyddsaspekten. Så var säker på att din smartphone kommer att kunna hålla utmaningen från oavsiktliga fall.

Tack vare en magnetisk topp är installation eller borttagning en bit av en tårta. Förutom design har Lonlif också ett anständigt 4000 mAh batteri. Med över 120% effekt får du tillgång till över 14 timmar Internetanvändning, 16 timmars samtalstid eller 48 timmars ljuduppspelning.

USP: Magnetisk topp

Kolla in på Amazon

9. Bärbart batteriladdarfodral från Feob

Varför ska du skära ner ditt omfattande spel eller roliga videoklipp när du har ett fodral med ett enormt batteri. Feob med ett 6000 mAh batteri kan vara en perfekt folie för ditt oändliga spel tack vare mer än 250% extra effekt.

Förutom den enorma batterikapaciteten uppskattar jag dess formfaktor som ser kompakt ut. Den hållbara stötfångardesignen hjälper din smartphone att uthärda chock. Och med synkronisering genom design låter du dig synkronisera och dricka upp din iPhone en gång.

USP: Mammoth 6000mAh batteri

Kolla in på Amazon

10. U-bra batterifodral

Om du föredrar ett tunt batterifodral som inte ger mycket bulk, kolla in det här av U-good. Den har ett 3200 mAh batteri som är tunt men ändå tillräckligt för att driva din telefon i timmar. Med en tjocklek på bara 13,5 mm och en vikt på 77 g är den en idealisk reskamrat.

Samtidigt kan du vara säker på säkerheten eftersom den innehåller ett smart chip som skyddar mot överladdning och överhettning. När du ansluter laddningskabeln kommer den först att slå på telefonen helt och sedan driva batterifodralet.

USP: tunn och lätt

Kolla in på Amazon

Avslutar!!

När våra smartphones blir våra livslinjer är batterifodral också en integrerad del av rutinlivet. Sensing trend, tillverkare utvecklar och införlivar många tekniker för att göra dem mer kraftfulla och bekväma. Vilket är ditt favoritfall av dem alla?

 • Laddningsställ för iPhone 7/7 Plus
 • Bilfästen för iPhone 7/7 Plus
 • Ringhållarfodral för iPhone 7
 • Bästa iPhone Power Banks

Har vi missat din favorit? Dela i kommentarsektionen nedan så att vi kan lägga till dem i vår lista.