Blogg

Utbud av bästa dockningsstationer för iPhone 6/6 Plus från iHome

Med lanseringen av Apples senaste och tekniskt mest avancerade iPhone-serie (6 och 6Plus) har också en rad olika fleranvändningsdockor blivit kommersiellt tillgängliga. IHome-utbudet av Clock Radio Dock Stations erbjuder dig några spännande funktioner genom att kombinera viktiga uppgifter som att ladda din iPhone, spela musik etc.

Detta sortiment har fyra modeller som erbjuder dig mer eller mindre liknande faciliteter som bara skiljer sig åt i dimensioner och estetik. Fortsätt läsa för att lära dig mer om dessa fyra modeller och hur de kan komplettera din senaste iPhone.

Bästa iHome Clock Radio Dock Station för iPhone 6 och 6 Plus

# 1. iHome iPL23

Modellen iPL23 från iHome levereras med en flexibel docka som är kompatibel med blixtkontakter. Med denna kompatibilitet laddas den enkelt och spelar iPhone 6 eller 6Plus. Nu med hjälp av dockningsstationen kan du vakna eller sova till din iPhone. Det finns en möjlighet att programmera och lagra 6 FM-stationer i minnet.

Stereon består av Hi-Fidelity-drivrutiner i specialdesignade Reson8-högtalarkammare. Som ett resultat ger de sprängande ljud av hög kvalitet. Alternativet för automatisk synkronisering hjälper dig att ställa klockan till din iPhones tid. Alternativet att försiktigt öka eller minska larm eller sömnvolym minskar dina svårigheter att vakna och sova.

USP: Reson8 högtalarkammare

Kolla in på Amazon

# 2. Hem iDL44

Om du är rik på ljudkvaliteten är det du är ute efter, gå till Home iDL44. Belastad med Reson8 högtalarkammare, erbjuder den imponerande ljudkvalitet. Dubbla larm gör att du kan hålla jämna steg med din hårda tid.

Förutom att du kan ladda din smartphone säkert, är denna docka också utformad för att starta din Apple Watch. Med den snygga designen kan den passa utmärkt för alla hem- eller kontorsinredningar. Dessutom kan du välja iDL44 i två färger som gunmetal och white / silver.

USP: Fantastisk ljudkvalitet

Kolla in på Amazon

# 3. iHome iPL24

iPL24 är ganska i linje med syskonet iDL44. Den har en mer kompakt design och håller din iPhone stadigt under laddning. Du kan bekvämt kolla in de senaste aviseringarna och interagera med din enhet medan den laddas.

Förutom att vara en kompetent laddare för din smartphone fungerar den också som en effektiv laddare för din Apple Watch. Så du kan använda denna dockningsstation för att fylla på båda dina enheter på natten med fullständig sinnesro. Inbyggd med Reson8-teknik har du lyxen av högkvalitativt ljud för att ge liv åt din musik. Dessutom kan du välja iPL24 i två färger: rosaguld och grå.

USP: FM- klockradio med dubbla larm

Kolla in på Amazon

# 4. iHome iPL23 (2-i-1)

Till skillnad från iPL23 som nämns ovan är den här en vacker laddare för både din iPhone och Apple Watch. När det gäller egenskaper är det lika bra som alla iPhone-dockor från iHome.

Dockan levereras med FM-radio med sex förinställningar, som du tycker är tillräcklig för grundläggande behov. Den är också utrustad med Reson8-teknik för att injicera eldkraft i din musik. Och med en sömntimer kommer du att kunna omfamna din sömn lugnt. Dessutom finns laddningsstället i två färger som svart och vitt.

USP: Sleep timer

Kolla in på Amazon

Det är allt, folkens!

Ditt val?

Bland dessa märkbara dockningsstationer, vilken har du valt för din smartphone? Dela dina värdefulla insatser i kommentarerna.

Ta en titt på dessa inlägg också:

  • Bästa Bluetooth-hörlurar för iPhone 6/6 Plus
  • Billaddare för iPhone 6/6 Plus
  • Bästa kraftbanker för iPhone 6/6 Plus
  • Bästa bilfästen för iPhone 6/6 Plus
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found